Αλλάζει ο μήνας, αλλάζει κι ο Π.Α.Ο.Κ. μας εποχή από σήμερα ελπίζω!!!!
Καλοί κι οι καφέδες μας αλλά καλύτερη ακόμα η πίστη όλων μας στην ομάδα μας!!!!
Ας αγαπήσουμε ξανά όλοι μας τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ.!!!!
ή η γυναικα σου δε δουλευει απογευμα.pilotos έγραψε:Ευτυχώς μερικοί μένουμε άντρες
SM-G935F
Εντάξει τώρα δε θα μπούμε σε λεπτομέρειες.kataramenos5 έγραψε:ή η γυναικα σου δε δουλευει απογευμα.pilotos έγραψε:Ευτυχώς μερικοί μένουμε άντρες
SM-G935F
Πω ρε π@υστη μου.......................με κουρασες.kataramenos5 έγραψε:Με 3 ωρες υπνο και 1 καφε πρεπει να παρουμε το μικρο ταλιμπαν απ το σχολειο ,να τον παμε για δραστηριοτητες και μετα να τον βαλουμε να διαβασει (που δεν καθεται),να ολοκληρωσουμε κατι ψιλομερεμετια στο σπιτι,να τον πλυνουμε,να τον ταισουμε,να του παρουμε τα τηλεκοντρολ απ το χερι,να μαλωσουμε,να τον απειλησουμε,να μας απειλησει,να παρηγορησω τη μανα του που κλαιει στον ωμο μου,να τις δωσω τα χαπια της,να τη βαλω για υπνο,να τον στειλω για υπνο,να μαλωσουμε ,να τον απειλησω,να με απειλησει,να τα βρουμε,να τον κοιμησω (θελει μονο το μπαμπα),να κανω ενα ντους,να κατσω λιγο να διαβασω για την ΠΑΟΚΑΡΑ,να συμαζεψω το χαος που αφησε πισω του κι αυριο με 3-4 ωρες υπνο παλι απ την αρχη.
Νοσταλγησα τις εποχες που οι αντρες μετα τη δουλεια αραζανε στα ...καφενεια.
Το μόνο που αλλάζω είναι ό,τι έχεις σε αρσενικό να γίνει σε θηλυκό. 5,5 η Ελπίδα και δεν παίζεται. Και ο μικρός Αλέξανδρος (11 μηνών τώρα) έρχεται με φόρα.kataramenos5 έγραψε:Με 3 ωρες υπνο και 1 καφε πρεπει να παρουμε το μικρο ταλιμπαν απ το σχολειο ,να τον παμε για δραστηριοτητες και μετα να τον βαλουμε να διαβασει (που δεν καθεται),να ολοκληρωσουμε κατι ψιλομερεμετια στο σπιτι,να τον πλυνουμε,να τον ταισουμε,να του παρουμε τα τηλεκοντρολ απ το χερι,να μαλωσουμε,να τον απειλησουμε,να μας απειλησει,να παρηγορησω τη μανα του που κλαιει στον ωμο μου,να τις δωσω τα χαπια της,να τη βαλω για υπνο,να τον στειλω για υπνο,να μαλωσουμε ,να τον απειλησω,να με απειλησει,να τα βρουμε,να τον κοιμησω (θελει μονο το μπαμπα),να κανω ενα ντους,να κατσω λιγο να διαβασω για την ΠΑΟΚΑΡΑ,να συμαζεψω το χαος που αφησε πισω του κι αυριο με 3-4 ωρες υπνο παλι απ την αρχη.
Σε νιώθω απόλυτα αδερφέ!kataramenos5 έγραψε:Με 3 ωρες υπνο και 1 καφε πρεπει να παρουμε το μικρο ταλιμπαν απ το σχολειο ,να τον παμε για δραστηριοτητες και μετα να τον βαλουμε να διαβασει (που δεν καθεται),να ολοκληρωσουμε κατι ψιλομερεμετια στο σπιτι,να τον πλυνουμε,να τον ταισουμε,να του παρουμε τα τηλεκοντρολ απ το χερι,να μαλωσουμε,να τον απειλησουμε,να μας απειλησει,να παρηγορησω τη μανα του που κλαιει στον ωμο μου,να τις δωσω τα χαπια της,να τη βαλω για υπνο,να τον στειλω για υπνο,να μαλωσουμε ,να τον απειλησω,να με απειλησει,να τα βρουμε,να τον κοιμησω (θελει μονο το μπαμπα),να κανω ενα ντους,να κατσω λιγο να διαβασω για την ΠΑΟΚΑΡΑ,να συμαζεψω το χαος που αφησε πισω του κι αυριο με 3-4 ωρες υπνο παλι απ την αρχη.
Δικός μου είσαι.hasio_john έγραψε:Σε νιώθω απόλυτα αδερφέ!![]()
Τα ίδια περνάω και γω με μια μικρή διαφορά ----> εμένα είναι Ταλιμπανέζα !![]()
Στη ζωη γνωριζεις 4 (αντε 5Spiros_S έγραψε: Το μόνο που αλλάζω είναι ό,τι έχεις σε αρσενικό να γίνει σε θηλυκό. 5,5 η Ελπίδα και δεν παίζεται. Και ο μικρός Αλέξανδρος (11 μηνών τώρα) έρχεται με φόρα.![]()
![]()
Δεν θα άλλαζα τίποτα όμως.