ειναι μεγαλο αρνητικο αυτο αλλα ενταξει τερμα ειναιjohn4serres έγραψε:Τελευταια του εμφανιση πριν 25 μηνες.
Ααα φρεσκος, προχθες επαιζε..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Όλα κρίνονται στη χημεία στο τέλος. Μπορεί να πάρεις ταγάρι και να δέσει, μπορεί να φέρει παιχταρά και να μη σου βγει.
Τώρα το ότι δεν έχει παίξει ούτε ένα δευτερόλεπτο εδώ και 2 χρόνια σίγουρα είναι θέμα. Αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.
Τώρα το ότι δεν έχει παίξει ούτε ένα δευτερόλεπτο εδώ και 2 χρόνια σίγουρα είναι θέμα. Αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.
1 χρονια γιατι ήταν στην Μιλαν και την δευτερη γιατι ο Κωνσταντοπουλος εκανε φοβερη σεζονsn0ufel4 έγραψε:καλος κακος δεν ξερω...μπορει καποιος να μου πει γιατι εχει να παιξει 2 χρονια?john4serres έγραψε:Τελευταια του εμφανιση πριν 25 μηνες.
Ααα φρεσκος, προχθες επαιζε..
Στην Μιλαν ειχε και εναν τραυματισμο στον ωμο
- buffalobill4
Πρωτον νομιζω πως ολοι οι ξενοι που παρεθεσα παιρνανε απο διπλασια και πανω χρηματα απο τους αντιστοιχους ελληνες που συνεκρινα. Με εξαιρεση τον αθανασιαδη απο περσι οχι απο παντα.Dimg4 έγραψε:Γκαρι-Μυσταbuffalobill4 έγραψε:οχι πες τα ρε αδερφε. κουραστηκα. εμενα το ιδανικο μου θα ηταν η ομαδα να εχει 7-8 ελληνες και 3-4 αποδεδειγμενα (οχι απαραιτητα ονοματα) καλους ξενους. αν ειναι να φερω τον ετο προτιμω τον κιτσιου. αν ειναι να εχω τον κουμαλο πρωτιμω τον χ'ησαια. αν ειναι να εχω τον τοργκελε προτιμω τον κλαους. αν ειναι να εχω τον ζαιρο προτιμω τον μυστακιδη. αν ειναι να χω τον χακομπο προτιμω τον γλυκοΠεριπτερος έγραψε:και γιατί ρε αδέλφια να τα παίρνουν τα λεφτά ξένοι και να τα εξαφανίζουν απο την Ελλάδα ;
μας περισσεύουν ;
δεν σας φαίνονται γελοίες κάτι ομάδες που δεν έχουν Ελληνα στην ενδεκάδα ?
και λοιπα πολλα
Λινο-Δαρλας
Γκαρσια-Τζιολης
Βιερινια-Κιτσιου
Κοντρερας-Μαλεζας
Βαζω συγκρισεις παικτων με τη δικη σου ισοπεδωτικη λογικη. Διαλεξες 3-4 παικτες που δεν ακουμπησαν για να υπερασπιστεις τον ελληνα παικτη? Ελληνας παικτης κλασης δεν παιζει στην ελλαδα.
Εσενα οι συγκρισεις σου οικονομικα κσι μονο ειναι 5 μεχρι 10 χ συγκρινομενσ με το χ. Οπως καταλαβαινεις δεν γινεται να συγκριθουνε.
Δευτερον εγραψα οτι προτιμω οι ξενοι μου να ειναι παικταραδες σαν αυτους που ανεφερες και οχι βιτορ. Θελω και ταλεντα ξενους φυσικα και ως τετοιο ηρθε ο βιτορ αλλα αποδεδειγμενα ειναι μετριοκαλος.
Τριτον. Ελληνας παικτης κλασης δεν παιζει στην ελλαδα. Ναι αλλσ μεχρι να γινει κλασης που παιζει δηλαδη. Και στην τελικη ποιας εθνικοτητας παικτης κκασης παιζει στην ελλαδα να παρουμε απ αυτην αν ειναι.
Αυτα και φιλικα
- Περιπτερος
Πάλι ετεροχρονισμένη η σύγκριση ... . Αυτοί οι ξένοι που γράφεις πήραν τίποτα περισσότερο από τους Ελληνες που επίσης γράφεις ?Mīngus έγραψε:Δηλαδή Περίπτερε ποια αποδυτήρια εμπνέουν περισσότερο; Αυτά με Γκαρσία, Κοντρέρας, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια ή με Κλάους, Τζιόλη, Τζαβέλλα, Γλύκο, Κίτσιου, Πέλκα;
Να φέρουμε μια καραβιά ξένους και αν καταφέρουν ποτέ να συνεννοηθούν να μου το γράψεις.
Βλέπεις μήπως τις ισπανικες ομάδες που έχουν κάνει μονοπώλιο ρεκόρ στους ευρωπαϊκούς τίτλους ?
Εχουν αρκετούς Ισπανούς στον κορμό ?
Μήπως να γίνουμε Ανζί ? Παρί ΣΖ ?
Αυτά νομίζω, μετά την περιπέτεια Μποσμάν, πρέπει να έχουν λυθεί. Η ομάδα πρέπει να έχει ως βάση παίκτες της εθνικότητάς της.
Ο ξένος .εστηκε στην τελική αν είναι αδιάφορος, θα φύγει, ο άλλος που θα μείνει στην Ελλάδα ενδιαφέρεται περισσότερο.
Ρίσκο ειναι , βεβαια αν τον επαναφερεις σε επιπεδο που ήταν ειναι π καλος λογικα
Τεσπα
Οι κινησεις προχωράνε οι προσωπικότητες ελπίζω να έρθουν
Τεσπα
Οι κινησεις προχωράνε οι προσωπικότητες ελπίζω να έρθουν
-
Το περιεργο ειναι οτι πριν 2-3 χρονια η αξια του στο transfermarkt ειχε φτασει στα 6-7 εκ. και απο εκει και περα ειναι λες και σταματησε την μπαλα. Ειναι τζογος παντως. Αν σου βγει θα εχεις παρει φτηνα εναν καλο τερματοφυλακα, αν δεν σου βγει, θα εισαι παλι με Γλυκο...
- Kostas_Peraia4
Παιδια,περα απο την πλακα,ειναι παρα πολυ καλος τερματοφυλακας.Στα καλα του παιζει να ειναι καλυτερος και απο τον Ρομπερτο
Είστε απίστευτοι!!
Ιταλός τερματάς που το 2013 ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας, το 2014 - πριν 2 χρόνια δηλαδή - τον πήρε η Μίλαν (Όχι τα Γιάννενα, η Μίλαν ξαναλέω!) και είναι στην καλύτερη ηλικία για τη θέση του, δεν μας κάνει! Εμπρός λοιπόν πάμε για Buffon με εσάς εδώ μέσα!
Πηγαίντε για καφέ να ξελαμπικάρετε!!
Ιταλός τερματάς που το 2013 ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας, το 2014 - πριν 2 χρόνια δηλαδή - τον πήρε η Μίλαν (Όχι τα Γιάννενα, η Μίλαν ξαναλέω!) και είναι στην καλύτερη ηλικία για τη θέση του, δεν μας κάνει! Εμπρός λοιπόν πάμε για Buffon με εσάς εδώ μέσα!
Πηγαίντε για καφέ να ξελαμπικάρετε!!
έξοδο εχει?Kostas_Peraia4 έγραψε:Παιδια,περα απο την πλακα,ειναι παρα πολυ καλος τερματοφυλακας.Στα καλα του παιζει να ειναι καλυτερος και απο τον Ρομπερτο
Ε αφού ο ένας μας βγήκε τρελός, ο άλλος ο μαυρομουσάτος "μυστήριος", ο ψηλός πάθαινε ίλιγγο μόλις έβλεπε δυο αντιπάλους μπροστά του μέσα στην περιοχή και οι άλλοι όλοι ΔΕΝ...Ο Παναής μας φταίει δηλαδή???sporos123 έγραψε:Ολους τους εχει φαει ο φουστης..goran 64 έγραψε:Ε και που είναι το περίεργο μωρέ??? Μήπως όποιος τερματζής έρχεται σε μας...........................παίζει???sporos123 έγραψε:Δηλαδη για ακομα μια χρονια θα πορευτουμε με τον Παναωτη βασικο?Μουδιασμα..Γυρολογος του Καμπιονατο και τα τελευταια δυο χρονια δεν εχει παιξει πουθενα.

Μια χαρά είναι, στην καλύτερη ηλικία για να αρχίσει να ανεβαίνει κάθετα κάθε χρονιά λόγω εμπειρίας!!!

Τελευταία τον είδα και πολύ πιο γυμνασμένο...Έχω και του λόγου ψυχολογικά με την πάρτη του όποτε φυσάει βαρδάρης, αλλά τα ξεπερνάω όταν σκεφτώ λίγο πιο λογικά και αντικειμενικά και καταλήγω στο: Μια χαρά είναι, ας μην τον απαξιώνουμε τόσο, αδικία!!!

Υ.Γ. Μας χάρισε και προκριματικά C.L. φέτος...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 08 Ιουν 2016, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγκρίνεις τώρα τους Ισπανούς με τους Έλληνες; Παραδοσιακά ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι μια μετριότητα.Περιπτερος έγραψε:Πάλι ετεροχρονισμένη η σύγκριση ... . Αυτοί οι ξένοι που γράφεις πήραν τίποτα περισσότερο από τους Ελληνες που επίσης γράφεις ?Mīngus έγραψε:Δηλαδή Περίπτερε ποια αποδυτήρια εμπνέουν περισσότερο; Αυτά με Γκαρσία, Κοντρέρας, Κονσεϊσάο, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια ή με Κλάους, Τζιόλη, Τζαβέλλα, Γλύκο, Κίτσιου, Πέλκα;
Να φέρουμε μια καραβιά ξένους και αν καταφέρουν ποτέ να συνεννοηθούν να μου το γράψεις.
Βλέπεις μήπως τις ισπανικες ομάδες που έχουν κάνει μονοπώλιο ρεκόρ στους ευρωπαϊκούς τίτλους ?
Εχουν αρκετούς Ισπανούς στον κορμό ?
Μήπως να γίνουμε Ανζί ? Παρί ΣΖ ?
Αυτά νομίζω, μετά την περιπέτεια Μποσμάν, πρέπει να έχουν λυθεί. Η ομάδα πρέπει να έχει ως βάση παίκτες της εθνικότητάς της.
Ο ξένος .εστηκε στην τελική αν είναι αδιάφορος, θα φύγει, ο άλλος που θα μείνει στην Ελλάδα ενδιαφέρεται περισσότερο.
Εμένα με ενδιαφέρει η αξιοκρατία. Δε με νοιάζει η εθνικότητα. Αν ο Έλληνας είναι καλύτερος ας παίξει αυτός. Αν ο ξένος είναι καλύτερος να παίξει εκείνος. Το επίπεδο θέλω να ανέβει. Αν πιστεύεις ότι μπορεί αυτό να γίνει με 8-9 Έλληνες 11άδα οκ. Εγώ το θεωρώ απίθανο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Τετ 08 Ιουν 2016, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.