Πάντα ήθελα να το πω, αλλά ο Alfie Allen ήταν πολύ γαμάτος ως Reek! Πιο πολύ με έπεισε έτσι, παρά ως Theon...να δούμε τώρα πώς θα 'ναι που αποreekοποιείται..
Μόλις με ήρθε!
Τώρα που ο Ramsay έχει αιχμάλωτο τον Rickon, θα τον ονομάσει...Reekon;;
1. Επιτέλους ξεκλειδώθηκεRoMaN έγραψε:Πάμε...σκέψεις για το επεισόδιο, scene-by-scene...
Κατ'αρχήν, απλώνω τις ποδάρες μου στον καναπέ, πατάω play και περιμένω να ακούσω τραγούδι και βλέπω γρασίδια...και λέω "όπα!".
Εν τέλει έδειξαν ότι ο Hound ζει, κάτι που κακώς ψιλοπεριμέναμε όσοι μπαίνουμε internet πάνω από 30' την ημέρα...Ευχαριστώ, spoilerers! Τη τύχη του Trystane Martell να έχετε...άλλη μια major WTF σκηνή με γαμήθηκε.
Έπειτα ναι οκ, King's Landing, το μωρό μου παίζει θέατρο, τίποτα το ιδιαίτερο... Α, ο Σπουργίτης της λέει να πα να γαμηθεί με τον Tommen.. Δηλαδή τους πουλάει και τους αγοράζει ΟΛΟΥΣ η γυναικάρα μου!![]()
Κάργα σεξιστικό (ουάου, τέτοιο πράγμα από θρησκόληπτο δεν περίμενα!) σχόλιο μεαπό τον Sparrow που λέει "Εντάξει μωρέ, για τους άντρες είναι επιθυμία, για εσένα είναι duty και θέμα υπομονής, κλείσε τα μάτια σου και σκέψου τον Ρουβά..." Μωρέ τι μας λες...
Η Cersei με την Olenna σε μια ακόμα σκηνή πιο βαρετή και από πρωινό στο Breaking Bad...γαμώ τις απανταχού πρωτεύουσες.
Επιτέλους λίγος Bronn, είδαμε και τους Freys να αποδεικνύουν πόσο χλεχλές Οίκος είναι...ούτε τον χαβαλέ τον Edmure μπορούν να σκοτώσουν και τους παίρνει στο ψιλό ο Jaime... Ο Blackfish μάλλον απλώς βαριέται να βγει να τους καθαρίσει όλους (όχι τα λιοντάρια).
Lyanna Mormont, είσαι γνήσια Βόρεια γυναίκα! Όταν αποκτήσεις το πρώτο σου αίμα, πάρε με στο 698******....
Αν ήμουν ο Jon, θα την πάντρευα με τον Rickon.
Ωραία η σκηνή με τον Jaime και τον Blackfish..να πω την αλήθεια, περίμενα ο Jaime να τον πετάξει τον άλλον κάτω..αλλά μάλλον είναι πιο έξυπνος από αυτό!
Sansa καλή μου, όταν στέλνουμε ραβασάκια σε άντρες που έχουμε φασωθεί, κρυφά μάλιστα από τον αδερφό μας, ε μάλλον αυτό δεν δείχνει κάτι πολύ αθώο...ε;;;Όλες τα ίδια σκατά...
Περίμενα να δεχθεί η Arya επίθεση, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο!! Θα με πεις, οι Faceless Men τέτοιοι είναι, backstabbers και ψυχροί assasins, δεν περίμενα να της πετούσε και το γάντι...άντε να δούμε τώρα πώς θα τα βγάλει πέρα η Λύκαινα...
Και ο Sandor Clegane λέει "Oh fffuck this shit!" και παίρνει το τσεκούρι να μαμήσει καμιά μανούλα!
ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ HOUND ΣΤΟ POLL ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΑΓΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ WILDLINGS!!
Αυτή είναι η καλύτερη θεωρία απο όσες κυκλοφορούνkeeper4 έγραψε:Η θεωρία λόιπόν, λέει πως waif και Άρυα είναι το ίδιο πρόσωπο, οτι δηλαδή η Άρυα μάλλον εξαιτίας του νερού της πηγης στο ναό παθαίνει κάτι απο fight club, για αυτό και όταν η waif πλάκωνε την τυφλή άρυα στους δρόμους δεν έπαιρνε κανείς χαμπάρι (ενώ υπήρχε κόσμος τριγύρω) και στη συνέχεια η waif απλά εξαφανιζόταν. Στο τέλος της θεωριας η waif σκοτώνει την άρυα, επιστρέφει στο ναό λέει στον Τζάκεν την σκότωσα, την ρωτάει αυτός ποια είναι, αυτή βγάζει τη μάσκα της waif, βλέπουμε την άρυα και απαντάει noone.RoMaN έγραψε:Keeper, αν είναι θεωρία και όχι spoil ή κομμάτι των βιβλίων, πες το..
Ρόμαν αν θεωρείς ότι είναι σπόιλ η κάτι άλλο ανεπιθύμητο σβήστο ελεύθερα.
john4serres έγραψε:Ωραιο το μέρος που μπάρκαραν οι Σιδερογέννητοι, Ρομαν ;
Kostas_Peraia4 έγραψε:Ασχετα με την θεωρια για Waif και Αρυα,δεν γινεται ρε σεις D&D να εφαγε τετοιες μαχεριες το λυκοπουλο και να κολυμπησε και να περπατησε.Θα επρεπε ηδη να εχει πεθανει.Ας της εριχνε η ορφανη μονο μια.Στην αρχη την εκοψε,μετα την καρφωσε 2 φορες και την τελευταια γυρισε και το σπαθι μεσα της.Σαν Fatallity ηταν αυτο
K_geo έγραψε:Η άρυα ειναι σωα και αβλαβης και το μονο που εχω σαν απορία για το/τα επόμενα είναι ΑΝ θα βρεί επιτέλους (ξανα) τον Γκέντρυ που πρέπει απο το τόσο κουπί να έχει κάνει ενα μπράτσο σαν του Mountain V.2
Τώρα λέει "πιο", άρα είναι σωστό..."ποιο" έγραψα;; Ό,τι να 'ναι...!panta έγραψε:@roman: sorry κιόλας αλλά ρε συ διόρθωσε το "ποιο" στον τίτλο του πολ