Εγώ θα κρατούσα μόνο Κίτσιου για δεύτεροMANIAKOS έγραψε:Λογικα προορίζεται για το βασικο δ Μπακ να δουμε ποιος θα φυγει απο σκονδρα κιτσιου κωνιδη
Φουλμπακ φαινεται
Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
-
https://vimeo.com/89874286
Εδω το καλο το βιντεο. Δεν εχει την περσινη και την φετινη χρονια που θεωρητικα ειναι αυτες που ειναι στο υψηλοτερο επιπεδο.
Εδω το καλο το βιντεο. Δεν εχει την περσινη και την φετινη χρονια που θεωρητικα ειναι αυτες που ειναι στο υψηλοτερο επιπεδο.
Ποσα γκολ με κεφαλιες εχει βαλει ο φουστης;
Μηπως να τον βαζαμε φορ καλυτερα;
Μηπως να τον βαζαμε φορ καλυτερα;

- john4serres
βρε υγεια να εχει ο ανθρωπος να κανει συμμετοχες
καλως να ορισει , αν ερθει.
καλως να ορισει , αν ερθει.
- Kostas_Peraia4
- kataramenos5
Οποτε θα παιζουμε σιγουρα 4-2-3-1MANIAKOS έγραψε: Φουλμπακ φαινεται

Μπορει και να ξαναφερουν Τουντορ ....

Σσσσ μην σε ακούσει ο dimg4kataramenos5 έγραψε:Οποτε θα παιζουμε σιγουρα 4-2-3-1MANIAKOS έγραψε: Φουλμπακ φαινεται![]()

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kataramenos5 έγραψε:Οποτε θα παιζουμε σιγουρα 4-2-3-1MANIAKOS έγραψε: Φουλμπακ φαινεται![]()

Πάντως αν κλείσει ο Μάτος, αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις συνεργασίες του στις πλευρές με τον έτερο βραζιλιάνο μας Ζάιρο, μιας και μιλάνε την ίδια (και κυριολεκτικά αλλά και ποδοσφαιρικά) γλώσσα!!!
Εκτιμώ ότι θα δούμε ωραία πράγματα στα "φτερά" απ αυτό το δίδυμο, ιδιαίτερα με τις βοήθειες του Τσίμιροτ (αλλά γιατί όχι και του Άντονις και του Πέλκα) σαν στήριγμα τους απ τον άξονα...
Εκτιμώ ότι θα δούμε ωραία πράγματα στα "φτερά" απ αυτό το δίδυμο, ιδιαίτερα με τις βοήθειες του Τσίμιροτ (αλλά γιατί όχι και του Άντονις και του Πέλκα) σαν στήριγμα τους απ τον άξονα...

- Panos Fanfaras
Καλη κινηση πιστευω, χρειαζομαστε ποιοτικα μπακ. Πρεπει να τελειωνει αμεσα ο Σκονδρας ο οποιος δεν εχει να προσφερει κατι και ενας εκ των Κιτσιου, Κωνσταντινιδη. Νομιζω ο δευτερος ειναι καλυτερος αλλα δυστυχως εξαιρετικα επιρρεπης στους τραυματισμους.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ουκρανός αρδ που μίλησε λεει έξυπνα ο ΠΑΟΚ τον πηρε τωρα για να μην τραυματιστεί στα τελευταια παιχνίδια τους εξει ... Ενώ αν ερθει εδω και προπονηθεί .... 

Τα χαπια μουυeorptol έγραψε:Σσσσ μην σε ακούσει ο dimg4kataramenos5 έγραψε:Οποτε θα παιζουμε σιγουρα 4-2-3-1MANIAKOS έγραψε: Φουλμπακ φαινεται![]()
Μπορει και να ξαναφερουν Τουντορ ....:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk