Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

niks

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από niks »

Εχω ξαναεκφραστει για θεματα ''απειριας''....
Πρωτα απ'ολα ειναι η ικανοτητα, αυτην την εχεις ή δεν την εχεις
Τον σεβασμο, δεν στον χαριζουν , τον κερδιζεις με τις γνωσεις, σε συνδυασμο με το αν εισαι δικαιος και ακομπλεξαριστος...οι γνωσεις σποκτουνται, τα αλλα δυο ειναι θεμα χαρακτηρα....
Και κυριως, η εμπειρια, ναι ,θα σε βοηθησει να μην μπλεξεις σε δυσκολη κατασταση, μπορει να σε βοηθησει και να ξεμπλεξεις, και , κυριως , η εμπειρια αποκταται...και το ποσο γρηγορα, ειναι στο χερι του καθενος...
Και δεν ειναι θεμα εμπειριας, το να κοιταξεις τα μουτρα σου στο καθρεφτη και να κανεις αυτοκριτικη, να αναγνωρησεις τα λαθη, να τα καταλαβεις πραγματικα ετσι ωστε να τα διορθωσεις (μεγαλη μαγκια), ή αντι να κολλησεις, να κανεις ενα βημα πισω, να δεις τη φαση σφαιρικα και πανοραμικα, και να το παρεις αλλιως αν χρειαστει....και δεν ειναι θεμα εμπειριας αυτα, αλλα ειναι θεμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ....

Ο Βλανταν, δειχνει πως εχει ικανοτητες, γνωσεις και εχει-και θα αποκτησει πετισδοτερες, οι νεοι στη δουλεια παντα εχουν ιδιαιτερο ζηλο για μαθηση, δικαιος πιστευω πως θα ειναι, κυριως ομως, εχει προσωπικοτητα (αυτη ισως να ειναι η βασικοτερη διαφορα με τον προηγουμενο)

Απο μενα, κατι βασικο ακομα, ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ρε πουτανιέρα, δοκαρι και μεσα πλεον, και ολα θα πανε καλα!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Δεν ξέρω αν πρέπει να πω την γνώμη μου για τον Ίβιτς,έχουμε γεμίσει γνώμες έτσι κι αλλιώς.
Σαν "Ιβιτσόσκυλο" που είμαι από Κ-20 ίσως φανώ υπερβολικός... :pano:
Η ομάδα χρειάζεται κάποιον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ για πολλά χρόνια.Κι ένας άνω του μετρίου απλά για πολλά χρόνια,μπορεί να κάνει περισσότερο καλό από 80 αλλαγές προπονητή σε 12 χρόνια (οποιασδήποτε αξίας )
Ο Τούντορ πάντως ευτυχώς που έφυγε γιατί ούτε είναι ούτε θα γίνει ποτέ...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

δεν προσπαθεί να αντιγράψει κανέναν. Έχει καλές σχέσεις κι έχει πάρει αρκετά στοιχεία από αυτούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί πχ κάποιες προπονήσεις, τον τρόπο που μιλάνε ή βλέπουν το ποδόσφαιρο, αλλά προσπαθεί να κάνει κάτι δικό του. Πως θέλει αυτός να παίξει η ομάδα του. Πρέπει να βλέπεις τι γίνεται, αλλά το σημαντικό είναι να μπορείς να καταλάβεις. Το εύκολο είναι να αντιγράψεις.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

back in black έγραψε:Με βάση αυτά που είδα στη νοβα στην κοινή συνέτευξη Ιβιτς/Ιβαν, τόσα με αυτά που είπαν αλλά και ο τρόπος που τα είπαν με τη γλώσσα του σώματος, έχω την εντύπωση ότι η απόφαση να συνεχίσει ο Ίβιτς ως πρώτος είναι κοινή και μάλιστα έχει προηγηθεί και κουβέντα και δεν είναι αποτελεσμα της συχνά παρορμητικής συμπεριφοράς του προέδρου.
Αυτό θα φανεί κατά μεγάλο ποσοστό απ τις μεταγραφές καλοκαιριού αλλά ακόμα περισσότερο τις διορθωτικές του χειμώνα, αν φυσικά χρειαστούν!!!

Αν ο Μίχελ δεν ήταν ενήμερος γι αυτήν την πιθανότητα για προπονητή τον Βλάντο, τότε κάποια στιγμή θα έχει την κατάληξη του Φ.Α. και φυσιολογικά ο Βλάντο του Ι.Τ.!!!

Ελπίζουμε λοιπόν ο Ιβάν (κι ας έστρεψε πάλι επάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας παρουσιάζοντας ΑΥΤΟΣ κι ΟΧΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Π.Α.Ο.Κ. τον νέο προπονητή) να "μιλάει την ίδια γλώσσα" ακόμα με τον Μίχελ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΙΒΙΤΣ!!!

Ίδωμεν... ;)
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ενα γεγονος που ισως να αντισταθμιζιε την ελλειψη εμπειριας ειναι οτι εχει γινει ηδη καλη προεργασι κατα ποβ=ως φαινεται και λογικα μεγαλο μερος των μεταγραφων,οι οποιες θα ταιριαζουν στα θελω του προπονητη θα ειναι εδω στην αρχη της προετοιμασιας και ετσι θα υπαρχει περισσοτερος χρονος να μονταριστει η ομαδα..Σχεδον απιστευτο στον ΠΑΟΚ των τελευταιων χρονων 1/6 να υπαρχει ηδη προπονητης και 2-3 κλεισμενες μεταγραφες...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

το ξεκαθάρισε ότι είναι απόφαση κοινή δική του και του Μίχελ..........
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το παλικάρι μπορει
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Άντε σιδεροκέφαλος και καλή επιτυχία. Όπως κέρδισες την παραμονή σου στον πάγκο μακάρι να την κερδίσεις και τα επόμενα χρόνια με τις επιτυχίες σου!

ΠΑΟΚ :pano:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καταρχάς να πω πως ο Ιβάν είχε δίκιο σε αυτό που είπε:Ο Ίβιτς κέρδισε την ευκαιρία του.Πήρε μια ομάδα σκορποχώρι που είχε ξεχάσει να κερδίζει και την έκανε και πάλι σύνολο που έκανε άψογο finish.Μία ήττα σε έντεκα ματς και ματς δύσκολα στην διαχείριση όχι παίξε γέλασε.Έκανε αήττητα Play off,μπήκε τελευταία η ομάδα και τερμάτισε πρώτη.Respect.

Όσο για την παραμονή του:Αν ήταν να φέρναμε κανέναν τύπου Τούντορ (λαχείο δηλαδή) ή κανέναν ξένο Γιώργο Δώνη,χίλιες φορές Ίβιτς που ξέρει και την ομάδα και θα τρέξει τον σχεδιασμό γρήγορα.

Από την άλλη,όπως έχω ξαναγράψει δεν ήθελα να μείνει ο Βλάνταν, αν μπορούσαμε να πάρουμε κάποιον καταξιωμένο προπονητή .Όχι γιατί δεν τον πιστεύω,αλλά για να μην τον κάψουμε και τον Ίβιτς τζάμπα. Αλλά δεν το πιστεύω να μπορούσαμε να κλείσουμε μεγάλο όνομα.

Ελπίζω να μην καεί ο Ίβιτς,ελπίζω να βοηθήσει και ο ίδιος τον εαυτό του,αν και είμαι σίγουρος γ αυτό,γιατί είναι έξυπνος άνθρωπος.Προσωπικά πιστεύω πως το κατέχει και θα τα καταφέρει.

Ίδωμεν.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Με μια κουβέντα.
Στο χέρι του είναι πλέον, να ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ με φιλίες κλπ... ξέρει ποιοι κάνουν να μείνουν, ξέρει ποιοι πρέπει να μας χαιρετήσουν. Λεφτά υπάρχουν, ας κάνει το καλύτερο για την ομάδα και το μέλλον του.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πρώτη φορά μετά από την εποχή Σάντος, που ο προπονητής που καθόταν στον πάγκο τον Μάη, θα κάθεται εκεί και την επόμενη σεζόν. Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:το ξεκαθάρισε ότι είναι απόφαση κοινή δική του και του Μίχελ..........
Τον Μίχελ τον άκουσες να το λέει Πιλότε?

Τι περίμενες δηλαδή να πει? 'Οτι ο Λιούμπος είχε το δύσκολο έργο να μας βρει προπονητή και του λόγου μου τον βοήθησα απαλλάσσοντας τον απ αυτό το καθήκον?

Και πέρυσι την πρώτη κατραπακιά ο Φ.Α. την έφαγε με Μπέρμπα και προσπάθησαν να το περάσουν μετά ότι τον έκλεισε εκείνος κι όχι ο Ιβάν και είδαμε πως πήγανε μετά τα βιολιά!!!

Στον ιδιαίτερα παρορμητικό οπαδό Σαββίδη, σ αυτόν που φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν και κάνει τον μάγκα, δεν έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη γιατί δεν κατάφερε να την κερδίσει από μέρους μου 4 χρόνια τώρα!!!

Μακάρι να ξεκίνησε φέτος να αλλάζει!!!

Γι αυτό ακριβώς όμως λέω...ίδωμεν!!!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

είδα πάντως ότι όλοι οι παίκτες χαίρονται που θα συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί του. Αν λέν ψέμματα , δεν το γνωρίζω.

Κράτα κι αυτό στην άκρη... ο Μίχελ είναι άνθρωπος που θα κάνει και σπάνια θα μιλήσει.Αν αρχίσει να μιλάει, κάτι δεν πάει καλά.-
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το γηπεδο ειναι καθρεφτης.
Ειχα γραψει αφου ειδα και τον Κιτσιου να βγαζει δοντια τοτε σιγουρα κατι αλλαζει.
Ειχα να δω τον ΠΑΟΚ να παιζει με ψυχη παρα πολυ καιρο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

pilotos έγραψε:είδα πάντως ότι όλοι οι παίκτες χαίρονται που θα συνεχίσουν να δουλεύουν μαζί του. Αν λέν ψέμματα , δεν το γνωρίζω.

Κράτα κι αυτό στην άκρη... ο Μίχελ είναι άνθρωπος που θα κάνει και σπάνια θα μιλήσει.Αν αρχίσει να μιλάει, κάτι δεν πάει καλά.-
Έτσι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”