desperando έγραψε:DAAT έγραψε:Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν νομιζω να εχω προσβαλει ποτε κανεναν.Γραφω εδω και 2 χρονια στο forum και μονο μια φορα εχω διαπληκτιστει με τον Yupis.Ακομα και στο προηγουμενο post που αναφερθηκα σε σενα αν ειδες,εβαλα την γελαστη φατσα,κανοντας το υφος μου πιο πολυ περιπαικτικο.Εμενα φιλε μου,με εκνευριζει να αφοριζουμε τους παντες και τα παντα,πριν ακομα τους δουμε.Στην περιπτωση του Djalma,δεν ειπε κανεις οτι φερνουμε τον Vieirinha ή τον Mirallas,αλλα σιγουρα ειναι ενας παικτης με πολυ καλα στατιστικα και στοιχεια,ο οποιους βασει αυτων,δειχνει οτι μπορει να βοηθησει.Μην ξεχνας πως πριν απο μερικα χρονια παιζαμε με εξτρεμ τον Λορενς και τον Ρομπερ.
Πάντως ενώ λέω ότι ο Djalma έχει ενδιαφέρον και ωραιότατα νούμερα , προφανώς αν θες να κανείς μεταγραφή δήλωση πάω gia το πρωτάθλημα πας σε περιπτώσεις τύπου mirallas.
Ποιού μιραλαςαυτού που ήρθε ως αποτυχημένου και δομημένου από την σεν σουτιέν ή αυτόν που έγινε στον γαύρο και μετά?
Γιατί τον δεύτερο δεν μπορεί να τον φέρει καμία ελληνική ομάδα, όπως και τον βιερι όπως και τον σημερινό Λουκάς όπως πιθανόν και τον αυριανό μακ
μια χαρά μπορεί να τον φέρει εφόσον τον πληρώσει.
Αφού όμως δε sou αρέσει το onoma θα σου πω allo. Να φέρει τον αντίστοιχο Chori dominguez και ΝΑΙ ακριβώς όπως είχε έρθει .
Αυτό το δεν έρχεται ο ένας και ο άλλος ισχύει αλλά όχι στο βαθμό που το παρουσιάζεις. Άλλωστε ο Ολυμπιακός όταν αποφάσιζε να πληρώνει μια χαρά έφερνε.
Αν εμείς έχουμε αποφασίσει να πληρώσουμε πρέπει να φέρουμε κάτι αντίστοιχο. Αν όχι , όλα καλά , απλά να το ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή.