Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
-
ron-swanson
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
https://vimeo.com/89874286
Εδω το καλο το βιντεο. Δεν εχει την περσινη και την φετινη χρονια που θεωρητικα ειναι αυτες που ειναι στο υψηλοτερο επιπεδο.
Εδω το καλο το βιντεο. Δεν εχει την περσινη και την φετινη χρονια που θεωρητικα ειναι αυτες που ειναι στο υψηλοτερο επιπεδο.
Ποσα γκολ με κεφαλιες εχει βαλει ο φουστης;
Μηπως να τον βαζαμε φορ καλυτερα;
Μηπως να τον βαζαμε φορ καλυτερα;
-
john4serres
βρε υγεια να εχει ο ανθρωπος να κανει συμμετοχες
καλως να ορισει , αν ερθει.
καλως να ορισει , αν ερθει.
- Kostas_Peraia4
- kataramenos5
Οποτε θα παιζουμε σιγουρα 4-2-3-1MANIAKOS έγραψε: Φουλμπακ φαινεται
Μπορει και να ξαναφερουν Τουντορ ....
Σσσσ μην σε ακούσει ο dimg4kataramenos5 έγραψε:Οποτε θα παιζουμε σιγουρα 4-2-3-1MANIAKOS έγραψε: Φουλμπακ φαινεται![]()
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kataramenos5 έγραψε:Οποτε θα παιζουμε σιγουρα 4-2-3-1MANIAKOS έγραψε: Φουλμπακ φαινεται![]()
Πάντως αν κλείσει ο Μάτος, αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις συνεργασίες του στις πλευρές με τον έτερο βραζιλιάνο μας Ζάιρο, μιας και μιλάνε την ίδια (και κυριολεκτικά αλλά και ποδοσφαιρικά) γλώσσα!!!
Εκτιμώ ότι θα δούμε ωραία πράγματα στα "φτερά" απ αυτό το δίδυμο, ιδιαίτερα με τις βοήθειες του Τσίμιροτ (αλλά γιατί όχι και του Άντονις και του Πέλκα) σαν στήριγμα τους απ τον άξονα...
Εκτιμώ ότι θα δούμε ωραία πράγματα στα "φτερά" απ αυτό το δίδυμο, ιδιαίτερα με τις βοήθειες του Τσίμιροτ (αλλά γιατί όχι και του Άντονις και του Πέλκα) σαν στήριγμα τους απ τον άξονα...
- Panos Fanfaras
Καλη κινηση πιστευω, χρειαζομαστε ποιοτικα μπακ. Πρεπει να τελειωνει αμεσα ο Σκονδρας ο οποιος δεν εχει να προσφερει κατι και ενας εκ των Κιτσιου, Κωνσταντινιδη. Νομιζω ο δευτερος ειναι καλυτερος αλλα δυστυχως εξαιρετικα επιρρεπης στους τραυματισμους.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ουκρανός αρδ που μίλησε λεει έξυπνα ο ΠΑΟΚ τον πηρε τωρα για να μην τραυματιστεί στα τελευταια παιχνίδια τους εξει ... Ενώ αν ερθει εδω και προπονηθεί .... 
-
Dimg4
Τα χαπια μουυeorptol έγραψε:Σσσσ μην σε ακούσει ο dimg4kataramenos5 έγραψε:Οποτε θα παιζουμε σιγουρα 4-2-3-1MANIAKOS έγραψε: Φουλμπακ φαινεται![]()
Μπορει και να ξαναφερουν Τουντορ ....:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ναι. οκ, σωστο και λογικο βαση της...προϊοστοριας όπως λες.kataramenos5 έγραψε:Θα ειχες απολυτο δικιο αν δεν υπηρχε η προιστορια που λεει οτι δεν εχει καμια σημασια ποιος θα ερθει(Χιτσφελντ,Γκουαρντιολα,οποιον γουσταρετε) αφου το Μαρτη με ΓΧ η (πιθανοτατα) Παυλαρα(για να κλεισουν και στοματα) θα τη βγαλεις.5ος χρονος που βλεπουμε το ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, τι σε κανει να αισιοδοξεις οτι κατι θ αλλάξει?Αλλαξαμε τα παντα ΤΔ,προπονητες παικτες,τα πλακακια κι ομως καθε χρονο τα ιδια .Αρα...
ΥΓ Ζει ακομα ο Χιτσφελντ ?
απλά να, δεν καταλαβαίνω το απο πότε η προϊστορία λέει ότι ξεκινάμε το κράξιμο απο τις 6 Μαϊου... ήμουν συνηθισμένος πρώτα να γίνονται οι ανακοινώσεις και την επόμενη να αρχίζει. αυτή η ...πρόληψη με έχει κάπως έτσι :
Τώρα, εσύ, θα ήθελα να μου αιτιολογήσεις, το "5ος χρόνος που βλέπουμε το ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ", που βασίζεται...
α!
και να το πω αν είναι απο τώρα για να το ξέρετε για του χρόνου
τέλος, τα περι "εσεις" και τα περι "ονείρων" που μερικοί τα μπλέκουν με την πιθανή (και ορθά κατα την προσωπική μου άποψη) ανανέωση σε Τζαβέλλα,Τζιόλη και δεν ξέρω ποιον άλλο οι αρμόδιοι θα αποφασίσουν, αλλού παρακαλώ. μετά μη λέτε πχ τον goran για ΠΑΟΚόμετρα κτλ κτλ.
αυτά.