Βάλε το κεφάλι κάτω και το μυαλό μέσα σ αυτό, δούλευε σαν σκύλος και τότε μόνο θα παίξεις σε TOP ομάδα!!!
24. Garry Rodrigues
Re: 24. Garry Rodrigues
Παλικαράκι, η αντίδραση σου στους πανηγυρισμούς μετά το γκολ-ποίημα σου μου δείχνουν ότι πιστεύεις πως κάποιοι σε αμφισβητούν!!! Εσένα όμως προσωπικά ή μήπως τίποτα κακές παρέες που κάνεις;;;
Βάλε το κεφάλι κάτω και το μυαλό μέσα σ αυτό, δούλευε σαν σκύλος και τότε μόνο θα παίξεις σε TOP ομάδα!!!
Αυτό πάλι που το κατάλαβες.... Ότι κάποιοι τον αμφθσβητουν....
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ένα παρόμοιο γκολ είχαμε δει από το Βιερίνια, στην ίδια εστία, απέναντι στον Πανσερραικό για όσους θυμούνται
... όπως θύμισε λίγο και το 2-1 στο 93 με την ΑΕΚ, πάλι του ίδιου παιχταρά
... θυμίζει, θυμίζει όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω, κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι
... όπως θύμισε λίγο και το 2-1 στο 93 με την ΑΕΚ, πάλι του ίδιου παιχταρά
... θυμίζει, θυμίζει όπως είπε κι ένας φίλος πιο πάνω, κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι
- ΑποστόληςΑ
Ναι, ήταν γκολ παρόμοιο με αυτό του Αντελίνο κόντρα στην ΑΕΚ και παρόμοιο με αυτό του Στοχ κόντρα στον ΠΑΣ.painkiller4 έγραψε:Μου θυμισες τον αντρα της Βασως στην γκολαρα σου ρε μπαγασα οπως και ναχει εισαι ισως και ο πιο ποιοτικος παικτης σαυτο το ροστερ σιγουρα κομβικος παικτης στην θεση που παιζεις στο παιχνιδι.
Κατά τα άλλα δεν έδειξε πολλά σπουδαία πράγματα.
- ΑποστόληςΑ
Είσαι ρατσιστής;john4serres έγραψε:Γι αυτο πρεπει να ψαχτούμε με μαυρούκους απο γαλλια μεριά.
- και 1 επισκέπτης
ας βαζει ένα γκολ σε κάθε ματσ κι ας είναι και τουρίστας την υπολοιπη διαρκεια!ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, ήταν γκολ παρόμοιο με αυτό του Αντελίνο κόντρα στην ΑΕΚ και παρόμοιο με αυτό του Στοχ κόντρα στον ΠΑΣ.painkiller4 έγραψε:Μου θυμισες τον αντρα της Βασως στην γκολαρα σου ρε μπαγασα οπως και ναχει εισαι ισως και ο πιο ποιοτικος παικτης σαυτο το ροστερ σιγουρα κομβικος παικτης στην θεση που παιζεις στο παιχνιδι.
Κατά τα άλλα δεν έδειξε πολλά σπουδαία πράγματα.
-
Dimg4
Πας καλα? Απλη ερωτηση στην κινηση του παικτη μας ειναι. Αμαν με τους αστυφυλακες του φορουμ
-
P.A.O.K AGAINST ALL
Το σσσσσ το εκανε στην καμερα για τα χανουμια και να βαλουν κυαλια για να τον βλεπουνε και να ξαναδουν την γκολαρα ..
Μια χαρα ευχαριστω! Ειδες τι αστυφυλακας ειμαι? Σας εχω σκισει στις παρατηρησεις ολους!
Αυτο που ρωταω ειναι γιατι και εδω να υπαρχει φωτια? Δηλαδη ακομα και εναν πανυγηρισμο παικτη μας πρεπει να τον κανουμε θεμα? Τελος παντων....
Αυτο που ρωταω ειναι γιατι και εδω να υπαρχει φωτια? Δηλαδη ακομα και εναν πανυγηρισμο παικτη μας πρεπει να τον κανουμε θεμα? Τελος παντων....
-
Dimg4
Εχεις δικιο. Για ποιο λογο αλλωστε να σχολιασουμε πανηγυρισμο παικτη μας στο φορουμ μας?