Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
TheCursed

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από TheCursed »

desperando έγραψε:Επειδή κάποιοι δεν έχουν ιδέα αλλά ξέρουν να μοιάζουν
Εξτρέμ σαν τον τζαλμαδεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελλαντα
Δυο επίπεδα πάνω απ ροντριγκες
Τώρα αν κάποιοι περίμεναν τον νειμαρ εεεε τι να κάνουμε θα απογοητευτούν

Υγ για πλάκα παίρνει παιχνίδια μόνος του

Γεια σου ρε αδερφ ε μαζι σου ενας π με νιωθει!!!
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ειναι λιγο εκτος πραγματιοτητας να περιμενουμε να βελτιωθουν παικτες οπως Κιτσιου και Σκονδρας.Ο Κωνσταντινιδης ειναι ειδικη περιπτωση πογω ευπαθειας στιυς τραυματισμους..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει σωνει και καλα καθε φορα που καθε, αντε να μην πω καμια κουβεντα, λεει την αποψη του, να συνοδευεται με ειρωνειες και επιθεσεις προς αυτους που εχουν την αντιθετη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

DAAT έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν νομιζω να εχω προσβαλει ποτε κανεναν.Γραφω εδω και 2 χρονια στο forum και μονο μια φορα εχω διαπληκτιστει με τον Yupis.Ακομα και στο προηγουμενο post που αναφερθηκα σε σενα αν ειδες,εβαλα την γελαστη φατσα,κανοντας το υφος μου πιο πολυ περιπαικτικο.Εμενα φιλε μου,με εκνευριζει να αφοριζουμε τους παντες και τα παντα,πριν ακομα τους δουμε.Στην περιπτωση του Djalma,δεν ειπε κανεις οτι φερνουμε τον Vieirinha ή τον Mirallas,αλλα σιγουρα ειναι ενας παικτης με πολυ καλα στατιστικα και στοιχεια,ο οποιους βασει αυτων,δειχνει οτι μπορει να βοηθησει.Μην ξεχνας πως πριν απο μερικα χρονια παιζαμε με εξτρεμ τον Λορενς και τον Ρομπερ.

Πάντως ενώ λέω ότι ο Djalma έχει ενδιαφέρον και ωραιότατα νούμερα , προφανώς αν θες να κανείς μεταγραφή δήλωση πάω gia το πρωτάθλημα πας σε περιπτώσεις τύπου mirallas.
Ποιού μιραλαςαυτού που ήρθε ως αποτυχημένου και δομημένου από την σεν σουτιέν ή αυτόν που έγινε στον γαύρο και μετά?
Γιατί τον δεύτερο δεν μπορεί να τον φέρει καμία ελληνική ομάδα, όπως και τον βιερι όπως και τον σημερινό Λουκάς όπως πιθανόν και τον αυριανό μακ
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

ΕΠΑΡΚΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ = ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ, ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ
ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ = ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ "υπερ-"
ΠΟΙΟΤΗΤΑ - άλλο κριτήριο σε σχέση με τον αριθμό. Εγραψα ότι αρκεί κάποιοι να βελτιωθούν ... τι σου λέει αυτό ?
Καλό μεσημέρι
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Το ίδιο γράφουμε.Το οτι έχουμε αρκετούς παίκτες δεν πάει να πει πως δεν χρειαζόμαστε άλλους.

Τώρα αν περιμένεις μεταμόρφωση Κίτσιου και Σκόνδρα πάω πάσο.Αλλά με την όρεξη θα μείνεις.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Demir έγραψε:o ΠΑΟΚτσης για να μην γκρινιαξει για μεταγραφη πρεπει ο παικτης να ειναι 23-24 ετων -να εχει περασει απο ρεαλ-μπαρτσα η εστω γιουβε... να εχει συνολικα (εξτρεμ) σε 3 γεματες σεζον πανω απο 20 γκολ και 30 ασσιστ..και αν γινεται να δωσουμε λεφτα ,αλλα λιγα(2-3 εκ το πολυ..) επιπλεον ο παικτης πρεπει να κανει δηλωσεις οτι ηταν ονειρο να φυγει απο ρεαλ κ να ερ8ει να παιξει ελλαδισταν και οτι δεχ8ηκε να ερ9ει με τα μισα λεφτα γιατι ειχε εναν 8ειο που τον εκανε ΠΑΟΚΤΣΗ.....
παικταρα ο μαυρος ... καλως να ορισει.. μακαρι να μην φυγει ο μακ ... με τετραδα εξτρεμ djalma-mak-garry-mysta ειμαστε τελεια... top 10αρι 8ελουμε...

ποσο λιγο ξερεις τον νεοΠΑΟΚΣΗ

καλα ρε ντεμιρ θα φερουμε παιχτη 24 χρονων απο μπαρτσα και θα πουμε μεταγραφαρα εισαι καλα ... θα πουμε μαζι με καμορα ραπτο κτλ το γιατι δεν εκανε στην μπαρτσα και τον δεινει ... και απο κει και περα 24 χρονων απο γιουβε ρεαλ και δεν τον πηρε καμια αλλη ομαδα κατι βρωμαει με την παρτι του :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

desperando έγραψε:Επειδή κάποιοι δεν έχουν ιδέα αλλά ξέρουν να μοιάζουν
Εξτρέμ σαν τον τζαλμαδεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελλαντα
Δυο επίπεδα πάνω απ ροντριγκες
Τώρα αν κάποιοι περίμεναν τον νειμαρ εεεε τι να κάνουμε θα απογοητευτούν

Υγ για πλάκα παίρνει παιχνίδια μόνος του

ντεσπε εισαι σιγουρος ... εισαι απ τους λιγους πλεον που κρινουν απο αυτα που εχουν δει .... πες μας κατι παραπανω για τον παιχτη
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

o ΠΑΟΚτσης για να μην γκρινιαξει για μεταγραφη πρεπει ο παικτης να ειναι 23-24 ετων -να εχει περασει απο ρεαλ-μπαρτσα η εστω γιουβε... να εχει συνολικα (εξτρεμ) σε 3 γεματες σεζον πανω απο 20 γκολ και 30 ασσιστ..και αν γινεται να δωσουμε λεφτα ,αλλα λιγα(2-3 εκ το πολυ..) επιπλεον ο παικτης πρεπει να κανει δηλωσεις οτι ηταν ονειρο να φυγει απο ρεαλ κ να ερ8ει να παιξει ελλαδισταν και οτι δεχ8ηκε να ερ9ει με τα μισα λεφτα γιατι ειχε εναν 8ειο που τον εκανε ΠΑΟΚΤΣΗ.....

πω πω φιλε ειναι ακριβως σαν να το εγραψα εγω.... Ειμαστε απιστευτοι , κανεις δεν μας κανει και ολο κουσουρια βρισκουμε..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:Έχει δίκιο ο Κώστας... το ξέχασα τελείως.
Ο Leo Matos πέρυσι όλη την χρονιά έπαιξε αριστερό μπακ.
Οπότε είμαστε καλλυμένοι εκεί. Leovac βασικός, Γιαννούλης back-up, Matos καλό μπάλωμα, Σκόνδρας (αν μείνει) μπάλωμα, Τζαβέλλας υπερ-ανάγκη -αν τραυματιστούν όλοι οι προηγούμενοι-.
Δηλαδή αν τραυματιστεί ο Leovac θα παίξει αριστερά o Ματος; Και δεξιά ποιος θα παίζει;
Ο Κίτσιου;
ΤΡΕΜΕ MANCHESTER!
Ο Κωνσταντινίδης θα παίζει!!!!

ΤΡΕΜΕ BVB 09 BORUSSIA DORTMUND!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 07 Ιουν 2016, 10:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Tου Κανα-Μπιγικ χάλασε οριστικά;
DAAT

Δημοσίευση από DAAT »

desperando έγραψε:
DAAT έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν νομιζω να εχω προσβαλει ποτε κανεναν.Γραφω εδω και 2 χρονια στο forum και μονο μια φορα εχω διαπληκτιστει με τον Yupis.Ακομα και στο προηγουμενο post που αναφερθηκα σε σενα αν ειδες,εβαλα την γελαστη φατσα,κανοντας το υφος μου πιο πολυ περιπαικτικο.Εμενα φιλε μου,με εκνευριζει να αφοριζουμε τους παντες και τα παντα,πριν ακομα τους δουμε.Στην περιπτωση του Djalma,δεν ειπε κανεις οτι φερνουμε τον Vieirinha ή τον Mirallas,αλλα σιγουρα ειναι ενας παικτης με πολυ καλα στατιστικα και στοιχεια,ο οποιους βασει αυτων,δειχνει οτι μπορει να βοηθησει.Μην ξεχνας πως πριν απο μερικα χρονια παιζαμε με εξτρεμ τον Λορενς και τον Ρομπερ.

Πάντως ενώ λέω ότι ο Djalma έχει ενδιαφέρον και ωραιότατα νούμερα , προφανώς αν θες να κανείς μεταγραφή δήλωση πάω gia το πρωτάθλημα πας σε περιπτώσεις τύπου mirallas.
Ποιού μιραλαςαυτού που ήρθε ως αποτυχημένου και δομημένου από την σεν σουτιέν ή αυτόν που έγινε στον γαύρο και μετά?
Γιατί τον δεύτερο δεν μπορεί να τον φέρει καμία ελληνική ομάδα, όπως και τον βιερι όπως και τον σημερινό Λουκάς όπως πιθανόν και τον αυριανό μακ

μια χαρά μπορεί να τον φέρει εφόσον τον πληρώσει.
Αφού όμως δε sou αρέσει το onoma θα σου πω allo. Να φέρει τον αντίστοιχο Chori dominguez και ΝΑΙ ακριβώς όπως είχε έρθει .

Αυτό το δεν έρχεται ο ένας και ο άλλος ισχύει αλλά όχι στο βαθμό που το παρουσιάζεις. Άλλωστε ο Ολυμπιακός όταν αποφάσιζε να πληρώνει μια χαρά έφερνε.

Αν εμείς έχουμε αποφασίσει να πληρώσουμε πρέπει να φέρουμε κάτι αντίστοιχο. Αν όχι , όλα καλά , απλά να το ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

φετος ο ΠΑΟΚΤΣΗς ξεκινησε την μεταγραφικη περιοδο με το μοτο ''8ελουμε 28-30 χρονων παικτες εμπειρους με προσωπικοτητα,οχι αλλους νεαρους ,δεν ειμαστε ακαδημια εμεις...''
τωρα που εφερε δυο 29 ρηδες κραζουν γιατι δεν ειναι 23 και δεν εχουν μεταπωλητικη αξια....
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ο Τοσκίτσης στο fb γράφει οτι είναι οριστική η συμφωνία 3 ετών με τον Djalma.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Στους αφορισμούς είμαστε πρώτοι φίλε όταν ήρθε ο μακ έπρεπε να δεις τι λέγαμε ο χασογκολης κλπ κλπ όπως χοντροκωλης ο Αντρέ όπως μαύρος κουτσιανικουλης ο ροντριγκεζ μακ λέει έβαλε πολλά γκολ εδώ γιατί βελτιώθηκε όχι γιατί η ποιότητα του γερμανικού με το ελληνικό πρωτάθλημα ειναι η μέρα με την νύχτα. ...

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 07 Ιουν 2016, 11:06, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”