Game Of Thrones (TV series)

Μπαρκαρούτσος

Re: Game Of Thrones (TV series)

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το τραγούδι με θυμίζει ακριβώς το υπάρχον ανέκδοτο από το οποίο πήρα την ιδέα για το παραπάνω! :mrgreen:

Πάντα ήθελα να το πω, αλλά ο Alfie Allen ήταν πολύ γαμάτος ως Reek! Πιο πολύ με έπεισε έτσι, παρά ως Theon...να δούμε τώρα πώς θα 'ναι που αποreekοποιείται..

Μόλις με ήρθε!
Τώρα που ο Ramsay έχει αιχμάλωτο τον Rickon, θα τον ονομάσει...Reekon;; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

RoMaN έγραψε:Πάμε...σκέψεις για το επεισόδιο, scene-by-scene...

Κατ'αρχήν, απλώνω τις ποδάρες μου στον καναπέ, πατάω play και περιμένω να ακούσω τραγούδι και βλέπω γρασίδια...και λέω "όπα!".
Εν τέλει έδειξαν ότι ο Hound ζει, κάτι που κακώς ψιλοπεριμέναμε όσοι μπαίνουμε internet πάνω από 30' την ημέρα... :twisted: Ευχαριστώ, spoilerers! Τη τύχη του Trystane Martell να έχετε...άλλη μια major WTF σκηνή με γαμήθηκε.

Έπειτα ναι οκ, King's Landing, το μωρό μου παίζει θέατρο, τίποτα το ιδιαίτερο... Α, ο Σπουργίτης της λέει να πα να γαμηθεί με τον Tommen.. Δηλαδή τους πουλάει και τους αγοράζει ΟΛΟΥΣ η γυναικάρα μου! :D
Κάργα σεξιστικό (ουάου, τέτοιο πράγμα από θρησκόληπτο δεν περίμενα!) σχόλιο με ;) από τον Sparrow που λέει "Εντάξει μωρέ, για τους άντρες είναι επιθυμία, για εσένα είναι duty και θέμα υπομονής, κλείσε τα μάτια σου και σκέψου τον Ρουβά..." Μωρέ τι μας λες...

Η Cersei με την Olenna σε μια ακόμα σκηνή πιο βαρετή και από πρωινό στο Breaking Bad...γαμώ τις απανταχού πρωτεύουσες.

Επιτέλους λίγος Bronn, είδαμε και τους Freys να αποδεικνύουν πόσο χλεχλές Οίκος είναι...ούτε τον χαβαλέ τον Edmure μπορούν να σκοτώσουν και τους παίρνει στο ψιλό ο Jaime... Ο Blackfish μάλλον απλώς βαριέται να βγει να τους καθαρίσει όλους (όχι τα λιοντάρια).

Lyanna Mormont, είσαι γνήσια Βόρεια γυναίκα! Όταν αποκτήσεις το πρώτο σου αίμα, πάρε με στο 698******....
Αν ήμουν ο Jon, θα την πάντρευα με τον Rickon.

Ωραία η σκηνή με τον Jaime και τον Blackfish..να πω την αλήθεια, περίμενα ο Jaime να τον πετάξει τον άλλον κάτω..αλλά μάλλον είναι πιο έξυπνος από αυτό!

Sansa καλή μου, όταν στέλνουμε ραβασάκια σε άντρες που έχουμε φασωθεί, κρυφά μάλιστα από τον αδερφό μας, ε μάλλον αυτό δεν δείχνει κάτι πολύ αθώο...ε;;; :twisted: Όλες τα ίδια σκατά...

Περίμενα να δεχθεί η Arya επίθεση, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο!! Θα με πεις, οι Faceless Men τέτοιοι είναι, backstabbers και ψυχροί assasins, δεν περίμενα να της πετούσε και το γάντι...άντε να δούμε τώρα πώς θα τα βγάλει πέρα η Λύκαινα...

Και ο Sandor Clegane λέει "Oh fffuck this shit!" και παίρνει το τσεκούρι να μαμήσει καμιά μανούλα!

ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ HOUND ΣΤΟ POLL ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΑΓΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ WILDLINGS!!
1. Επιτέλους ξεκλειδώθηκε
2. Γαμάτη ανάλυση ... εύγε Ρομανέ!!!
3. Απίστευτη και γαμάτη θεωρία για την Άρυα
4, Αχ γιατί αρνήθηκε ο καράφλας βοήθεια στον Χιόνι :evil: :evil: :evil:
5. Ζώ για το 9!!!!! :opaokara: :opaokara:
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΣΤΟ 9 ΛΕΜΕ !

Πολυ καλη η θεωρια, δεν θεωρειται σποιλ.
Οσο για το 7ο επ. τα ειπατε.

Ωραιο το μέρος που μπάρκαραν οι Σιδερογέννητοι, Ρομαν ;
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ασχετα με την θεωρια για Waif και Αρυα,δεν γινεται ρε σεις D&D να εφαγε τετοιες μαχεριες το λυκοπουλο και να κολυμπησε και να περπατησε.Θα επρεπε ηδη να εχει πεθανει.Ας της εριχνε η ορφανη μονο μια.Στην αρχη την εκοψε,μετα την καρφωσε 2 φορες και την τελευταια γυρισε και το σπαθι μεσα της.Σαν Fatallity ηταν αυτο
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Και την άλλη εβδομάδα "I choose violence" , πο@τάνα όλα στο riverrun και στήνονται τα πιόνια για την μάχη στο winterfell και τον ερχομό της Καλίσι.

Αυτό με την Άρυα το διάβασα και μου έπεσαν τα μαλλιά λέμε..Εκπληκτικό αν γίνει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eγω εχω ξενερωσει την ζωη μου με τον Σνοου.1 χρονο περιμεναμε να αναστηθει και να τα μαμησει ολα και αυτος τριγυρνα και τρωει χυλοπιτες με κατεβασμενα μουτρα απο 10χρονα και απιθανους οικους.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εδώ αναστήθηκε ο Τζίβους κι ακόμα κάποιοι τον περιμένουν :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Η Σερσει πλεον φαινεται ξεκαθαρα οτι βρισκεται σε συγχυση.Μετα απο αυτο το ''I Choose Violance'' του επομενου επεισοδιου,παιζει την ζωη της κορονα-γραμματα.Επισης κυκλοφορουν κατι θεωριες που την θελουν να τρελαινεται και να καιει ολο το King's Landing,σαν αλλος Mad King,κατι που ενισχυει τις φημες για την.........
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

keeper4 έγραψε:
RoMaN έγραψε:Keeper, αν είναι θεωρία και όχι spoil ή κομμάτι των βιβλίων, πες το..
Η θεωρία λόιπόν, λέει πως waif και Άρυα είναι το ίδιο πρόσωπο, οτι δηλαδή η Άρυα μάλλον εξαιτίας του νερού της πηγης στο ναό παθαίνει κάτι απο fight club, για αυτό και όταν η waif πλάκωνε την τυφλή άρυα στους δρόμους δεν έπαιρνε κανείς χαμπάρι (ενώ υπήρχε κόσμος τριγύρω) και στη συνέχεια η waif απλά εξαφανιζόταν. Στο τέλος της θεωριας η waif σκοτώνει την άρυα, επιστρέφει στο ναό λέει στον Τζάκεν την σκότωσα, την ρωτάει αυτός ποια είναι, αυτή βγάζει τη μάσκα της waif, βλέπουμε την άρυα και απαντάει noone.

Ρόμαν αν θεωρείς ότι είναι σπόιλ η κάτι άλλο ανεπιθύμητο σβήστο ελεύθερα.
Αυτή είναι η καλύτερη θεωρία απο όσες κυκλοφορούν :!: όχι μόνο απο τις σχετικές με την συγκεκριμένη φάση αλλά απο όλες τις θεωρίες σχετικά με το GoT κατά τη γνώμη μου

@roman: sorry κιόλας αλλά ρε συ διόρθωσε το "ποιο" στον τίτλο του πολ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

1. ΔΕΝ ήταν η άρυα αλλά ο Χγαρ (πως τον λενε τελοσπάντων) που ήθελε να τεστάρει την γουαφ (πως τη λενε τελοσπάντων) για να δει αν οντως ειναι faceless ή τον πατάει πρόλογο. Τώρα που έμαθε μάλλον η γουαφ θα την πάθει... Η άρυα ειναι σωα και αβλαβης και το μονο που εχω σαν απορία για το/τα επόμενα είναι ΑΝ θα βρεί επιτέλους (ξανα) τον Γκέντρυ που πρέπει απο το τόσο κουπί να έχει κάνει ενα μπράτσο σαν του Mountain V.2...

2. Στο 9ο επεισόδιο θα δουμε τους wildings να πεθαίνουν και λιγο πριν γινει και η μλκια με τον Τζον τον Σνόου, θα σκάσουν μαζικά όλοι οι υπόλοιποι με πρώτο και καλύτερο τον Litlefinger (που θα παντρευτεί τη Σάνσα έτσι ;) ) και θα σώσουν την ημέρα...

4. Σέρσευ, βάλε φωτιά κάψε καλά Κινγκς Λαντινγκ και τον Πειραιά...

4α. Βλεπω να το σκάνε νύχτα Μπριεν με Μπαλκφισ κτλ να πανε Βορρά να ταϊσουν το μλκισμενο τον ΜπασταρδοΜπολτον στα σκυλιά ΤΟΥ.

5. Βλέπω επίσης Τζέιμι να γίνεται "καλός" να βοηθάει στο Βορρά και να σκοτώνει Σέρσευ λίγο μετά που θα τα έχει κάνει όλα που%#@%@να.

6. Αυτή η σιγουριά της Σερσευ ότι ¨μη μασας εχω το Βουνό" δεν βλέπω να τις βγαίνει σε καλό... cleganebowl,cleganebowl,cleganebowl!!!
Μπαρκαρούτσος

john4serres έγραψε:Ωραιο το μέρος που μπάρκαραν οι Σιδερογέννητοι, Ρομαν ;

Έδεσαν*

Εγώ δεν ξέρω από αυτά, μέσα σε 6 μήνες πάτησα τσιμέντο δυο φορές...στο ίδιο λιμάνι...πρωινιάτικα...και η πρώτη ήταν Ιούλιο...και μπάρκαρα Μάρτιο... :cry:

Kostas_Peraia4 έγραψε:Ασχετα με την θεωρια για Waif και Αρυα,δεν γινεται ρε σεις D&D να εφαγε τετοιες μαχεριες το λυκοπουλο και να κολυμπησε και να περπατησε.Θα επρεπε ηδη να εχει πεθανει.Ας της εριχνε η ορφανη μονο μια.Στην αρχη την εκοψε,μετα την καρφωσε 2 φορες και την τελευταια γυρισε και το σπαθι μεσα της.Σαν Fatallity ηταν αυτο

Συμφωνώ, άλλοι πεθαίνουν με μια μαχαιριά και αυτή στο επόμενο μπορεί να πίνει ελληνικό καφέ με το τελευταίο της τσιγάρο...

K_geo έγραψε:Η άρυα ειναι σωα και αβλαβης και το μονο που εχω σαν απορία για το/τα επόμενα είναι ΑΝ θα βρεί επιτέλους (ξανα) τον Γκέντρυ που πρέπει απο το τόσο κουπί να έχει κάνει ενα μπράτσο σαν του Mountain V.2

Είδα χθες το απόσπασμα που ο Davos απελευθερώνει τον Gendry.. Του έδωσε οδηγίες για πίσω στο King's Landing, να πάει πίσω στο Flea Bottom.. Οπότε πιστεύω ότι δύο είναι τα τινά:

1. Τον έχουμε δει κάπου πίσω πίσω, πχ να πετάει σκατά στο walk of atonement της Cersei :mrgreen: , ή
2. βρήκε την ησυχία του μπαίνοντας στη σέχτα των Sparrows...

panta έγραψε:@roman: sorry κιόλας αλλά ρε συ διόρθωσε το "ποιο" στον τίτλο του πολ
Τώρα λέει "πιο", άρα είναι σωστό..."ποιο" έγραψα;; Ό,τι να 'ναι...!

Για Blackfish πιστεύω ότι μόλις του πει η Brienne ότι η Sansa ζει και πάει για πόλεμο, θα παρατήσει το κάστρο του Riverrun και θα πάρει τα παληκάρια να πάνε να γαμήσουνε μερικούς Boltons!
Εκεί μάλλον θα έρθει ο Jaime με το ηθικό δίλημμα: α) κρατώ τον όρκο μου και πάω να βοηθήσω τη Sansa, οργίζοντας την αδερφή/ερωμένη μου και ουσιαστικά λήγοντας την έχθρα Starks vs Lannisters, ή β) πάω στην αδερφή/ερωμένη μου να δω τι παίζει και να βοηθήσω με τα Σπουργίτια, με κίνδυνο της ελευθερίας μου...

Εγώ θα έκανα το γ), Lord of Casterly Rock και άντε γεια.

Απορία... Το Iron Bank πού σκατά βρίσκεται;;; Ο Mace Tyrell έπεισε τον Mycroft Holmes και κανόνισαν τόσο καλά το χρέος του Βασιλείου;
Βοήθησαν τον Tywin και τώρα περιμένουν payback από Cersei, χωρίς το financial craftsmanship του Littlefinger, πρώην Master of Coin...
Βοήθησαν τον Stannis και τα λεφτά τους παγώνουν στο χιονιά του Βορρά...
Με τον έναν τρόπο ή τον άλλον, πρέπει να πάρουν πίσω τα λεφτά τους...και έχουμε καιρό να τους δούμε... Δεν ξέρω κατά πόσο θα το θεωρούσαν συνετό να επενδύσουν στη Queen Daenerys Stormborn, of House Targaryen, First of her name, Queen of the Andals, the Ryonhar and the First Men, Khaleesi of the Great Grass Sea, the Unburnt, the Breaker of Chains, the Mother of Dragons...

Καλά το είπα;; :mrgreen:
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Σωστα. Έδεσαν.
Το ποστ μου ηταν πριν τον καφέ ..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

η iron bank βρίσκεται στο....braavos ;)

μαλιστα λέγεται ότι έχει στενή συνεργασία με τους faceless men.

Επίσης λέγεται ότι εν τέλει, αν κάποιος does NOT pay his debts, είναι οι λάνιστερς...

λέω τώρα εγώ... :roll: 8-)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Επίσης, Ρομαν, καλό θα ήταν να μην ξαναματαγινει πολλ που θα εχει να κανει με το καθε επεισοδιο, αλλά πιο γενικό ώστε να μην υπάρχουν τόσα spoilers καθώς το πολλ θέλει δε θέλει κάποιος βγαίνει φάτσα κάρτα με το που μπαίνει στο τοπικ...

υγ: επίσης, άσχετο με τα παραπάνω, φανς της σειράς λένε ότι αν δεν δεις κομμένο κεφάλι ή νεκρό κορμί, μη πιστεύεις ότι κάποιος έχει πεθάνει... Στανις;;; ακους Στανις;;;;;
Μπαρκαρούτσος

Ξέρω ότι είναι στο Braavos, εννοώ γιατί δεν αντιδρούν σε όλα αυτά, γιατί δεν έχουμε εξέλιξη που να προκαλείται από αυτούς...να ζητήσουν το στέμμα ενέχυρο πχ.. :mrgreen:

Ναι Κώστα, το σκέφτηκα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”