Καλά τα λες εν μέρει και συ ρε φιλαράκο (όχι φυσικά για το έρμος) ...Ντούρος κανονικά!!!stelyk έγραψε:Γιατι πρεπει να του μαθετε να κανει και παραθεσεις απο αλλα τοπικ ρε παιδια? αφηστε τον τον ερμο παλι ντουρος ειναι...![]()
![]()

Καλά τα λες εν μέρει και συ ρε φιλαράκο (όχι φυσικά για το έρμος) ...Ντούρος κανονικά!!!stelyk έγραψε:Γιατι πρεπει να του μαθετε να κανει και παραθεσεις απο αλλα τοπικ ρε παιδια? αφηστε τον τον ερμο παλι ντουρος ειναι...![]()
![]()
Νομιζα οτι το χεις κανει ηδη.Γραψε λαθος.Κανε μια προπαθεια δεν ειναι δυσκολο.Πατα και προεπισκοπιση να δεις πως φαινεται. Και στραβα να γινει το σβηνεις.goran 64 έγραψε: Υ.Γ. Kat, δηλαδή πες αλήθεια τώρα, εσύ πιστεύεις ότι μπορώ του λόγου μου να βάλω όπως λες φωτογραφία σε img και δεν ξέρω τι άλλο "κινέζικο" λες κατά κει μεριά???
ΕΔΩkai μετα αλλαξε το πρωτοσε
Δουλεια δεν ειχε ο διαολοςgoran 64 έγραψε:Για του λόγου (μου) το αληθές και την προσωπική μου υστεροφημία μέσα στο forum, παραθέτω ακριβώς το post μου από 28/2/2016, 09:00 pm, σελίδα 346 του παρόντος topic, άμα τη "επιστροφή" μου απ το ban μου!!!goran 64 έγραψε:Καλησπέρα κι από τον "τόπο του εγκλήματος"!!!
Κατ αρχάς θέλω να απολογηθώ στον @ Dimg4 γιατί το "παράκανα" περισσότερο απ ότι θα ήταν σωστό με βάση τις αρχές μου, την παιδεία μου, αλλά και την ηλικία μου, παρ ότι προκλήθηκα από τον ίδιο πολύ περισσότερο του αρμόζοντος!!! Φίλε @ Dimg4 να είσαι καλά και δεν θα σε ξαναπροκαλέσω, να είσαι βέβαιος!!!
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους moderators, τους οποίους έφερα στην πολύ δύσκολη θέση να "τιμωρήσουν" τον συμφορουμίτη μου @ Dimg4 κι εμένα, με την "αφαίρεση" του γραπτού λόγου και ταυτόχρονα να τους ευχαριστήσω, μαζί με την admin team (δεν ξέρω σίγουρα, αλλά πιστεύω ότι τα μέλη της συμμετείχαν στην τελική απόφαση) για την μείωση της ποινής, εξ ίσου και των δύο μας!!!
Δηλώνω ακόμη, ότι νιώθω ντροπιασμένος αλλά και ιδιαίτερα στενοχωρημένος και για το εν λόγω συμβάν, αλλά και για κάποια πράγματα που θα εξηγήσω αργότερα!!!
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους @ Nicolasf και @ prist 64 για την στήριξη τους, όχι τόσο σε μένα προσωπικά, όσο στα δέοντα περί ήθους και ανδρισμού!!! Τους έχω γνωρίσει προσωπικά άλλωστε και δεν περίμενα κάτι λιγότερο και από τους δύο!!! Να είστε καλά αδέρφια!!!
Για πολλούς ακόμη έχω την ανάγκη να γράψω, αλλά προς το παρόν θέλω πρώτα λίγο να μελετήσω!!!
Καλώς σας ξαναβρίσκω λοιπόν όλους......
είστε...
...όλοι!!!
Εκτιμώ ότι αυτό τουλάχιστον αποτελεί ακλόνητο επιχείρημα απέναντι στο ψέμα του Dim ότι δεν του ζήτησα συγγνώμη (γράφτηκε πριν λίγη ώρα στο topic του Μπερμπάτοφαλλά "εξαφανίστηκε" λίγο μετά ως δια μαγείας
), μιας και τα γραπτά μένουν (έστω κι αν κατά το δοκούν αρκετές φορές εδώ μέσα, όπως φαίνεται, ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ...
) !!!
painkiller4 έγραψε:Φημες λενε οτι ειναι ο Γρηγορης υστερα απο οσα του ειπατε![]()
και μετα η συνεχεια....![]()
Προσπάθησα ήδη, απέτυχα, αλλά θα ξαναπροσπαθήσω και με τα νέα σκονάκια σου kat!!!kataramenos5 έγραψε:Νομιζα οτι το χεις κανει ηδη.Γραψε λαθος.Κανε μια προπαθεια δεν ειναι δυσκολο.Πατα και προεπισκοπιση να δεις πως φαινεται. Και στραβα να γινει το σβηνεις.goran 64 έγραψε: Υ.Γ. Kat, δηλαδή πες αλήθεια τώρα, εσύ πιστεύεις ότι μπορώ του λόγου μου να βάλω όπως λες φωτογραφία σε img και δεν ξέρω τι άλλο "κινέζικο" λες κατά κει μεριά???
Για αρχη κανε αντιγραφη ενα κειμενο πανε, ανοιξε μια καινουρια απαντηση και πατα το 4ο κουμπακι να δεις τι κανει.
Μετα κανε επικολληση το κειμενο αναμεσα σταΕΔΩkai μετα αλλαξε το πρωτο...
Πτερορια εχει.kataramenos5 έγραψε:Το "παιδι" προσπαθει ,αφηστε τον ν ανοιξει τα φτερα του.Εχει καμια σχεση με τον γκοραν των χιλιαδων εμοτικον των πρωτων μηνων?Μεγαλωσε ,ωριμασε και τωρα ειναι ετοιμος για το επομενο βημα.
Στο επομενο μαθημα ..Youtube
Μην κανεις τον κοπο,DC έγραψε:Άι καλά ....
Θα σε κάνω ιδιαίτερα την Δευτέρα.
Γμτο μου...Δεν έχει και κάνα γ@μότικον για χειροκρότημα μέχρις εξαϋλώσεως των παλαμών μου...kataramenos5 έγραψε:Το "παιδι" προσπαθει ,αφηστε τον ν ανοιξει τα φτερα του.Εχει καμια σχεση με τον γκοραν των χιλιαδων εμοτικον των πρωτων μηνων?Μεγαλωσε ,ωριμασε και τωρα ειναι ετοιμος για το επομενο βημα.
Εσυ ..κοβεσαι.Παραθεση στο αμεσως προηγουμενο ποστ?Τς,τς,τς..prist64 έγραψε:Πτερορια εχει.kataramenos5 έγραψε:Το "παιδι" προσπαθει ,αφηστε τον ν ανοιξει τα φτερα του.Εχει καμια σχεση με τον γκοραν των χιλιαδων εμοτικον των πρωτων μηνων?Μεγαλωσε ,ωριμασε και τωρα ειναι ετοιμος για το επομενο βημα.
Ααααχχχχ...δεν θα το πετύχω κάποια στιγμή ρε??? Έχω ράμματα για την γούνα και των δυονών σας...prist64 έγραψε:Μην κανεις τον κοπο,DC έγραψε:Άι καλά ....
Θα σε κάνω ιδιαίτερα την Δευτέρα.
πιο ευκολα 10 σερι στράικ θα κανει,παρα ,παρα-παραθεση.
Τι να πεις ρε συ kat??? Μεγάλοι ανθρώποι τώρα λέμε!!!kataramenos5 έγραψε:Εσυ ..κοβεσαι.Παραθεση στο αμεσως προηγουμενο ποστ?Τς,τς,τς..prist64 έγραψε:Πτερορια εχει.kataramenos5 έγραψε:Το "παιδι" προσπαθει ,αφηστε τον ν ανοιξει τα φτερα του.Εχει καμια σχεση με τον γκοραν των χιλιαδων εμοτικον των πρωτων μηνων?Μεγαλωσε ,ωριμασε και τωρα ειναι ετοιμος για το επομενο βημα.