10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Ναι αλλά τον Μουρίνιο που λέει κι ο dim, τον είχαν σκίσει οι πιο πολλοί που τον έβαζε δεκάρι. Και ο Ιβιτς το ίδιο κάνει αλλά δεν βλέπω την ίδια αντίδραση.
Σε ενα ματς τον εβαλε, στο προηγουμενο τον εβαλε και κορυφη. Ρε φιλε οι διαφορες ειναι οτι ο Ιβιτς εχει στρωσει την ομαδα και δε βγαζει ντιβαλικια και εγωισμους και για αυτο δεν αντιδραει κανεις. Ο μουρινιο εκανε διαρκως σπασιματα στον Μπερμπατοφ σε σημειο που ενω δεν ειχε φορ, τον ξανα αφηνε παγκοnico4 έγραψε:Ναι αλλά τον Μουρίνιο που λέει κι ο dim, τον είχαν σκίσει οι πιο πολλοί που τον έβαζε δεκάρι. Και ο Ιβιτς το ίδιο κάνει αλλά δεν βλέπω την ίδια αντίδραση.
Επιλογη σου. Εσυ και κανα 2 ακομα πετατε τον σαλπι στην κουβεντα παντα φιλε οχι εγω. Οπως και εδω εσυ αρχισες να το αναφερειςkataramenos5 έγραψε:Μπορουμε να το κανουμε επ απειρο αυτο.Σα μικρα παιδια....![]()
Εγω τα σβηνω (γιατι δεν μου φταιει κι ο Σαλπι τιποτα)
Dimg4 έγραψε:Κακως, ο Σισε οταν ειχε το 14 διπλα του μεγαλουργησεkataramenos5 έγραψε:Παντως ειναι και καπου τυχερος ο Μπερμπα.Δε προλαβε το 14 .
- kataramenos5
Συνεχισε το μονος σου.Σε καθε τοπικ μπηχτες ριχνεις εδω και καιρο ,μη λες οτι τα ξεκιναμε κιολας.
Μετα λεμε γιατι δε παμε μπροστα και μας φταιει το ...πολυτεχνειο.ΟΚ δικαιωθηκατε εσεις οι "ξερετε καλυτερα"
και 2 μηνες μετα συνεχιζεται να τη λετε σ αυτους που "δεν ξερουν" ,"τους αμπαλους" κλπ.Μαγκιαααααα.
Αυτη η φαγωμαρα μας εχει φαει ακομα και για πραγματα επουσιωδη.Συνεχισε το.Δειξε ποσο ανωτερος ,ποσο μαγκας εισαι.

ΥΓ Ειλικρινα ντρεπομαι που επεσα στο επιπεδο σου και εγραψα για Σαλπι(οχι μονο σημερα) .Δε μου φταιει σε τιποτα αλλα καμια φορα θολωνει το μυαλο.
Μετα λεμε γιατι δε παμε μπροστα και μας φταιει το ...πολυτεχνειο.ΟΚ δικαιωθηκατε εσεις οι "ξερετε καλυτερα"
και 2 μηνες μετα συνεχιζεται να τη λετε σ αυτους που "δεν ξερουν" ,"τους αμπαλους" κλπ.Μαγκιαααααα.
Αυτη η φαγωμαρα μας εχει φαει ακομα και για πραγματα επουσιωδη.Συνεχισε το.Δειξε ποσο ανωτερος ,ποσο μαγκας εισαι.

ΥΓ Ειλικρινα ντρεπομαι που επεσα στο επιπεδο σου και εγραψα για Σαλπι(οχι μονο σημερα) .Δε μου φταιει σε τιποτα αλλα καμια φορα θολωνει το μυαλο.
kataramenos5 έγραψε:Συνεχισε το μονος σου.Σε καθε τοπικ μπηχτες ριχνεις εδω και καιρο ,μη λες οτι τα ξεκιναμε κιολας.

- SePuLtUrA_4_
Όταν τελειώσουν τα πλευ ωχ θα γράψω 2 πραγματάκια για ένα περιστατικό που δυστυχώς με ξενερωσε. Τώρα μόνο διπλο
- painkiller4
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- hasio_john
Εγώ νομίζω πως ( και ο ίδιος φαίνεται να το ξέρει ) μπαίνει όχι για να βάλει γκολ , αλλά για να δώσει σιγουριά στην ομάδα και να τους βάλει σε τάξη! Στο πρώτο τουλάχιστον με τον νιόνιο φάνηκε ολοκάθαρα ότι ο ρόλος του ήταν να γίνει ο μαέστρος της σιγουριάς την νίκης .... όπως και το έπραξε! Στο δεύτερο απλά δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι μιας και όλοι μα ΌΛΟΙ οι παίχτες μας είχαν το μυαλό τους στο σημερινό πρώτο τελικό! ΣΗΜΕΡΑ τον θέλουμε, ΣΗΜΕΡΑ τον χρειαζόμαστε, ΣΗΜΕΡΑ έχουμε ανάγκη την εμπειρία του.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Μαυρο Χιονι έγραψε:Κάτι χρωστάει σε αυτούς ο Ντιμιταρ. Ελπίζω σε ξέσπασμα
- Lacedaemonian
+4Μαυρο Χιονι έγραψε:Κάτι χρωστάει σε αυτούς ο Ντιμιταρ. Ελπίζω σε ξέσπασμα