19.Jairo De Macedo da Silva

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Spiros_S

Re: 9.Jairo De Macedo da Silva

Δημοσίευση από Spiros_S »

ilovegame27 έγραψε:ΥΓ. Φοβάμαι ότι επιχειρείται να διωχθούν παίχτες που έφερε ο Δανός (ελπίζω να κάνω λάθος)
Το πόσο εύχομαι να κάνεις λάθος, ούτε το φαντάζεσαι.
Κι εμένα, πάντως, αυτή η εικόνα σχηματίζεται.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

ilovegame27 έγραψε:ΥΓ. Φοβάμαι ότι επιχειρείται να διωχθούν παίχτες που έφερε ο Δανός (ελπίζω να κάνω λάθος)
Ακριβώς αυτό φοβάμαι και θα ναι εγκληματικο λάθος να ακολουθηθεί αυτή η γραμμή.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Φίλε Spiro εμένα αυτή η ιδέα με τρομάζει!Θα είναι έγκλημα να τον δώσουμε και ειδικά σε εξευτελιστική τιμή!
Έχω απογοητευτεί και μόνο που ακούγεται και να μην δοθεί τελικά
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

ilovegame27 έγραψε:Φίλε Toli στον ΠΑΟΚ με τέτοια ατομική ενέργεια έχουν περάσει μόνο ο Αντελίνο και ο Στοχ!Και όσο για το τσαπατσούλης συμφωνώ αλλά είναι μόνο 23 χρονών έμαθε την μπάλα που στην Σλοβακία?Στις παραλίες έπαιζε όπως όλοι Βραζιλιάνοι!
Βαρέθηκα αυτούς τους τακτικά καλούς αλλά άμπαλους!Και είμαι της άποψης ότι με τις ενέργειες του Ζάιρο ωφελείται κΑΙ Ο ΡΟντρίγκεζ αφού του μένει ανοιχτός χώρος να δράσει!
ΥΓ. Φοβάμαι ότι επιχειρείται να διωχθούν παίχτες που έφερε ο Δανός (ελπίζω να κάνω λάθος)
Έτσι είναι, και να μην ξεχνάμε και τα μαγουλίνια του Παιχταρίνια την 1η του χρονιά, έτσι;
Αν και φαν της τακτικής παιδείας (πχ έχω πολύ ψηλά σε εκτίμηση παίχτες σαν τον Σορλέν), από την άλλη το χρειάζεσαι ενίοτε και το άναρχο, ειδικά όταν στραβώνουν όλα. Ως κι ο Σάντος τον Μπακαγιόκο ήξερε για τι τον ήθελε.
Κα ιστην περίπτωση του Ζαίρο, η τσαπατσουλιά του δεν ήταν σαν αυτή ενός Κουτσιανικούλη πχ. Στον ΠΑΟΚ του 1ου μισού της σεζόν που σχετικά έπαιζε ΟΛΟΙ κάνανε ό,τι νά΄ναι. Ουρλιάζαμε εδώ μέσα για τους ¨ατομισμούς¨των Πέλκα, Μακ, Γκάρυ.

Τεσπα, μακάρι αυτές οι φήμες να είναι ΑΡΔιά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Παλαιολόγος έγραψε:οποιος διωξει ζαιρο,ας σηκωθει να φυγει και ο ιδιος

με τον ολσεν ηταν αμφιλεγομενο μεν,γιατι εδειχνε πως δεν αντεχει πιεση,αλλα δεν του δοθηκαν και ευκαιριες

με ζαιρο ειναι εγκλημα,φαινεται πως ειναι παιχταρας,ειναι νεος
απλα ηρθε σε ομαδα με απαιτησεις προπονητικες κ.λπ ειχε τραυματισμους

αυτός που θα τον διώξει σημαινει πως δεν ξερει μπαλα ,επομενως δεν έχει θέση στον σύλλογο, πούλο...
:shock: :shock:

Ακόμα κι αν είναι ο Ιβάν δηλαδή??? :o :o
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

ilovegame27 έγραψε:Φίλε Spiro εμένα αυτή η ιδέα με τρομάζει!Θα είναι έγκλημα να τον δώσουμε και ειδικά σε εξευτελιστική τιμή!
Έχω απογοητευτεί και μόνο που ακούγεται και να μην δοθεί τελικά
Μαζί σου.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αλήθεια τώρα τι έιδατε στο Ζάιρο που σας γεμίζει αισιοδοξία??? Αισθανθήκατε δηλαδή το ίδιο όταν βλέπετε π.χ. τον Βιειρίνια στα πρώτα του βήματα? ή π.χ. τον Μακ? Οι ίδιοι που βγάζουν άμπαλο τον Λούκας ή τον Στοχ αποθεώνουν Ζάιρο...Τι να πω...
Ειλικρνά δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου..ειδικά αν πάρουν πίσω και τα λεφτά που δόθηκαν.
Στον ΠΑΟΚ χρειάζεσαι εξτρεμ σαν τον Μακ,τον Βιειρινια, τον Στοχ...
Από τους παίκτες που έφερε ο Άρνεσεν ευκαιρία αξίζουν οι Ροντρίγκεζ και Τσίμιροτ.Με μία μικρή επιφύλαξη θα πρόσθετα και Άντονις.Αλλά όχι να στεναχωριέμαι για Ζάιρο και Σάμπο όταν δεν μπορούν να πάρουν τις θέσεις των Πέλκα και Μυστακιδη...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

οποτε ακουγα να λενε για αμπαλο Λουκας μου ανεβαινε η πιεση στο κεφαλι
ο δε στοχ δεν ηταν τεχνιτης,αλλα ηταν σφαιρα,ενας ροντριγκεζ καλυτερος απο την αλλη

εδω σημειωνω πως ο αρνεσεν για δυο παιχτες ηταν βεβαιος πως θα κανουν μεγαλη καριερα
ζαιρο,τσιμιροτ

τωρα αν καποιοι επειδη δεν εχει παιξει πολυ δεν μπορειτε να το δειτε ,πασο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 25 Μάιος 2016, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

makispaspartou τι σχέση έχει παικτικά ο Στοχ και ο Μακ?Για να καταλάβω ότι βλέπουμε τον ΠΑΟΚ ο καθένας σε άλλη διάσταση!
Καλά δεν θέλω ν αντιπαρατεθώ καθώς το έκανα αρκετές φορές για 'Όλσεν στην μέση της χρονιάς
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

goran 64 έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:οποιος διωξει ζαιρο,ας σηκωθει να φυγει και ο ιδιος

με τον ολσεν ηταν αμφιλεγομενο μεν,γιατι εδειχνε πως δεν αντεχει πιεση,αλλα δεν του δοθηκαν και ευκαιριες

με ζαιρο ειναι εγκλημα,φαινεται πως ειναι παιχταρας,ειναι νεος
απλα ηρθε σε ομαδα με απαιτησεις προπονητικες κ.λπ ειχε τραυματισμους

αυτός που θα τον διώξει σημαινει πως δεν ξερει μπαλα ,επομενως δεν έχει θέση στον σύλλογο, πούλο...
:shock: :shock:

Ακόμα κι αν είναι ο Ιβάν δηλαδή??? :o :o
σιγα μην παιρνει τις αποφασεις αυτες ο ιβαν,ο ιβαν βαζει λεφτα και την τουμπα να πουλησει
εχει δικιο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μεγαλο τραυματισμό μηνών είχε ο ζαιρο και στην προηγούμενη ο αμάδα του. . .έδειξε πράγματα αλλά όχι τόσα όσα ο τσιμιροτ και μετά ο ροντριγκεζ .....υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και είναι καλό αυτό αλλά κανένας δεν ξέρει πως κινείται ο Μίχελ και αυτό είναι πολύ καλό

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

ilovegame27 έγραψε:makispaspartou τι σχέση έχει παικτικά ο Στοχ και ο Μακ?Για να καταλάβω ότι βλέπουμε τον ΠΑΟΚ ο καθένας σε άλλη διάσταση!
Καλά δεν θέλω ν αντιπαρατεθώ καθώς το έκανα αρκετές φορές για 'Όλσεν στην μέση της χρονιάς

Παίξανε εξτρέμ στον ΠΑΟΚ και είναι καλύτεροι από τον Ζάιρο.Δε σου αρκεί?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ε ας μην ξεφεύγουμε κιόλας ρε αδερφέ Παλαιολόγε... :oops:

Άκου εκεί να πουλήσει ο Ιβάν και την Τούμπα και να χει και δίκαιο!!! :shock: :shock:

Πρώτα θα πρέπει να φέρει "τούμπα" τον Κατσαρή (κι όχι μόνο), μιας και το γήπεδο είναι ιδιοκτησία του Α.Σ. και ευγενική ανιδιοτελής προσφορά των προγόνων μας απ το 1959-1960 στον ερασιτέχνη (τότε) Π.Α.Ο.Κ.!!! ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Μάιος 2016, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

βρε λογοπαιγνιο ηταν
Άβαταρ μέλους
goran 64

Είπα κι εγώ... 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”