Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

goran 64 έγραψε:Καλησπέρα κι από τον "τόπο του εγκλήματος"!!!

Κατ αρχάς θέλω να απολογηθώ στον @ Dimg4 γιατί το "παράκανα" περισσότερο απ ότι θα ήταν σωστό με βάση τις αρχές μου, την παιδεία μου, αλλά και την ηλικία μου, παρ ότι προκλήθηκα από τον ίδιο πολύ περισσότερο του αρμόζοντος!!! Φίλε @ Dimg4 να είσαι καλά και δεν θα σε ξαναπροκαλέσω, να είσαι βέβαιος!!!

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους moderators, τους οποίους έφερα στην πολύ δύσκολη θέση να "τιμωρήσουν" τον συμφορουμίτη μου @ Dimg4 κι εμένα, με την "αφαίρεση" του γραπτού λόγου και ταυτόχρονα να τους ευχαριστήσω, μαζί με την admin team (δεν ξέρω σίγουρα, αλλά πιστεύω ότι τα μέλη της συμμετείχαν στην τελική απόφαση) για την μείωση της ποινής, εξ ίσου και των δύο μας!!!

Δηλώνω ακόμη, ότι νιώθω ντροπιασμένος αλλά και ιδιαίτερα στενοχωρημένος και για το εν λόγω συμβάν, αλλά και για κάποια πράγματα που θα εξηγήσω αργότερα!!!

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους @ Nicolasf και @ prist 64 για την στήριξη τους, όχι τόσο σε μένα προσωπικά, όσο στα δέοντα περί ήθους και ανδρισμού!!! Τους έχω γνωρίσει προσωπικά άλλωστε και δεν περίμενα κάτι λιγότερο και από τους δύο!!! Να είστε καλά αδέρφια!!!

Για πολλούς ακόμη έχω την ανάγκη να γράψω, αλλά προς το παρόν θέλω πρώτα λίγο να μελετήσω!!!

Καλώς σας ξαναβρίσκω λοιπόν όλους... ;) ... :pano: είστε... :? ...όλοι!!!
Για του λόγου (μου) το αληθές και την προσωπική μου υστεροφημία μέσα στο forum, παραθέτω ακριβώς το post μου από 28/2/2016, 09:00 pm, σελίδα 346 του παρόντος topic, άμα τη "επιστροφή" μου απ το ban μου!!!

Εκτιμώ ότι αυτό τουλάχιστον αποτελεί ακλόνητο επιχείρημα απέναντι στο ψέμα του Dim ότι δεν του ζήτησα συγγνώμη (γράφτηκε πριν λίγη ώρα στο topic του Μπερμπάτοφ :shock: αλλά "εξαφανίστηκε" λίγο μετά ως δια μαγείας :o ), μιας και τα γραπτά μένουν (έστω κι αν κατά το δοκούν αρκετές φορές εδώ μέσα, όπως φαίνεται, ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ... :oops: ) !!!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Σε αυτό, δεν μπορώ να πω... δίκιο έχεις! Δεν μένουν!

Αυτά που προκαλούν, αυτά που διυλίζουν τον κώνωπα, αυτά που υποτιμούν τον άλλο. Και των δυο σας! Και όχι κατά το δοκούν, όπως λες, αλλά κατά το πρέπον!

Λάθος "εχθρούς" έχετε ανακαλύψει εκατέρωθεν. Ούτε ο Ντιμ είναι ο "εχθρός" σου, ούτε εσύ του Ντιμ.

Αφού δεν μπορείτε να τα βρείτε, όμως, σας παρακαλώ πολύ να μην ασχολείστε ο ένας με τον άλλο. Παράκληση θερμή, διότι όλοι οι υπόλοιποι ενοχλούμαστε αφάνταστα από την ανούσια κόντρα σας.

Διαβάστε, αλλά να μην επανέλθει κανείς.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

sporos123 έγραψε:Μια αναζητηση στο σαιτ της ΠΑΕκαι εγινε η δουλεια σου..Επισης μπορεις να πας στη πρωτη σελιδα του καθε ποδοσφαιριστη,οπου υπαρχει και η ανακοινωση απο την ΠΑΕ.

Mε αφορμη το θεμα που κλειδωθηκε χωρις να το θεωρω ιδιαιτερης σημασιας θα ηθελα να απαντησω στον φιλο εδω γιατι δεν μπορω εκει :mrgreen:
Αυτο που λες δεν ισχυει για ολους τους ποδοσφαιριτες οτι δηλαδη στην πρωτη σελιδα υπαρχει το συμβολαιο του καθε ποδοσφαιριστη.
Οσον αφορα το συγκεκριμενο τοπικ που κλειδωθηκε για να ειχε λογο υπαρξης θα επρεπε αυτος που το ανοιξε να ειχε κανει τον κοπο ή οποιος αλλος ηθελε να βαλει τα συμβολαια των παιχτων ολα μαζι.
Θα ηταν πολυ πιο ευκολο νομιζω απο το να ανατρεξουμε στο σαιτ της ΠΑΕ.
Ξαναγραφω μικρη σημασια εχει,απλα σε κουβεντα να βρισκομαστε. 8-)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ουτως ή αλλος πλακωνομαστε -παραδοσιακά- στα τοπικ των παιχτών για τα συμβόλαια τους. δεν χρειάζεται να ...μπερδευόμαστε... :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σωστο και αυτο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

obanebane έγραψε:
sporos123 έγραψε:Μια αναζητηση στο σαιτ της ΠΑΕκαι εγινε η δουλεια σου..Επισης μπορεις να πας στη πρωτη σελιδα του καθε ποδοσφαιριστη,οπου υπαρχει και η ανακοινωση απο την ΠΑΕ.

Mε αφορμη το θεμα που κλειδωθηκε χωρις να το θεωρω ιδιαιτερης σημασιας θα ηθελα να απαντησω στον φιλο εδω γιατι δεν μπορω εκει :mrgreen:
Αυτο που λες δεν ισχυει για ολους τους ποδοσφαιριτες οτι δηλαδη στην πρωτη σελιδα υπαρχει το συμβολαιο του καθε ποδοσφαιριστη.
*Οσον αφορα το συγκεκριμενο τοπικ που κλειδωθηκε για να ειχε λογο υπαρξης θα επρεπε αυτος που το ανοιξε να ειχε κανει τον κοπο ή οποιος αλλος ηθελε να βαλει τα συμβολαια των παιχτων ολα μαζι.*
Θα ηταν πολυ πιο ευκολο νομιζω απο το να ανατρεξουμε στο σαιτ της ΠΑΕ.
Ξαναγραφω μικρη σημασια εχει,απλα σε κουβεντα να βρισκομαστε. 8-)
Φίλε μου obane θα το έκανα πολύ ευχαρίστως αυτό που βρίσκεται ανάμεσα στους πορτοκαλί αστερίσκους, αλλά πίστεψε με, δεν γνωρίζω τον τρόπο να μεταφέρω-παραθέσω ένα post από το ένα topic σε κάποιο άλλο... :oops:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Έλεος ρε συ ....
Αντέγραψε αυτό που θέλεις, πάντε στο τόπικ που θέλεις, κάνε παράθεση το τελευταίο ποστ, σβήσε το περιεχόμενό του, επικόλλησε αυτό που αντέγραψες, άλλαξε και το όνομα του χρήστη της παράθεσης και τέλος.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

goran 64 έγραψε:...... δεν γνωρίζω τον τρόπο να μεταφέρω-παραθέσω ένα post από το ένα topic σε κάποιο άλλο... :oops:
ΓκαντεμοDinoσαυρος Everton έγραψε:...... o DC είναι το ομορφότερο μέλος του φόρουμ και για την πάρτη του θα αλλάξω φύλλο... :oops:
Πρόκειται για την ίδια παράθεση. ;)
Πάτα παράθεση και δες τις διαφορές τους.
Άβαταρ μέλους
goran 64

DC έγραψε:Έλεος ρε συ ....
Αντέγραψε αυτό που θέλεις, πάντε στο τόπικ που θέλεις, κάνε παράθεση το τελευταίο ποστ, σβήσε το περιεχόμενό του, επικόλλησε αυτό που αντέγραψες, άλλαξε και το όνομα του χρήστη της παράθεσης και τέλος.
Εσύ καλά τα λες και ίσως και να ισχύει ακόμα κι αυτό που σου καταμαρτυράει στο παράδειγμα σου από πάνω ο "ΓκαντεμοdinosavrosEvertonforeverandeveruntildeath" αδερφέ μου D.C., μα........"εγκώ............................ ντεν καταλαβαίνει γ(κ)ρι" απ όσα έγραψες... :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Άι καλά ....
Θα σε κάνω ιδιαίτερα την Δευτέρα. 8-)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Λιγο διαφορετικα
Γκοραν πανε στο παλιο τοπικ και επελεξε το κειμενο που θες με το ποντικι και με δεξι κλικ επιλεγεις Αντιγραφη
Πας στο νεο τοπικ πατας ΑΠΑΝΤΗΣΗ και πατας το κουμπακι Quote (4oαπο αριστερα οταν γραφεις ποστ) και αναμεσα στα ][ κανεις επικολληση το κειμενο (οπως βαζεις και τις φωτογραφιες στο Img).Υστερα το πρωτο quote το κανεις [quote="DC"] βαζεις δηλαδη μεσα σε "" το ονομα του χρηστη που εγραψε το κειμενο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ωπ, κάτσε να το σημειώσω κάπου αυτό να μην χαθεί :oops: !!!

Thank's kat, κάτι άρχεψα να τερώ... :shock:

Καλά για τον D.C. τι να πω? :?
Ούτε 2ο C.D. σε CiDiερα δεν θα έβαζα με τις οδηγίες του... :roll:

Υ.Γ. Kat, δηλαδή πες αλήθεια τώρα, εσύ πιστεύεις ότι μπορώ του λόγου μου να βάλω όπως λες φωτογραφία σε img και δεν ξέρω τι άλλο "κινέζικο" λες κατά κει μεριά??? :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Μάιος 2016, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Καλά .... πες ότι κατάλαβες τα κινέζικα του κατ και όχι αυτά που σε έγραψα ΕΓΩ! :evil:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Γιατι πρεπει να του μαθετε να κανει και παραθεσεις απο αλλα τοπικ ρε παιδια? αφηστε τον τον ερμο παλι ντουρος ειναι... :mrgreen: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τι λες ρε συ; Ετούτος τουλάχιστον με έγραψε "είναι το 4ο κουμπάκι"...κ.τ.λ.!!!

Εσύ όλο αοριστολογίες μου τσαμπουρνούσες!!! :ugeek:
Ούτε βολευτής ή γιατρός να ήσουνα!!! :o

Καλά κάνει τελικά ο Ντίνος ρε "παπατζή" και σε κράζει συνέχεια...Σκέφτομαι ακόμα και Λίβερπουλ να γίνω...άμα φοράει μόνο μαυρόασπρα ριγέ!!! :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”