Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Εχω ξαναεκφραστει για θεματα ''απειριας''....
Πρωτα απ'ολα ειναι η ικανοτητα, αυτην την εχεις ή δεν την εχεις
Τον σεβασμο, δεν στον χαριζουν , τον κερδιζεις με τις γνωσεις, σε συνδυασμο με το αν εισαι δικαιος και ακομπλεξαριστος...οι γνωσεις σποκτουνται, τα αλλα δυο ειναι θεμα χαρακτηρα....
Και κυριως, η εμπειρια, ναι ,θα σε βοηθησει να μην μπλεξεις σε δυσκολη κατασταση, μπορει να σε βοηθησει και να ξεμπλεξεις, και , κυριως , η εμπειρια αποκταται...και το ποσο γρηγορα, ειναι στο χερι του καθενος...
Και δεν ειναι θεμα εμπειριας, το να κοιταξεις τα μουτρα σου στο καθρεφτη και να κανεις αυτοκριτικη, να αναγνωρησεις τα λαθη, να τα καταλαβεις πραγματικα ετσι ωστε να τα διορθωσεις (μεγαλη μαγκια), ή αντι να κολλησεις, να κανεις ενα βημα πισω, να δεις τη φαση σφαιρικα και πανοραμικα, και να το παρεις αλλιως αν χρειαστει....και δεν ειναι θεμα εμπειριας αυτα, αλλα ειναι θεμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ....
Ο Βλανταν, δειχνει πως εχει ικανοτητες, γνωσεις και εχει-και θα αποκτησει πετισδοτερες, οι νεοι στη δουλεια παντα εχουν ιδιαιτερο ζηλο για μαθηση, δικαιος πιστευω πως θα ειναι, κυριως ομως, εχει προσωπικοτητα (αυτη ισως να ειναι η βασικοτερη διαφορα με τον προηγουμενο)
Απο μενα, κατι βασικο ακομα, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ρε πουτανιέρα, δοκαρι και μεσα πλεον, και ολα θα πανε καλα!
Πρωτα απ'ολα ειναι η ικανοτητα, αυτην την εχεις ή δεν την εχεις
Τον σεβασμο, δεν στον χαριζουν , τον κερδιζεις με τις γνωσεις, σε συνδυασμο με το αν εισαι δικαιος και ακομπλεξαριστος...οι γνωσεις σποκτουνται, τα αλλα δυο ειναι θεμα χαρακτηρα....
Και κυριως, η εμπειρια, ναι ,θα σε βοηθησει να μην μπλεξεις σε δυσκολη κατασταση, μπορει να σε βοηθησει και να ξεμπλεξεις, και , κυριως , η εμπειρια αποκταται...και το ποσο γρηγορα, ειναι στο χερι του καθενος...
Και δεν ειναι θεμα εμπειριας, το να κοιταξεις τα μουτρα σου στο καθρεφτη και να κανεις αυτοκριτικη, να αναγνωρησεις τα λαθη, να τα καταλαβεις πραγματικα ετσι ωστε να τα διορθωσεις (μεγαλη μαγκια), ή αντι να κολλησεις, να κανεις ενα βημα πισω, να δεις τη φαση σφαιρικα και πανοραμικα, και να το παρεις αλλιως αν χρειαστει....και δεν ειναι θεμα εμπειριας αυτα, αλλα ειναι θεμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ....
Ο Βλανταν, δειχνει πως εχει ικανοτητες, γνωσεις και εχει-και θα αποκτησει πετισδοτερες, οι νεοι στη δουλεια παντα εχουν ιδιαιτερο ζηλο για μαθηση, δικαιος πιστευω πως θα ειναι, κυριως ομως, εχει προσωπικοτητα (αυτη ισως να ειναι η βασικοτερη διαφορα με τον προηγουμενο)
Απο μενα, κατι βασικο ακομα, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ρε πουτανιέρα, δοκαρι και μεσα πλεον, και ολα θα πανε καλα!
Δεν ξέρω αν πρέπει να πω την γνώμη μου για τον Ίβιτς,έχουμε γεμίσει γνώμες έτσι κι αλλιώς.
Σαν "Ιβιτσόσκυλο" που είμαι από Κ-20 ίσως φανώ υπερβολικός...
Η ομάδα χρειάζεται κάποιον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ για πολλά χρόνια.Κι ένας άνω του μετρίου απλά για πολλά χρόνια,μπορεί να κάνει περισσότερο καλό από 80 αλλαγές προπονητή σε 12 χρόνια (οποιασδήποτε αξίας )
Ο Τούντορ πάντως ευτυχώς που έφυγε γιατί ούτε είναι ούτε θα γίνει ποτέ...
Σαν "Ιβιτσόσκυλο" που είμαι από Κ-20 ίσως φανώ υπερβολικός...

Η ομάδα χρειάζεται κάποιον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ για πολλά χρόνια.Κι ένας άνω του μετρίου απλά για πολλά χρόνια,μπορεί να κάνει περισσότερο καλό από 80 αλλαγές προπονητή σε 12 χρόνια (οποιασδήποτε αξίας )
Ο Τούντορ πάντως ευτυχώς που έφυγε γιατί ούτε είναι ούτε θα γίνει ποτέ...
δεν προσπαθεί να αντιγράψει κανέναν. Έχει καλές σχέσεις κι έχει πάρει αρκετά στοιχεία από αυτούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί πχ κάποιες προπονήσεις, τον τρόπο που μιλάνε ή βλέπουν το ποδόσφαιρο, αλλά προσπαθεί να κάνει κάτι δικό του. Πως θέλει αυτός να παίξει η ομάδα του. Πρέπει να βλέπεις τι γίνεται, αλλά το σημαντικό είναι να μπορείς να καταλάβεις. Το εύκολο είναι να αντιγράψεις.
Αυτό θα φανεί κατά μεγάλο ποσοστό απ τις μεταγραφές καλοκαιριού αλλά ακόμα περισσότερο τις διορθωτικές του χειμώνα, αν φυσικά χρειαστούν!!!back in black έγραψε:Με βάση αυτά που είδα στη νοβα στην κοινή συνέτευξη Ιβιτς/Ιβαν, τόσα με αυτά που είπαν αλλά και ο τρόπος που τα είπαν με τη γλώσσα του σώματος, έχω την εντύπωση ότι η απόφαση να συνεχίσει ο Ίβιτς ως πρώτος είναι κοινή και μάλιστα έχει προηγηθεί και κουβέντα και δεν είναι αποτελεσμα της συχνά παρορμητικής συμπεριφοράς του προέδρου.
Αν ο Μίχελ δεν ήταν ενήμερος γι αυτήν την πιθανότητα για προπονητή τον Βλάντο, τότε κάποια στιγμή θα έχει την κατάληξη του Φ.Α. και φυσιολογικά ο Βλάντο του Ι.Τ.!!!
Ελπίζουμε λοιπόν ο Ιβάν (κι ας έστρεψε πάλι επάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας παρουσιάζοντας ΑΥΤΟΣ κι ΟΧΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Π.Α.Ο.Κ. τον νέο προπονητή) να "μιλάει την ίδια γλώσσα" ακόμα με τον Μίχελ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΙΒΙΤΣ!!!
Ίδωμεν...

Ενα γεγονος που ισως να αντισταθμιζιε την ελλειψη εμπειριας ειναι οτι εχει γινει ηδη καλη προεργασι κατα ποβ=ως φαινεται και λογικα μεγαλο μερος των μεταγραφων,οι οποιες θα ταιριαζουν στα θελω του προπονητη θα ειναι εδω στην αρχη της προετοιμασιας και ετσι θα υπαρχει περισσοτερος χρονος να μονταριστει η ομαδα..Σχεδον απιστευτο στον ΠΑΟΚ των τελευταιων χρονων 1/6 να υπαρχει ηδη προπονητης και 2-3 κλεισμενες μεταγραφες...
- PAOK_Antarctica
Άντε σιδεροκέφαλος και καλή επιτυχία. Όπως κέρδισες την παραμονή σου στον πάγκο μακάρι να την κερδίσεις και τα επόμενα χρόνια με τις επιτυχίες σου!
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ

Καταρχάς να πω πως ο Ιβάν είχε δίκιο σε αυτό που είπε:Ο Ίβιτς κέρδισε την ευκαιρία του.Πήρε μια ομάδα σκορποχώρι που είχε ξεχάσει να κερδίζει και την έκανε και πάλι σύνολο που έκανε άψογο finish.Μία ήττα σε έντεκα ματς και ματς δύσκολα στην διαχείριση όχι παίξε γέλασε.Έκανε αήττητα Play off,μπήκε τελευταία η ομάδα και τερμάτισε πρώτη.Respect.
Όσο για την παραμονή του:Αν ήταν να φέρναμε κανέναν τύπου Τούντορ (λαχείο δηλαδή) ή κανέναν ξένο Γιώργο Δώνη,χίλιες φορές Ίβιτς που ξέρει και την ομάδα και θα τρέξει τον σχεδιασμό γρήγορα.
Από την άλλη,όπως έχω ξαναγράψει δεν ήθελα να μείνει ο Βλάνταν, αν μπορούσαμε να πάρουμε κάποιον καταξιωμένο προπονητή .Όχι γιατί δεν τον πιστεύω,αλλά για να μην τον κάψουμε και τον Ίβιτς τζάμπα. Αλλά δεν το πιστεύω να μπορούσαμε να κλείσουμε μεγάλο όνομα.
Ελπίζω να μην καεί ο Ίβιτς,ελπίζω να βοηθήσει και ο ίδιος τον εαυτό του,αν και είμαι σίγουρος γ αυτό,γιατί είναι έξυπνος άνθρωπος.Προσωπικά πιστεύω πως το κατέχει και θα τα καταφέρει.
Ίδωμεν.
Όσο για την παραμονή του:Αν ήταν να φέρναμε κανέναν τύπου Τούντορ (λαχείο δηλαδή) ή κανέναν ξένο Γιώργο Δώνη,χίλιες φορές Ίβιτς που ξέρει και την ομάδα και θα τρέξει τον σχεδιασμό γρήγορα.
Από την άλλη,όπως έχω ξαναγράψει δεν ήθελα να μείνει ο Βλάνταν, αν μπορούσαμε να πάρουμε κάποιον καταξιωμένο προπονητή .Όχι γιατί δεν τον πιστεύω,αλλά για να μην τον κάψουμε και τον Ίβιτς τζάμπα. Αλλά δεν το πιστεύω να μπορούσαμε να κλείσουμε μεγάλο όνομα.
Ελπίζω να μην καεί ο Ίβιτς,ελπίζω να βοηθήσει και ο ίδιος τον εαυτό του,αν και είμαι σίγουρος γ αυτό,γιατί είναι έξυπνος άνθρωπος.Προσωπικά πιστεύω πως το κατέχει και θα τα καταφέρει.
Ίδωμεν.
Με μια κουβέντα.
Στο χέρι του είναι πλέον, να ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ με φιλίες κλπ... ξέρει ποιοι κάνουν να μείνουν, ξέρει ποιοι πρέπει να μας χαιρετήσουν. Λεφτά υπάρχουν, ας κάνει το καλύτερο για την ομάδα και το μέλλον του.
Στο χέρι του είναι πλέον, να ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ με φιλίες κλπ... ξέρει ποιοι κάνουν να μείνουν, ξέρει ποιοι πρέπει να μας χαιρετήσουν. Λεφτά υπάρχουν, ας κάνει το καλύτερο για την ομάδα και το μέλλον του.
Πρώτη φορά μετά από την εποχή Σάντος, που ο προπονητής που καθόταν στον πάγκο τον Μάη, θα κάθεται εκεί και την επόμενη σεζόν. Για να δούμε.
Τον Μίχελ τον άκουσες να το λέει Πιλότε?pilotos έγραψε:το ξεκαθάρισε ότι είναι απόφαση κοινή δική του και του Μίχελ..........
Τι περίμενες δηλαδή να πει? 'Οτι ο Λιούμπος είχε το δύσκολο έργο να μας βρει προπονητή και του λόγου μου τον βοήθησα απαλλάσσοντας τον απ αυτό το καθήκον?
Και πέρυσι την πρώτη κατραπακιά ο Φ.Α. την έφαγε με Μπέρμπα και προσπάθησαν να το περάσουν μετά ότι τον έκλεισε εκείνος κι όχι ο Ιβάν και είδαμε πως πήγανε μετά τα βιολιά!!!
Στον ιδιαίτερα παρορμητικό οπαδό Σαββίδη, σ αυτόν που φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν και κάνει τον μάγκα, δεν έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη γιατί δεν κατάφερε να την κερδίσει από μέρους μου 4 χρόνια τώρα!!!
Μακάρι να ξεκίνησε φέτος να αλλάζει!!!
Γι αυτό ακριβώς όμως λέω...ίδωμεν!!!
είδα πάντως ότι όλοι οι παίκτες χαίρονται που θα συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί του. Αν λέν ψέμματα , δεν το γνωρίζω.
Κράτα κι αυτό στην άκρη... ο Μίχελ είναι άνθρωπος που θα κάνει και σπάνια θα μιλήσει.Αν αρχίσει να μιλάει, κάτι δεν πάει καλά.-
Κράτα κι αυτό στην άκρη... ο Μίχελ είναι άνθρωπος που θα κάνει και σπάνια θα μιλήσει.Αν αρχίσει να μιλάει, κάτι δεν πάει καλά.-
Το γηπεδο ειναι καθρεφτης.
Ειχα γραψει αφου ειδα και τον Κιτσιου να βγαζει δοντια τοτε σιγουρα κατι αλλαζει.
Ειχα να δω τον ΠΑΟΚ να παιζει με ψυχη παρα πολυ καιρο.
Ειχα γραψει αφου ειδα και τον Κιτσιου να βγαζει δοντια τοτε σιγουρα κατι αλλαζει.
Ειχα να δω τον ΠΑΟΚ να παιζει με ψυχη παρα πολυ καιρο.
Έτσιpilotos έγραψε:είδα πάντως ότι όλοι οι παίκτες χαίρονται που θα συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί του. Αν λέν ψέμματα , δεν το γνωρίζω.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk