Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από soflodoras »

goran 64 έγραψε:Δηλαδή αδερφέ soflodoras, ΜΙΑ & ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΕΡΙ???

Απίστευτο μου φαίνεται!!!!

Mingus, ίσως είναι όπως το λες, αλλά την συγκεκριμένη στιγμή δεν έχει προκύψει κανένας ιδιαίτερος λόγος για να το κάνει, δεν νομίζεις??? ;)

Η δηλωση φυσικα να περιεχει και ευθεια συγκρουση με τον θεοδωριδη , αλλα και μυνηση προς αυτους που τον συκοφαντουν. διοτι αν δεν ισχυουν αυτα που λεει ο σιχαμενος κυρ σαββας τοτε μιλαμε για ξεκαθαρη προσπαθεια συκοφαντησης αλλα και παγιδευσης του ζαγορακη απο τον ιδιο τον κυρ σαββα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ααα, βλέπω άλλαξε το τροπάρι...Τώρα μας κάνει να νιώθουμε προδομένοι και ντροπιασμένοι ο Χύτρας!!!! :shock: :shock:

Μάλιστα... :(
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

soflodoras έγραψε:
K_geo έγραψε:απο την άλλη, αυτό που έμαθα τα τελευταία χρόνια απο ένα συγγενικό μου πρόσωπο με θέση ευθύνης, είναι ότι μερικά "ανθρωπάκια" αξία τα δίνεις μόνο αν τα δώσεις σημασία...

αυτό απαντάει ΚΑΙ στο σχόλιο σου περι χυτα κτλ κτλ.

Δεν απαντησες σε κανενα σχολιο περι χητα, ο οποιος απο συνομιλιες δηλωνει ο ανθρωπος του προεδρου (μαρινακης) για ολες τις δουλειες και συνεχιζει να κανει εκπομπη σε καναλι της πολης μας ανενοχλητος. και αυτο γιατι....γιατι ακριβως δεν ημασταν εσωστρεφεις. και ολο περασε στα ψιλα γραμματα. προσωπικα με ντροπιαζει σαν ΠΑΟΚτση ολο αυτο.

Το ιδιο θα με ντροπιαζε και να περασουμε στο ντουκου , τα φρεσκα νεα με πρωταγωνιστη τον παλαι ποτε πιο δημοφιλη και αγαπητο ανθρωπο στην πολη μας , θοδωρα της καρδυας μας, για τον οποιο ουκ ολιγα εχουν ακουστει.
ναι, οντως αυτος ειναι ιδιαζουσα περιπτωση, οπως και λιγοι ακομα, κυριως αναφερομουν σε μαργαριταρια των φμ...

κατα τα αλλα, θεωρω ρε συ οτι ημουν σαφης στο διαχωρισμο των δεδομενων που εκανα, δλδ στην "πηγη" της πληροφοριας ως κυρια αιτία προβληματισμου για το γεγονός που "συζητάμε". 8-)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

soflodoras έγραψε:......
Αν διαβαζεις αυτα που γραφω... θα δεις πως δεν προτεινω λαικο δικαστηριο.
....
Αλλα προσωπικα δεν πιστευω οτι θα γινει κατι τετοιο , γτ απλα δε δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει.
Επειδή εγώ και ξέρω να διαβάζω και διαβάζω, αναρωτιέμαι αν κοροϊδεύεις εμάς ή τον εαυτό σου. Κάποιον κοροϊδεύεις πάντως.
Από την μια δεν δικάζεις αλλά από την άλλη μιλάς για άρχοντα και υπάρχοντα, για ντροπές και για δαγκωματιές σε χέρια ταΐζοντα.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

K_geo έγραψε:
soflodoras έγραψε:
K_geo έγραψε:απο την άλλη, αυτό που έμαθα τα τελευταία χρόνια απο ένα συγγενικό μου πρόσωπο με θέση ευθύνης, είναι ότι μερικά "ανθρωπάκια" αξία τα δίνεις μόνο αν τα δώσεις σημασία...

αυτό απαντάει ΚΑΙ στο σχόλιο σου περι χυτα κτλ κτλ.

Δεν απαντησες σε κανενα σχολιο περι χητα, ο οποιος απο συνομιλιες δηλωνει ο ανθρωπος του προεδρου (μαρινακης) για ολες τις δουλειες και συνεχιζει να κανει εκπομπη σε καναλι της πολης μας ανενοχλητος. και αυτο γιατι....γιατι ακριβως δεν ημασταν εσωστρεφεις. και ολο περασε στα ψιλα γραμματα. προσωπικα με ντροπιαζει σαν ΠΑΟΚτση ολο αυτο.

Το ιδιο θα με ντροπιαζε και να περασουμε στο ντουκου , τα φρεσκα νεα με πρωταγωνιστη τον παλαι ποτε πιο δημοφιλη και αγαπητο ανθρωπο στην πολη μας , θοδωρα της καρδυας μας, για τον οποιο ουκ ολιγα εχουν ακουστει.
ναι, οντως αυτος ειναι ιδιαζουσα περιπτωση, οπως και λιγοι ακομα, κυριως αναφερομουν σε μαργαριταρια των φμ...

κατα τα αλλα, θεωρω ρε συ οτι ημουν σαφης στο διαχωρισμο των δεδομενων που εκανα, δλδ στην "πηγη" της πληροφοριας ως κυρια αιτία προβληματισμου για το γεγονός που "συζητάμε". 8-)
και οι 2 πηγες ηταν οι νομιμες υποκλοπες της ευπ. γιαυτο και κανω τη συγκριση.
Άβαταρ μέλους
goran 64

soflodoras έγραψε:
goran 64 έγραψε:Δηλαδή αδερφέ soflodoras, ΜΙΑ & ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΕΡΙ???

Mingus, ίσως είναι όπως το λες, αλλά την συγκεκριμένη στιγμή δεν έχει προκύψει κανένας ιδιαίτερος λόγος για να το κάνει, δεν νομίζεις??? ;)

Η δηλωση φυσικα να περιεχει και ευθεια συγκρουση με τον θεοδωριδη , αλλα και μυνηση προς αυτους που τον συκοφαντουν. διοτι αν δεν ισχυουν αυτα που λεει ο σιχαμενος κυρ σαββας τοτε μιλαμε για ξεκαθαρη προσπαθεια συκοφαντησης αλλα και παγιδευσης του ζαγορακη απο τον ιδιο τον κυρ σαββα
Κι άμα π.χ. τα έχει καταθέσει όλα αυτά ήδη στον εισαγγελέα, γιατί πιστεύεις ότι θα έπρεπε να το ήξερες???
Άβαταρ μέλους
soflodoras

DC έγραψε:
Αν διαβαζεις αυτα που γραφω... θα δεις πως δεν προτεινω λαικο δικαστηριο.
....
Αλλα προσωπικα δεν πιστευω οτι θα γινει κατι τετοιο , γτ απλα δε δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει.
Επειδή εγώ και ξέρω να διαβάζω και διαβάζω, αναρωτιέμαι αν κοροϊδεύεις εμάς ή τον εαυτό σου. Κάποιον κοροϊδεύεις πάντως.
Από την μια δεν δικάζεις αλλά από την άλλη μιλάς για άρχοντα και υπάρχοντα, για ντροπές και για δαγκωματιές σε χέρια ταΐζοντα.

επισης προσεθεσα πως αυτο ειναι προσωπικη μου κριση και δεν περιμενω κανεναν να την ενστερνιστει. και το να εχω δικη μου κριση και να την μοιραζομαι δε σημαινει οτι προτεινω λαικο δικαστηριο. ειμαι πολυ σαφης σε αυτο που γραφω. απλα θαπεριμενα , ιδιως μετα τα χθεσινα να μην ειναι στο απυροβλητο ο οποιοσδηποτε.μεσα σε αυτους και ο ζαγορακης.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι ρε συ σοφλοδορα.

αλλά απο τη μια έχουμε προτάσεις μεταξύ μελών μιας εγκλ.οργ για γεγονότα (στησίματα,καψίματα κτλ) και απο την άλλη μια συνομιλία μεταξύ κυρσαββα και γαυρορεπορτερ για το "τι παιζει" ώστε να το "παιξει" με τη σειρα του ο γαυρορεπορτερ. ή τουλάχιστον οσα δεν του έλεγε "μην το πεις ποτε!". :lol:

ή ο συλλογισμός μου φαίνεται τόσο άλογος ώστε να μην δίνεις δικαίωμα για τέτοιου είδους διαχωρισμό των δεδομένων; :roll:

υγ: σαφώς παντως και θα πρέπει να δωθούν απαντήσεις έστω και σε λιτή μορφή.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

goran 64 έγραψε:
soflodoras έγραψε:

Κι άμα π.χ. τα έχει καταθέσει όλα αυτά ήδη στον εισαγγελέα, γιατί πιστεύεις ότι θα έπρεπε να το ήξερες???
ανυπομονω να το δω να συμβαινει,για να καθαρισει και το ονομα του τοτε προεδρου μας , αλλα και της ομαδας μας. τι νομιζεις , γουσταρω να πιστευω οτι ο προεδρος μας ηταν γιουσουφακι του χοντρου? αντιθετως. αλλα σορρυ δε θα το βαλω και κατω απο το χαλι ολο αυτο
Άβαταρ μέλους
soflodoras

K_geo έγραψε:ναι ρε συ σοφλοδορα.

αλλά απο τη μια έχουμε προτάσεις μεταξύ μελών μιας εγκλ.οργ για γεγονότα (στησίματα,καψίματα κτλ) και απο την άλλη μια συνομιλία μεταξύ κυρσαββα και γαυρορεπορτερ για το "τι παιζει" ώστε να το "παιξει" με τη σειρα του ο γαυρορεπορτερ. ή τουλάχιστον οσα δεν του έλεγε "μην το πεις ποτε!". :lol:

ή ο συλλογισμός μου φαίνεται τόσο άλογος ώστε να μην δίνεις δικαίωμα για τέτοιου είδους διαχωρισμό των δεδομένων; :roll:

υγ: σαφώς παντως και θα πρέπει να δωθούν απαντήσεις έστω και σε λιτή μορφή.

συγγνωμη δεν καταλαβα το συλλογισμο σου...αληθεια :lol: κανε ενα ριπιτ αν δε βαριεσαι
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν το έχεις βάλει κάτω από το χαλί θεωρείς δεδομένο αυτό που λέει ο χαζοσαββας και αυτό είναι πολύ χειρότερο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
soflodoras

eorptol έγραψε:Δεν το έχεις βάλει κάτω από το χαλί θεωρείς δεδομένο αυτό που λέει ο χαζοσαββας και αυτό είναι πολύ χειρότερο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
επαναλαμβανω πως παρολο που θεωρω το ζαγορακη μια τουλαχιστον σκιωδη φυσιογνωμια , στην προκειμενη μου αρκει το αυτονοητο. να βγει απο το λαγουμι του και να στραφει εναντια αυτων που τον συκοφαντουν.

το οτι δεν πιστευω πως θα το κανει ειναι δικη μου κριση. χωρις να σημαινει τιποτα παραπανω αυτο
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

επισης προσεθεσα πως αυτο ειναι προσωπικη μου κριση και δεν περιμενω κανεναν να την ενστερνιστει. και το να εχω δικη μου κριση και να την μοιραζομαι δε σημαινει οτι προτεινω λαικο δικαστηριο. ειμαι πολυ σαφης σε αυτο που γραφω. απλα θαπεριμενα , ιδιως μετα τα χθεσινα να μην ειναι στο απυροβλητο ο οποιοσδηποτε.μεσα σε αυτους και ο ζαγορακης.
Ναι. Κι αυτό το διάβασα. Δε με λέει τίποτα απολύτως εκτός και αν εννοείς ότι θες να μας βγάλεις από τον κόπο να δικάσουμε εμείς και δικάζεις εσύ. Γιατί οι αβέρτα χαρακτηρισμοί και υποννούμενα, ισοδυναμούν με δίκη και έκδοση απόφασης.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

DC έγραψε:
Ναι. Κι αυτό το διάβασα. Δε με λέει τίποτα απολύτως εκτός και αν εννοείς ότι θες να μας βγάλεις από τον κόπο να δικάσουμε εμείς και δικάζεις εσύ. Γιατί οι αβέρτα χαρακτηρισμοί και υποννούμενα, ισοδυναμούν με δίκη και έκδοση απόφασης.

αν δε σου λεει τιποτα το γεγονος οτι ειναι προσωπικη μου κριση , τοτε δεν μπορω να κανω κατι. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ο ζαγορακης πλεον εχει φαει μεγαλο ΧΙ . τον δικαιολογησα οταν ακουστηκαν τα οικονομικα σκανδαλα , μαζι με τον φιλο του τον βιολιδη. τον δικαιολογησα οταν τον ειδα να χαριζει την υπεραξια του λαου του ΠΑΟΚ στον κο Σαμαρα προς εκμεταλλευση, με ανταλλαγμα τον παχυλο μισθο του ευρωβουλευτη. Αλλα μετα τα χθεσινα νιωθω οτι δε χρειαζομαι παραπανω λογους για να τον θεωρω καρκινωμα για τον ΠΑΟΚ. ολα αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη ομως. και νομιζω πως εχω δικαιωμα να την εχω.

παρολα αυτα , δηλωνω πως περιμενω αλλα και ΕΛΠΙΖΩ σε αντιδραση του. για να καθαρισει το ονομα του αλλα και της ομαδας.αλλα δεν τοβλεπω να συμβαινει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο.Κ. Σε κατανοήσαμε όλοι αδερφέ και δικαίωμα σου λοιπόν... :shock: :shock:

Άντε και καμιά βολτίτσα τώρα απ το νέο topic του Τζαλμάς να πεις και κάνα "καλώς όρισες"... :pano: είσαι... 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”