DC έγραψε:soflodoras έγραψε:......
επισης προσεθεσα πως αυτο ειναι προσωπικη μου κριση και δεν περιμενω κανεναν να την ενστερνιστει. και το να εχω δικη μου κριση και να την μοιραζομαι δε σημαινει οτι προτεινω λαικο δικαστηριο. ειμαι πολυ σαφης σε αυτο που γραφω. απλα θαπεριμενα , ιδιως μετα τα χθεσινα να μην ειναι στο απυροβλητο ο οποιοσδηποτε.μεσα σε αυτους και ο ζαγορακης.
Ναι. Κι αυτό το διάβασα. Δε με λέει τίποτα απολύτως εκτός και αν εννοείς ότι θες να μας βγάλεις από τον κόπο να δικάσουμε εμείς και δικάζεις εσύ. Γιατί οι αβέρτα χαρακτηρισμοί και υποννούμενα, ισοδυναμούν με δίκη και έκδοση απόφασης.
αν δε σου λεει τιποτα το γεγονος οτι ειναι προσωπικη μου κριση , τοτε δεν μπορω να κανω κατι. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ο ζαγορακης πλεον εχει φαει μεγαλο ΧΙ . τον δικαιολογησα οταν ακουστηκαν τα οικονομικα σκανδαλα , μαζι με τον φιλο του τον βιολιδη. τον δικαιολογησα οταν τον ειδα να χαριζει την υπεραξια του λαου του ΠΑΟΚ στον κο Σαμαρα προς εκμεταλλευση, με ανταλλαγμα τον παχυλο μισθο του ευρωβουλευτη. Αλλα μετα τα χθεσινα νιωθω οτι δε χρειαζομαι παραπανω λογους για να τον θεωρω καρκινωμα για τον ΠΑΟΚ. ολα αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη ομως. και νομιζω πως εχω δικαιωμα να την εχω.
παρολα αυτα , δηλωνω πως περιμενω αλλα και ΕΛΠΙΖΩ σε αντιδραση του. για να καθαρισει το ονομα του αλλα και της ομαδας.αλλα δεν τοβλεπω να συμβαινει.