Torrentmania
- thanasisp04
- thanasisp04
- thanasisp04
- midenistis
- Επικοινωνία:
- thanasisp04
- thanasisp04
anebike sto torrentmania o to 1-2 sti rizoupoli epi toy gay to 03-04 http://www.paokmania.gr/content/view/318/31/
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
Αν κλείσει για κανα δίμηνο το pc ο Θανάσης τότε θα νιώσουμε τι θα πει να τα κατεβάζεις όλα με 1-2kb/s!aparadektos έγραψε:Ρε παιδιάααα! Ρε παιδιά ελεος. Μην είστε κακομαθημένοι ρε! Κάντε κάτι γαμώτο. Είναι δυνατόν να τα κατεβάζετε τα βιντεο και μετά να μας γράφετε στα @@ σας; Αφήστε τα στους φακέλους ρε να τα παίρνουν και άλλοι. Μόνο τον εαυτό σας κοιτάτε ρε πούστη μου;; ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΠΑΜΕ!
ΑΝΤΕΕΕ ΠΑΟΟΟΟΟΚ
Η τακτική είναι γνωστή .. κράζουμε όταν κατεβάζουμε γιατί δεν το παίρνουμε με φουλ ταχύτητα και μόλις κατέβει το κλείνουμε και κάνουμε τους Κινέζους!
- thanasisp04
λοιπόν να δώσω και εγώ τώρα κάποια στοιχεία για τα torrents.
μέχρι στιγμής έχουν ανέβει 49 αρχεία συνολικού μεγέθους 69.029 MB.
εγώ μόνο σαν αρχικός seeder έχω ανεβάσει συνολικά 3.207.820 MB.
καλά πάμε μάλλον...
τον αγώνα με Νάπολη τον έχω ανεβάσει κοντά στις 100 φορές πράγμα που σημαίνει με τα μοιράσματα μεταξύ μας ότι τον έχουν κατεβάσει πάνω από 500 μέλη.
δε μασάμε συνεχίζουμε και ζητάμε την βοήθεια σας στο μοίρασμα και σε καινούργιο υλικό.
τέλος έχω κανά 50 αγώνες να βάλω αυτή τη στιγμή ακόμα...
μόνο ΠΑΟΚ
μέχρι στιγμής έχουν ανέβει 49 αρχεία συνολικού μεγέθους 69.029 MB.
εγώ μόνο σαν αρχικός seeder έχω ανεβάσει συνολικά 3.207.820 MB.
καλά πάμε μάλλον...
τον αγώνα με Νάπολη τον έχω ανεβάσει κοντά στις 100 φορές πράγμα που σημαίνει με τα μοιράσματα μεταξύ μας ότι τον έχουν κατεβάσει πάνω από 500 μέλη.
δε μασάμε συνεχίζουμε και ζητάμε την βοήθεια σας στο μοίρασμα και σε καινούργιο υλικό.
τέλος έχω κανά 50 αγώνες να βάλω αυτή τη στιγμή ακόμα...
μόνο ΠΑΟΚ
mpravo
Mpravo re thanasi s' euxaristoume poli. an den isoun k esi ti tha kaname?
FORZA PAOKARA
OSO ME PLIGONEIS TOSO ME PORWNEIS ! ! !
Thx, Admin Team
FORZA PAOKARA
OSO ME PLIGONEIS TOSO ME PORWNEIS ! ! !
Thx, Admin Team
- thanasisp04
File sharing
I have recently tried an alternative method for sharing files between friends but takes some time. It is via a software called Pando.exe which can be easily downloaded for free from the web (www.pando.com). The file onwer uploads the file to the pando area and then sends an email to the other person(s) in order for him to download the file.
The good with that is that the uploader does not have to be online while download takes place.
I am not 100% sure that can work but maybe you can investigate a little bit more with that to see if we can improve the file sharing.
Be well and Be PAOK
The good with that is that the uploader does not have to be online while download takes place.
I am not 100% sure that can work but maybe you can investigate a little bit more with that to see if we can improve the file sharing.
Be well and Be PAOK