Το πόσο εύχομαι να κάνεις λάθος, ούτε το φαντάζεσαι.ilovegame27 έγραψε:ΥΓ. Φοβάμαι ότι επιχειρείται να διωχθούν παίχτες που έφερε ο Δανός (ελπίζω να κάνω λάθος)
Κι εμένα, πάντως, αυτή η εικόνα σχηματίζεται.
Το πόσο εύχομαι να κάνεις λάθος, ούτε το φαντάζεσαι.ilovegame27 έγραψε:ΥΓ. Φοβάμαι ότι επιχειρείται να διωχθούν παίχτες που έφερε ο Δανός (ελπίζω να κάνω λάθος)
Ακριβώς αυτό φοβάμαι και θα ναι εγκληματικο λάθος να ακολουθηθεί αυτή η γραμμή.ilovegame27 έγραψε:ΥΓ. Φοβάμαι ότι επιχειρείται να διωχθούν παίχτες που έφερε ο Δανός (ελπίζω να κάνω λάθος)
Έτσι είναι, και να μην ξεχνάμε και τα μαγουλίνια του Παιχταρίνια την 1η του χρονιά, έτσι;ilovegame27 έγραψε:Φίλε Toli στον ΠΑΟΚ με τέτοια ατομική ενέργεια έχουν περάσει μόνο ο Αντελίνο και ο Στοχ!Και όσο για το τσαπατσούλης συμφωνώ αλλά είναι μόνο 23 χρονών έμαθε την μπάλα που στην Σλοβακία?Στις παραλίες έπαιζε όπως όλοι Βραζιλιάνοι!
Βαρέθηκα αυτούς τους τακτικά καλούς αλλά άμπαλους!Και είμαι της άποψης ότι με τις ενέργειες του Ζάιρο ωφελείται κΑΙ Ο ΡΟντρίγκεζ αφού του μένει ανοιχτός χώρος να δράσει!
ΥΓ. Φοβάμαι ότι επιχειρείται να διωχθούν παίχτες που έφερε ο Δανός (ελπίζω να κάνω λάθος)
Παλαιολόγος έγραψε:οποιος διωξει ζαιρο,ας σηκωθει να φυγει και ο ιδιος
με τον ολσεν ηταν αμφιλεγομενο μεν,γιατι εδειχνε πως δεν αντεχει πιεση,αλλα δεν του δοθηκαν και ευκαιριες
με ζαιρο ειναι εγκλημα,φαινεται πως ειναι παιχταρας,ειναι νεος
απλα ηρθε σε ομαδα με απαιτησεις προπονητικες κ.λπ ειχε τραυματισμους
αυτός που θα τον διώξει σημαινει πως δεν ξερει μπαλα ,επομενως δεν έχει θέση στον σύλλογο, πούλο...
Μαζί σου.ilovegame27 έγραψε:Φίλε Spiro εμένα αυτή η ιδέα με τρομάζει!Θα είναι έγκλημα να τον δώσουμε και ειδικά σε εξευτελιστική τιμή!
Έχω απογοητευτεί και μόνο που ακούγεται και να μην δοθεί τελικά
σιγα μην παιρνει τις αποφασεις αυτες ο ιβαν,ο ιβαν βαζει λεφτα και την τουμπα να πουλησειgoran 64 έγραψε:Παλαιολόγος έγραψε:οποιος διωξει ζαιρο,ας σηκωθει να φυγει και ο ιδιος
με τον ολσεν ηταν αμφιλεγομενο μεν,γιατι εδειχνε πως δεν αντεχει πιεση,αλλα δεν του δοθηκαν και ευκαιριες
με ζαιρο ειναι εγκλημα,φαινεται πως ειναι παιχταρας,ειναι νεος
απλα ηρθε σε ομαδα με απαιτησεις προπονητικες κ.λπ ειχε τραυματισμους
αυτός που θα τον διώξει σημαινει πως δεν ξερει μπαλα ,επομενως δεν έχει θέση στον σύλλογο, πούλο...![]()
![]()
Ακόμα κι αν είναι ο Ιβάν δηλαδή???![]()
ilovegame27 έγραψε:makispaspartou τι σχέση έχει παικτικά ο Στοχ και ο Μακ?Για να καταλάβω ότι βλέπουμε τον ΠΑΟΚ ο καθένας σε άλλη διάσταση!
Καλά δεν θέλω ν αντιπαρατεθώ καθώς το έκανα αρκετές φορές για 'Όλσεν στην μέση της χρονιάς