Τοσο απλη απαντηση και λογικοτατη.P.A.O.K AGAINST ALL έγραψε:Το σσσσσ το εκανε στην καμερα για τα χανουμια και να βαλουν κυαλια για να τον βλεπουνε και να ξαναδουν την γκολαρα ..
24. Garry Rodrigues
-
Dimg4
Re: 24. Garry Rodrigues
- ΑποστόληςΑ
Σκανδαλώδες και μόνο να το ζητάει κάποιος για κάτι που δεν προσβάλει κανέναν
Ο λόγος αν επιτρέπεται;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 15 Μάιος 2016, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1)ειναι σνουφελ
2) καταλαβαινω οτι εισαι σε κρισιμη ηλικια προσπαθησε να συγκρατηθεις!
2) καταλαβαινω οτι εισαι σε κρισιμη ηλικια προσπαθησε να συγκρατηθεις!
- back in black
Θα μπορούσε να ήταν ήρωας αν στο δευτερο ημίχρονο έβγαζε καλύτερα τη μπάλα στον Κλαους, που ήταν μόνος στην περιοχή απέναντυ απο τον τερματά τους. Αν έμπαινε το γκολ εκεί η ζέλα ήταν τελειωμένη, όχι μόνο σήμερα, αλλά και απο τα πο, έχω την αίσθηση.
- john4serres
ναι ρε π**στη μου.. παρε μια ανασα και δωσ την καλυτερα εκει να γινει χαμός!
ο αμπειντ παντως πρεπει αυριο το πρωι που θα δει τα χαϊλαιτς, να καταλαβει τι εγινε...

Δυστυχώς πέρα από ταχύτητα δεν έχει να δώσει κάτι άλλο στην ομάδα. Βιαστικός, τσαπατσούλης και με κακή σχέση με το γκολ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πάντα περιμένεις να κάνει την διαφορά και την κάνει πολλές φορές
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το ίδιο πιστεύω, πίστευε και ο αμπειντ.
συν πρέπει να εχει τρέξει ίσα με το άπειρο σήμερα.
και φυσικά κανείς δεν διαφωνεί ότι στη φάση με κλάους, μπορούσε καλύτερα... εγώ βασικά περίμενα να το τελειώσει στη κλειστή. τεσπα.
συν πρέπει να εχει τρέξει ίσα με το άπειρο σήμερα.
και φυσικά κανείς δεν διαφωνεί ότι στη φάση με κλάους, μπορούσε καλύτερα... εγώ βασικά περίμενα να το τελειώσει στη κλειστή. τεσπα.
-
ron-swanson
Κριμα που δεν εκανε καλα την πασα, γιατι στην αρχη της φασης ενω τρεχει κανει και νοημα με το χερι να ανεβουν οι συμπαικτες του, που δειχνει οτι ηθελε να παιξει ομαδικα. Ο Κλαους παλια μπορει να εκανε καμια προβολη αλα White Hart Lane, αλλα μαλλον δεν την προλαβαινε.
Παντως πολυ καλος ο Γκαρι για το ελληνικο πρωταθλημα. Απο τους καλυτερους εξτρεμ, μπορει και ο καλυτερος.
Παντως πολυ καλος ο Γκαρι για το ελληνικο πρωταθλημα. Απο τους καλυτερους εξτρεμ, μπορει και ο καλυτερος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Δευ 16 Μάιος 2016, 10:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- painkiller4
Για μενα ειναι ετσι οπως λεει ο φιλος απο πανω ισως και απο τους καλυτερους εξτρεμ που υπαρχουν στην σουπαλιγκ
- ΑποστόληςΑ
+1back in black έγραψε:Θα μπορούσε να ήταν ήρωας αν στο δευτερο ημίχρονο έβγαζε καλύτερα τη μπάλα στον Κλαους, που ήταν μόνος στην περιοχή απέναντυ απο τον τερματά τους. Αν έμπαινε το γκολ εκεί η ζέλα ήταν τελειωμένη, όχι μόνο σήμερα, αλλά και απο τα πο, έχω την αίσθηση.
Βέβαια δεν θα θέλαμε τον ΠΑΟ τελειωμένο, γιατί πρέπει να έρθουν ισοπαλία με την ΑΕΚ.
Τελικά εσύ ρε αγόρι μου πόσα..............κυβικά είσαι και πόσους...............ίππους "βγάζεις"???