Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Συμφωνώ μαζί σου, ως προς την ουσία, διαφωνώ ως προς το ότι προσπαθείς να βρεις λόγους και αιτίες.Τίποτα απολύτως δεν κρύβεται πίσω από τη θέση του, πέραν αυτής της ανησυχίας.

Ευελπιστώ να σου απαντήσει και ο ίδιος.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

ΟΚ! Ευχαριστώ για την απάντηση Ντίνο. Ελπίζω κι εγώ σε μια διευκρίνιση από τον ίδιο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Αυτό με τις ασπρόμαυρες ιστορίες στην κεντρική σελίδα ώρες-ώρες καταντάει κουραστικό ρε παιδιά. Χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης της προσπάθειας που κάνουν οι συγκεκριμένοι αρθρογράφοι -και πολλά μπράβο για αυτό-, υπάρχουν στιγμές που η ειδησεογραφία τρέχει και εμείς στην κεντρική έχουμε πρώτο θέμα την πολύ κακή εμφάνιση που κάναμε στην Καστοριά το 1950 και διάφορα συναφή. Προχτές έγινε ένα τραγικό συμβάν με την κλοπή των σημαιών μας στα Τέμπη και στην κεντρική δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ περί αυτού και υπήρχαν 2 άρθρα από εμφανίσεις της ομάδας μας το 1961 με τον Απόλλωνα και το 1966 με τον Ατρόμητο!!!!

Κάντε ένα φάκελο με ασπρόμαυρες ιστορίες και όποιος θέλει ας μπαίνει να τα βλέπει δηλαδή. Μπαίνω καθημερινά εδώ μέσα να διαβάσω κάνα νέο και η κεντρική βομβαρδίζεται με άρθρα που μιλάνε για 70 χρόνια πριν.

Το ξαναγράφω ότι δεν έχω καμία διάθεση να υποτιμήσω την προσπάθεια των αρθρογράφων και αν κάποιος εξ αυτών διαβάζει το κείμενό μου και θίχτηκε του ζητώ συγγνώμη, δεν είναι τέτοιες οι προθέσεις μου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ειδήσεις για να ενημερωθείς αδερφέ, δεν υπάρχουν μόνο στις 4 "παραθέσεις" στο μέσον της κεντρικής σελίδας, αλλά και στα δεξιά της στο τέρμα, δεν γνωρίζω αν το γνωρίζεις ή αν το έχεις δει...

Εκεί πέρασε χθες κι αυτό για τα Τέμπη που αναφέρεις...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Φυσικά και γνωρίζω Γκόραν και είναι και πολύ ουσιαστικό αφού σταματάς να δίνεις κλικ σε αρδοσάιτ. Της κεντρικής όμως χτυπάει στο μάτι. Το ότι πέρασε εκεί το θέμα με τα Τέμπη δε μου λέει κάτι. Σαν ένα απλό θέμα της σειράς δηλαδή μαζί με όλα τα υπόλοιπα... Ούτε μια αναφορά, μια άποψη δική μας. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Σε κατανοώ απόλυτα αδερφέ, αλλά σχόλια από κάποιους από εμάς για το θέμα των Τεμπών, υπάρχουν στο "Π.Α.Ο.Κ. είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου", αν δεν τα είδες, στο οποίο από χθες το βράδυ αργά αναφέρθηκε το θέμα απ τον RoMaN...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Αυτό με τις ασπρόμαυρες ιστορίες στην κεντρική σελίδα ώρες-ώρες καταντάει κουραστικό ρε παιδιά. Χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης της προσπάθειας που κάνουν οι συγκεκριμένοι αρθρογράφοι -και πολλά μπράβο για αυτό-, υπάρχουν στιγμές που η ειδησεογραφία τρέχει και εμείς στην κεντρική έχουμε πρώτο θέμα την πολύ κακή εμφάνιση που κάναμε στην Καστοριά το 1950 και διάφορα συναφή. Προχτές έγινε ένα τραγικό συμβάν με την κλοπή των σημαιών μας στα Τέμπη και στην κεντρική δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ περί αυτού και υπήρχαν 2 άρθρα από εμφανίσεις της ομάδας μας το 1961 με τον Απόλλωνα και το 1966 με τον Ατρόμητο!!!!

Κάντε ένα φάκελο με ασπρόμαυρες ιστορίες και όποιος θέλει ας μπαίνει να τα βλέπει δηλαδή. Μπαίνω καθημερινά εδώ μέσα να διαβάσω κάνα νέο και η κεντρική βομβαρδίζεται με άρθρα που μιλάνε για 70 χρόνια πριν.

Το ξαναγράφω ότι δεν έχω καμία διάθεση να υποτιμήσω την προσπάθεια των αρθρογράφων και αν κάποιος εξ αυτών διαβάζει το κείμενό μου και θίχτηκε του ζητώ συγγνώμη, δεν είναι τέτοιες οι προθέσεις μου.
Από το να ανεβαίνουν μεταγραφικες αερολογίες προτιμώ να ανεβαινουν αυτά τα κείμενα που αν μη τι άλλο είναι κομμάτια της ΠΑΟΚτσήδικης ιστορίας. Όταν με το καλό ολοκληρωθούν οι 365 μέρες ΠΑΟΚ (φιλόδοξο αλλά θα το παλέψουμε) τότε θα μπει κάπου ένα ημερολόγιο γεμάτο ΠΑΟΚ, κάτι που θα μείνει για πάντα στη σελίδα.

Στην κεντρική ανεβαίνουν κάθε μέρα 12-15 κείμενα, από αυτά 2-3 είναι οι ασπρόμαυρες ιστορίες. Σε μια εποχή χωρίς αγωνιστική δράση δεν νομίζω πως το νούμερο είναι μεγάλο. Όσον αφορά το σκηνικό στα Τέμπη, φυσικά και το γνωρίζουμε, φυσικά και υποπτευόμαστε (όπως όλοι μας, ποιοι το προκάλεσαν) αλλά χωρίς αποδείξεις δεν πας πουθενά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ααα! αυτο με τις 365 μερες δεν το ηξερα! :oops: :D

ομολογουμένως πολύ καλό!!!

:nairepaok: :nairepaok:
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ήδη έχουν μπει οι 90 και κάτι!Δεν θα είναι 365 μέρες αλλά 366, καθώς υπάρχουν ματς και στις 29 Φεβρουαρίου
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

πολυ καλο αυτο! και υπαρχει υλικο για ολες?
Άβαταρ μέλους
goran 64

sn0ufel4 έγραψε:πολυ καλο αυτο! και υπαρχει υλικο για ολες?

:pano: είσαι...90 Χρόνια Ιστορία, χιλιάδες αγώνες!!!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

teacher έγραψε:Ναι!
τελεια!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

teacher έγραψε:Ήδη έχουν μπει οι 90 και κάτι!Δεν θα είναι 365 μέρες αλλά 366, καθώς υπάρχουν ματς και στις 29 Φεβρουαρίου
Δε το γνώριζα αυτό αδερφέ. Καλή συνέχεια στο εγχείρημα τότε. Πάντως πιθανόν όσοι είστε mods ή ανώτεροι να μπορείτε να δείτε πόσο "πουλάει" κάθε άρθρο με βάση τα κλικ. Έχω την εντύπωση ότι λίγοι τα διαβάζουν.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ειλικρινά τα κλικ δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου, προέχει να γίνει κάτι που θα μείνει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”