Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από gvpaok89 »

john4serres έγραψε:Τελευταια του εμφανιση πριν 25 μηνες.

Ααα φρεσκος, προχθες επαιζε..
ειναι μεγαλο αρνητικο αυτο αλλα ενταξει τερμα ειναι
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όλα κρίνονται στη χημεία στο τέλος. Μπορεί να πάρεις ταγάρι και να δέσει, μπορεί να φέρει παιχταρά και να μη σου βγει.
Τώρα το ότι δεν έχει παίξει ούτε ένα δευτερόλεπτο εδώ και 2 χρόνια σίγουρα είναι θέμα. Αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

sn0ufel4 έγραψε:
john4serres έγραψε:Τελευταια του εμφανιση πριν 25 μηνες.

Ααα φρεσκος, προχθες επαιζε..
καλος κακος δεν ξερω...μπορει καποιος να μου πει γιατι εχει να παιξει 2 χρονια?
1 χρονια γιατι ήταν στην Μιλαν και την δευτερη γιατι ο Κωνσταντοπουλος εκανε φοβερη σεζον

Στην Μιλαν ειχε και εναν τραυματισμο στον ωμο
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Dimg4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:και γιατί ρε αδέλφια να τα παίρνουν τα λεφτά ξένοι και να τα εξαφανίζουν απο την Ελλάδα ;
μας περισσεύουν ;
δεν σας φαίνονται γελοίες κάτι ομάδες που δεν έχουν Ελληνα στην ενδεκάδα ?
οχι πες τα ρε αδερφε. κουραστηκα. εμενα το ιδανικο μου θα ηταν η ομαδα να εχει 7-8 ελληνες και 3-4 αποδεδειγμενα (οχι απαραιτητα ονοματα) καλους ξενους. αν ειναι να φερω τον ετο προτιμω τον κιτσιου. αν ειναι να εχω τον κουμαλο πρωτιμω τον χ'ησαια. αν ειναι να εχω τον τοργκελε προτιμω τον κλαους. αν ειναι να εχω τον ζαιρο προτιμω τον μυστακιδη. αν ειναι να χω τον χακομπο προτιμω τον γλυκο

και λοιπα πολλα
Γκαρι-Μυστα
Λινο-Δαρλας
Γκαρσια-Τζιολης
Βιερινια-Κιτσιου
Κοντρερας-Μαλεζας

Βαζω συγκρισεις παικτων με τη δικη σου ισοπεδωτικη λογικη. Διαλεξες 3-4 παικτες που δεν ακουμπησαν για να υπερασπιστεις τον ελληνα παικτη? Ελληνας παικτης κλασης δεν παιζει στην ελλαδα.
Πρωτον νομιζω πως ολοι οι ξενοι που παρεθεσα παιρνανε απο διπλασια και πανω χρηματα απο τους αντιστοιχους ελληνες που συνεκρινα. Με εξαιρεση τον αθανασιαδη απο περσι οχι απο παντα.

Εσενα οι συγκρισεις σου οικονομικα κσι μονο ειναι 5 μεχρι 10 χ συγκρινομενσ με το χ. Οπως καταλαβαινεις δεν γινεται να συγκριθουνε.

Δευτερον εγραψα οτι προτιμω οι ξενοι μου να ειναι παικταραδες σαν αυτους που ανεφερες και οχι βιτορ. Θελω και ταλεντα ξενους φυσικα και ως τετοιο ηρθε ο βιτορ αλλα αποδεδειγμενα ειναι μετριοκαλος.

Τριτον. Ελληνας παικτης κλασης δεν παιζει στην ελλαδα. Ναι αλλσ μεχρι να γινει κλασης που παιζει δηλαδη. Και στην τελικη ποιας εθνικοτητας παικτης κκασης παιζει στην ελλαδα να παρουμε απ αυτην αν ειναι.

Αυτα και φιλικα
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

νομιζω οτι μπορουμε και πρεπει να παρουμε καλυτερο....
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Mīngus έγραψε:Δηλαδή Περίπτερε ποια αποδυτήρια εμπνέουν περισσότερο; Αυτά με Γκαρσία, Κοντρέρας, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια ή με Κλάους, Τζιόλη, Τζαβέλλα, Γλύκο, Κίτσιου, Πέλκα;
Πάλι ετεροχρονισμένη η σύγκριση ... . Αυτοί οι ξένοι που γράφεις πήραν τίποτα περισσότερο από τους Ελληνες που επίσης γράφεις ?
Να φέρουμε μια καραβιά ξένους και αν καταφέρουν ποτέ να συνεννοηθούν να μου το γράψεις.
Βλέπεις μήπως τις ισπανικες ομάδες που έχουν κάνει μονοπώλιο ρεκόρ στους ευρωπαϊκούς τίτλους ?
Εχουν αρκετούς Ισπανούς στον κορμό ?
Μήπως να γίνουμε Ανζί ? Παρί ΣΖ ?

Αυτά νομίζω, μετά την περιπέτεια Μποσμάν, πρέπει να έχουν λυθεί. Η ομάδα πρέπει να έχει ως βάση παίκτες της εθνικότητάς της.
Ο ξένος .εστηκε στην τελική αν είναι αδιάφορος, θα φύγει, ο άλλος που θα μείνει στην Ελλάδα ενδιαφέρεται περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ρίσκο ειναι , βεβαια αν τον επαναφερεις σε επιπεδο που ήταν ειναι π καλος λογικα

Τεσπα

Οι κινησεις προχωράνε οι προσωπικότητες ελπίζω να έρθουν
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Το περιεργο ειναι οτι πριν 2-3 χρονια η αξια του στο transfermarkt ειχε φτασει στα 6-7 εκ. και απο εκει και περα ειναι λες και σταματησε την μπαλα. Ειναι τζογος παντως. Αν σου βγει θα εχεις παρει φτηνα εναν καλο τερματοφυλακα, αν δεν σου βγει, θα εισαι παλι με Γλυκο...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Παιδια,περα απο την πλακα,ειναι παρα πολυ καλος τερματοφυλακας.Στα καλα του παιζει να ειναι καλυτερος και απο τον Ρομπερτο
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Έχετε χάσει κάθε μέτρο .................................
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Είστε απίστευτοι!!

Ιταλός τερματάς που το 2013 ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας, το 2014 - πριν 2 χρόνια δηλαδή - τον πήρε η Μίλαν (Όχι τα Γιάννενα, η Μίλαν ξαναλέω!) και είναι στην καλύτερη ηλικία για τη θέση του, δεν μας κάνει! Εμπρός λοιπόν πάμε για Buffon με εσάς εδώ μέσα!

Πηγαίντε για καφέ να ξελαμπικάρετε!!
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Kostas_Peraia4 έγραψε:Παιδια,περα απο την πλακα,ειναι παρα πολυ καλος τερματοφυλακας.Στα καλα του παιζει να ειναι καλυτερος και απο τον Ρομπερτο
έξοδο εχει?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Δεν εχει φατσα ΠΑΟΚ αυτος ο Αγκατσι
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sporos123 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
sporos123 έγραψε:Δηλαδη για ακομα μια χρονια θα πορευτουμε με τον Παναωτη βασικο?Μουδιασμα..Γυρολογος του Καμπιονατο και τα τελευταια δυο χρονια δεν εχει παιξει πουθενα.
Ε και που είναι το περίεργο μωρέ??? Μήπως όποιος τερματζής έρχεται σε μας...........................παίζει??? :roll:
Ολους τους εχει φαει ο φουστης.. :lol:
Ε αφού ο ένας μας βγήκε τρελός, ο άλλος ο μαυρομουσάτος "μυστήριος", ο ψηλός πάθαινε ίλιγγο μόλις έβλεπε δυο αντιπάλους μπροστά του μέσα στην περιοχή και οι άλλοι όλοι ΔΕΝ...Ο Παναής μας φταίει δηλαδή??? :?

Μια χαρά είναι, στην καλύτερη ηλικία για να αρχίσει να ανεβαίνει κάθετα κάθε χρονιά λόγω εμπειρίας!!! ;)

Τελευταία τον είδα και πολύ πιο γυμνασμένο...Έχω και του λόγου ψυχολογικά με την πάρτη του όποτε φυσάει βαρδάρης, αλλά τα ξεπερνάω όταν σκεφτώ λίγο πιο λογικά και αντικειμενικά και καταλήγω στο: Μια χαρά είναι, ας μην τον απαξιώνουμε τόσο, αδικία!!! 8-)

Υ.Γ. Μας χάρισε και προκριματικά C.L. φέτος... :shock: :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 08 Ιουν 2016, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Περιπτερος έγραψε:
Mīngus έγραψε:Δηλαδή Περίπτερε ποια αποδυτήρια εμπνέουν περισσότερο; Αυτά με Γκαρσία, Κοντρέρας, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια ή με Κλάους, Τζιόλη, Τζαβέλλα, Γλύκο, Κίτσιου, Πέλκα;
Πάλι ετεροχρονισμένη η σύγκριση ... . Αυτοί οι ξένοι που γράφεις πήραν τίποτα περισσότερο από τους Ελληνες που επίσης γράφεις ?
Να φέρουμε μια καραβιά ξένους και αν καταφέρουν ποτέ να συνεννοηθούν να μου το γράψεις.
Βλέπεις μήπως τις ισπανικες ομάδες που έχουν κάνει μονοπώλιο ρεκόρ στους ευρωπαϊκούς τίτλους ?
Εχουν αρκετούς Ισπανούς στον κορμό ?
Μήπως να γίνουμε Ανζί ? Παρί ΣΖ ?

Αυτά νομίζω, μετά την περιπέτεια Μποσμάν, πρέπει να έχουν λυθεί. Η ομάδα πρέπει να έχει ως βάση παίκτες της εθνικότητάς της.
Ο ξένος .εστηκε στην τελική αν είναι αδιάφορος, θα φύγει, ο άλλος που θα μείνει στην Ελλάδα ενδιαφέρεται περισσότερο.
Συγκρίνεις τώρα τους Ισπανούς με τους Έλληνες; Παραδοσιακά ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι μια μετριότητα.
Εμένα με ενδιαφέρει η αξιοκρατία. Δε με νοιάζει η εθνικότητα. Αν ο Έλληνας είναι καλύτερος ας παίξει αυτός. Αν ο ξένος είναι καλύτερος να παίξει εκείνος. Το επίπεδο θέλω να ανέβει. Αν πιστεύεις ότι μπορεί αυτό να γίνει με 8-9 Έλληνες 11άδα οκ. Εγώ το θεωρώ απίθανο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Τετ 08 Ιουν 2016, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”