10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από nico4 »

Ναι αλλά τον Μουρίνιο που λέει κι ο dim, τον είχαν σκίσει οι πιο πολλοί που τον έβαζε δεκάρι. Και ο Ιβιτς το ίδιο κάνει αλλά δεν βλέπω την ίδια αντίδραση.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

nico4 έγραψε:Ναι αλλά τον Μουρίνιο που λέει κι ο dim, τον είχαν σκίσει οι πιο πολλοί που τον έβαζε δεκάρι. Και ο Ιβιτς το ίδιο κάνει αλλά δεν βλέπω την ίδια αντίδραση.
Σε ενα ματς τον εβαλε, στο προηγουμενο τον εβαλε και κορυφη. Ρε φιλε οι διαφορες ειναι οτι ο Ιβιτς εχει στρωσει την ομαδα και δε βγαζει ντιβαλικια και εγωισμους και για αυτο δεν αντιδραει κανεις. Ο μουρινιο εκανε διαρκως σπασιματα στον Μπερμπατοφ σε σημειο που ενω δεν ειχε φορ, τον ξανα αφηνε παγκο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kataramenos5 έγραψε:Μπορουμε να το κανουμε επ απειρο αυτο.Σα μικρα παιδια.... :(
Εγω τα σβηνω (γιατι δεν μου φταιει κι ο Σαλπι τιποτα)
Επιλογη σου. Εσυ και κανα 2 ακομα πετατε τον σαλπι στην κουβεντα παντα φιλε οχι εγω. Οπως και εδω εσυ αρχισες να το αναφερεις
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Dimg4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Παντως ειναι και καπου τυχερος ο Μπερμπα.Δε προλαβε το 14 .
Κακως, ο Σισε οταν ειχε το 14 διπλα του μεγαλουργησε
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Συνεχισε το μονος σου.Σε καθε τοπικ μπηχτες ριχνεις εδω και καιρο ,μη λες οτι τα ξεκιναμε κιολας.
Μετα λεμε γιατι δε παμε μπροστα και μας φταιει το ...πολυτεχνειο.ΟΚ δικαιωθηκατε εσεις οι "ξερετε καλυτερα"
και 2 μηνες μετα συνεχιζεται να τη λετε σ αυτους που "δεν ξερουν" ,"τους αμπαλους" κλπ.Μαγκιαααααα.
Αυτη η φαγωμαρα μας εχει φαει ακομα και για πραγματα επουσιωδη.Συνεχισε το.Δειξε ποσο ανωτερος ,ποσο μαγκας εισαι.

Εικόνα

ΥΓ Ειλικρινα ντρεπομαι που επεσα στο επιπεδο σου και εγραψα για Σαλπι(οχι μονο σημερα) .Δε μου φταιει σε τιποτα αλλα καμια φορα θολωνει το μυαλο.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Berba score να γουσταρουμε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

kataramenos5 έγραψε:Συνεχισε το μονος σου.Σε καθε τοπικ μπηχτες ριχνεις εδω και καιρο ,μη λες οτι τα ξεκιναμε κιολας.
Μετα λεμε γιατι δε παμε μπροστα και μας φταιει το ...πολυτεχνειο.ΟΚ δικαιωθηκατε εσεις οι "ξερετε καλυτερα"
και 2 μηνες μετα συνεχιζεται να τη λετε σ αυτους που "δεν ξερουν" ,"τους αμπαλους" κλπ.Μαγκιαααααα.
Αυτη η φαγωμαρα μας εχει φαει ακομα και για πραγματα επουσιωδη.Συνεχισε το.Δειξε ποσο ανωτερος ,ποσο μαγκας εισαι.

Εικόνα

ΥΓ Ειλικρινα ντρεπομαι που επεσα στο επιπεδο σου και εγραψα για Σαλπι(οχι μονο σημερα) .Δε μου φταιει σε τιποτα αλλα καμια φορα θολωνει το μυαλο.
:lol: Οκ κατ επεισες, αντε καλο βραδυ. Τεραστιο προτερημα να πετας ειρωνεια και να εχεις απαιτηση απο τον συνομιλητη να μην απανταει. Οτι ναναι φιλε οτι ναναι δυστυχως, οταν εσυ το ξεκινας να εχεις την μαγκια να το παραδεχεσαι και οχι να κανεις σαν παιδακι. Φορουμ ειναι, τωρα εσυ αν θες να στραβωνεις δικαιωμα σου αλλα αν ανατρεξεις σε ποστ μ εισαι ο δευτερος που πεταει το "14" κλπ....
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Όταν τελειώσουν τα πλευ ωχ θα γράψω 2 πραγματάκια για ένα περιστατικό που δυστυχώς με ξενερωσε. Τώρα μόνο διπλο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σημερα γκολ δε βαζει με τπτ
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Γιατί ρε σου το πε αυτός? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οχι απλα μήπως αλλάξει το γούρι
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Κάτι χρωστάει σε αυτούς ο Ντιμιταρ. Ελπίζω σε ξέσπασμα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εγώ νομίζω πως ( και ο ίδιος φαίνεται να το ξέρει ) μπαίνει όχι για να βάλει γκολ , αλλά για να δώσει σιγουριά στην ομάδα και να τους βάλει σε τάξη! Στο πρώτο τουλάχιστον με τον νιόνιο φάνηκε ολοκάθαρα ότι ο ρόλος του ήταν να γίνει ο μαέστρος της σιγουριάς την νίκης .... όπως και το έπραξε! Στο δεύτερο απλά δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι μιας και όλοι μα ΌΛΟΙ οι παίχτες μας είχαν το μυαλό τους στο σημερινό πρώτο τελικό! ΣΗΜΕΡΑ τον θέλουμε, ΣΗΜΕΡΑ τον χρειαζόμαστε, ΣΗΜΕΡΑ έχουμε ανάγκη την εμπειρία του.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Κάτι χρωστάει σε αυτούς ο Ντιμιταρ. Ελπίζω σε ξέσπασμα
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Κάτι χρωστάει σε αυτούς ο Ντιμιταρ. Ελπίζω σε ξέσπασμα