Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλα τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκιαααα!!!!

Αλλάζει ο μήνας, αλλάζει κι ο Π.Α.Ο.Κ. μας εποχή από σήμερα ελπίζω!!!!

Καλοί κι οι καφέδες μας αλλά καλύτερη ακόμα η πίστη όλων μας στην ομάδα μας!!!! :nairepaok:

Ας αγαπήσουμε ξανά όλοι μας τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Με 3 ωρες υπνο και 1 καφε πρεπει να παρουμε το μικρο ταλιμπαν απ το σχολειο ,να τον παμε για δραστηριοτητες και μετα να τον βαλουμε να διαβασει (που δεν καθεται),να ολοκληρωσουμε κατι ψιλομερεμετια στο σπιτι,να τον πλυνουμε,να τον ταισουμε,να του παρουμε τα τηλεκοντρολ απ το χερι,να μαλωσουμε,να τον απειλησουμε,να μας απειλησει,να παρηγορησω τη μανα του που κλαιει στον ωμο μου,να τις δωσω τα χαπια της,να τη βαλω για υπνο,να τον στειλω για υπνο,να μαλωσουμε ,να τον απειλησω,να με απειλησει,να τα βρουμε,να τον κοιμησω (θελει μονο το μπαμπα),να κανω ενα ντους,να κατσω λιγο να διαβασω για την ΠΑΟΚΑΡΑ,να συμαζεψω το χαος που αφησε πισω του κι αυριο με 3-4 ωρες υπνο παλι απ την αρχη.
Νοσταλγησα τις εποχες που οι αντρες μετα τη δουλεια αραζανε στα ...καφενεια. :(
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ευτυχώς μερικοί μένουμε άντρες

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καλό καλοκαίρι ρε ΠΑΟΚάρες!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

pilotos έγραψε:Ευτυχώς μερικοί μένουμε άντρες

SM-G935F
ή η γυναικα σου δε δουλευει απογευμα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν όντως η κατάσταση έτσι έχει αδελφέ Kat5 σε θαυμάζω. Τα περισσότερα από αυτά που έγραψες σ' εμένα τα κάνει η γυναίκα μου.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

kataramenos5 έγραψε:
pilotos έγραψε:Ευτυχώς μερικοί μένουμε άντρες

SM-G935F
ή η γυναικα σου δε δουλευει απογευμα.
Εντάξει τώρα δε θα μπούμε σε λεπτομέρειες. ;)

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μου ειπε πλυνε κανα πιατο, της πήρα πλυντήριο.

μου ειπε βαλε καμια σκουπα, της πηρα αυτη τη σκουπα ρομποτ που κανει ολη μερα κυκλους στο σπιτι

μου ειπε απλωσε κανα ρουχο, της πηρα στεγνωτηριο.

διάθεση να υπάρχει, λυσεις βρίσκονται! :lol:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:Με 3 ωρες υπνο και 1 καφε πρεπει να παρουμε το μικρο ταλιμπαν απ το σχολειο ,να τον παμε για δραστηριοτητες και μετα να τον βαλουμε να διαβασει (που δεν καθεται),να ολοκληρωσουμε κατι ψιλομερεμετια στο σπιτι,να τον πλυνουμε,να τον ταισουμε,να του παρουμε τα τηλεκοντρολ απ το χερι,να μαλωσουμε,να τον απειλησουμε,να μας απειλησει,να παρηγορησω τη μανα του που κλαιει στον ωμο μου,να τις δωσω τα χαπια της,να τη βαλω για υπνο,να τον στειλω για υπνο,να μαλωσουμε ,να τον απειλησω,να με απειλησει,να τα βρουμε,να τον κοιμησω (θελει μονο το μπαμπα),να κανω ενα ντους,να κατσω λιγο να διαβασω για την ΠΑΟΚΑΡΑ,να συμαζεψω το χαος που αφησε πισω του κι αυριο με 3-4 ωρες υπνο παλι απ την αρχη.
Πω ρε π@υστη μου.......................με κουρασες.

Αντε ρε παπαδιά πιασε ενα "νεκταρ",μην αρχισω............................τα ευαγγελια.

Που θες να δεις και τι γραφει........................................... ο κατ5.

ΥΓ Καταραμενε ασε τις μ@λακιες και .......................προσεχε τι γραφεις. ;)
Υπαρχουν και .................λαθραναγνωστες. :roll:

:mrgreen:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

kataramenos5 έγραψε:Με 3 ωρες υπνο και 1 καφε πρεπει να παρουμε το μικρο ταλιμπαν απ το σχολειο ,να τον παμε για δραστηριοτητες και μετα να τον βαλουμε να διαβασει (που δεν καθεται),να ολοκληρωσουμε κατι ψιλομερεμετια στο σπιτι,να τον πλυνουμε,να τον ταισουμε,να του παρουμε τα τηλεκοντρολ απ το χερι,να μαλωσουμε,να τον απειλησουμε,να μας απειλησει,να παρηγορησω τη μανα του που κλαιει στον ωμο μου,να τις δωσω τα χαπια της,να τη βαλω για υπνο,να τον στειλω για υπνο,να μαλωσουμε ,να τον απειλησω,να με απειλησει,να τα βρουμε,να τον κοιμησω (θελει μονο το μπαμπα),να κανω ενα ντους,να κατσω λιγο να διαβασω για την ΠΑΟΚΑΡΑ,να συμαζεψω το χαος που αφησε πισω του κι αυριο με 3-4 ωρες υπνο παλι απ την αρχη.
Το μόνο που αλλάζω είναι ό,τι έχεις σε αρσενικό να γίνει σε θηλυκό. 5,5 η Ελπίδα και δεν παίζεται. Και ο μικρός Αλέξανδρος (11 μηνών τώρα) έρχεται με φόρα. :opaokara: :opaokara:
Δεν θα άλλαζα τίποτα όμως. Την προτιμώ με τσαμπουκά. Και πλησιάζει η καθιερωμένη επίσκεψη στη Σαλονίκη σε νονούς και ξαδέρφια.
niks

Δημοσίευση από niks »

Μπυριτσα, η ομαδα στο τσαμπιολί, ο Αξλ ξυπναει λιγο μνημες απο τον μοναδικο Μπον, τελειαααααααα

Αντε να γινει και η τουρλου να γουσταρουμε....
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Σε νιώθω απόλυτα αδερφέ! :|
Τα ίδια περνάω και γω με μια μικρή διαφορά ----> εμένα είναι Ταλιμπανέζα ! :lol: :mrgreen:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

hasio_john έγραψε:Σε νιώθω απόλυτα αδερφέ! :|
Τα ίδια περνάω και γω με μια μικρή διαφορά ----> εμένα είναι Ταλιμπανέζα ! :lol: :mrgreen:
Δικός μου είσαι. :D
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Τι γινεται εδω μεσα?

Παω να τα πιω αλλου,το καφενειο γεμισε.........................γατακια αφου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Spiros_S έγραψε: Το μόνο που αλλάζω είναι ό,τι έχεις σε αρσενικό να γίνει σε θηλυκό. 5,5 η Ελπίδα και δεν παίζεται. Και ο μικρός Αλέξανδρος (11 μηνών τώρα) έρχεται με φόρα. :opaokara: :opaokara:
Δεν θα άλλαζα τίποτα όμως.
Στη ζωη γνωριζεις 4 (αντε 5 :mrgreen: ) ειδων αγαπες.Την αγαπη για την οικογενεια σου(μαμα,μπαμπα,αδελφια),την αγαπη για τους φιλους,την αγαπη για τη γυναικα (γκομενα-συζηγο) και την αγαπη για το παιδι σου.Αυτη η τελευταια αγαπη ειναι και η μεγαλυτερη (μαζι με την 5η) η πιο ωραια ,η πιο δυνατη.Μπορει να σε φερνει στα ορια σου ακομα και να τα ξεπερναει ,αλλα φτανει ενα χαμογελο(με το δοντακι να λειπει) και ξεχνας τα παντα γυρω σου.Την αλλη μερα με 3 ωρες υπνο εισαι ετοιμος να το πας απ την αρχη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”