Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από goran 64 »

Στην φωτό της ομάδας προ 50ετίας στην κεντρική, ο όρθος δεξιά είναι "φτυστός" ο Αλέξης ο Αλεξίου!!! :P

Καθιστός στη μέση ακριβώς μάλλον είναι ο Κούλης ο Αποστολίδης σε ηλικία........."απαλών ονύχων"!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Διάβασα μόλις το άρθρο του Αρκαδοπόντιου στην κεντρική με τίτλο "...το σύνταγμα και το πασαλιμάνι"...

Μια χαρά τα λέει όπως πάντα ο μεγάλος Αρκαδοπόντιος!!!

Γνώστης της ιστορίας και των πάμπολλων κυνηγητών που έχουμε υποστεί σαν οργανισμός Π.Α.Ο.Κ., αναφέρεται σωστά στην εθελούσια κωλοτούμπα του υπ@υργ@ύ "λιονταριού-νιάου", στο πως "τα βρήκε" με τους κατηγορούμενους για διαφθορά ταγούς της φίφ@ και της ουέφ@, τους "μαρτυρικούς" μεν αλλά τουρκοφανελοφορεμένους (όπως ακριβώς τους αποκαλεί) σήμερα στην περίπτωση μας κ@υτσ@κ@ύμνηδες, για τον τελείως π@ύστικο τρόπο που κινήθηκε η δική μας αρχή, η επ@, παίρνοντας αναβολή δύο φορές απ το σ. τ ε., προφασιζόμενη την @περγία των δικηγόρ@ν, ενώ δικ@ζόντουσαν σ αυτό το χρονικό διάστημα με ειδική άδεια πολλές άλλες υποθέσεις και υποθεσούλες, για να μην προλάβει να γνωμοδοτήσει η δικ@ιοσύνη υπέρ του δημοσίου συμφέροντος που επικαλούνταν ο υπ@υργός "λιοντάρι-νιάου"!!!

Πολλά γράφει ξανά ο γίγαντας Αρκαδοπόντιος και όλα σωστά όπως πάντα και μπράβο του!!!

Προτρέπει λοιπόν τον Ιβάν να μην κατεβάσει την ομάδα στον βρωμομπειραιά, να μην δώσει δικαίωση ή ακόμα και άλλοθι στις λυκοσυμμαχίες ΕΓΚ. ΟΡ.-φίφ@-ουέφ@-κ#υτσ#κούμνη-επ@, να κρατήσει όρθια την αξιοπιστία του Π.Α.Ο.Κ. μέσα γενικά σ αυτόν τον βόθρο από σκατά απ τον οποίο όλοι μας περικλειόμαστε και μέσα στον οποίο ασφυκτιούμε, δίνοντας έτσι λαβή σε κάποιους πιστούς ακόμα στην αξιοκρατία, την τιμιότητα και την ισονομία να κρατηθούν γερά και να συνεχίσουν να αγωνίζονται!!!

Προσωπικά δεν θα ήθελα να είμαι γενικά, αλλά σήμερα ειδικά πολύ περισσότερο, ο Ιβάν Σαββίδης...Δεν θα ήθελα να έχω δηλώσει όσα δήλωσε εκείνος μετά την διακοπή του αγώνα με τους πουστόγ@υρους, αγώνας που έστειλε μάλιστα και κάποια νεαρά, καθαρά αλλά εντελώς πια αγανακτισμένα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια στα δικ@στήρια!!! Δεν θα ήθελα να αμφιταλαντεύομαι για το ποιο είναι το πιο σωστό να κάνω και υπάρχει εξήγηση σ αυτό, την οποία δίνω άμεσα!!!

Όλοι μας μέχρι σήμερα το μεσημέρι, κατηγορούσαμε το "λιοντάρι-νιάου" για θεατρινισμούς και δήθεν πρόκληση εξελίξεων για την ντεμέκ καθαρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και είχαμε απόλυτο δίκαιο σ αυτά!!!

Ένα από τα επιχειρήματα που ακούστηκαν περισσότερο από όλους εμάς ήταν ότι :"αφού θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο γιατί διακόπτει μόνο το Κύπελλο κι όχι και το Πρωκτάθλημα για λόγους εθνικού συμφέροντος; Γιατί λοιπόν τότε δεν ΄΄τραβάει΄΄ όλες τις ελληνικές ομάδες απ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προκαλώντας ο ίδιος το grexit που αυτοί οι μεγαλοκαρχαρίες τον απειλούσαν για 3-5-10 χρόνια, ώστε μ αυτόν τον τρόπο να εξαφανιστούν εν καιρώ όλα τα μεγαλολ@μόγια τουλάχιστον και να μείνουν μόνο καθαροί επιχειρηματίες-επενδυτές που θα ανταγωνίζονται εφ εξής σε ένα τίμιο, δίκαιο, αξιόπιστο και ισονομημένο αθλητικό πεδίο μάχης;" και είχαμε όλοι δίκαιο!!!

Η απάντηση όλων μας ήταν: "γιατί δεν έχει πραγματικά την θέληση να καθαρίσουν τα πάντα αλλά να φασκελοκουκουλωθούν όπως πάντα και να συνεχίσουμε όλοι στο ίδιο έργο θεατές με διαφορετικούς ίσως πρωταγωνιστές αλλά και κομπάρσους και τεχνικούς σκηνής κ.τ.λ" και είχαμε και πάλι όλοι μας δίκαιο!!!

Αυτό ακριβώς λοιπόν, σήμερα μόλις το μεσημέρι, με την απόφαση επανέναρξης του Κυπέλλου, απλά επιβεβαιώθηκε ότι συνέβαινε-συμβαίνει!!! ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΥΡΑΑΑΑΑ, ξεσπάσαμε σε πανηγυρισμούς!!! Και τώρα;;;

Τώρα όμως πλέον επιτρέψτε μου να αναρωτιέμαι, σύμφωνα με το ίδιο εκείνο, και δίκαιο τελικά, σκεπτικό όλων μας:

Ποιο θα είναι τώρα λοιπόν το διαφορετικό νόημα της κίνησης του Ιβάν να μην κατεβάσει την ομάδα στον βρωμομπειραιά αλλά ταυτόχρονα να συνεχίσει να αγωνίζεται σ αυτό το ελεεινό, πεντ@βρώμικο, στ#μένο και εγκλημ@τικό ελληνικό Πρωκτάθλημ@, δίνοντας μάλιστα και πριμ εισόδου στα play off στους παίχτες μας;;;

Δεν θα είναι ολοκληρωμένο ένα ρεαλιστικό επαναστατικό σχέδιο, μονάχα με την ταυτόχρονη αποχώρηση του Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ από το Πρωκτάθλημα μας;;; Δεν θα είναι μισές δουλειές να μην πάμε μόνο στον βρωμομπειραιά;;;

Ποια θα είναι πλέον η ηλιαχτίδα αντίστασης, που θα πρωτοφανεί σαν σε ξημέρωμα για το κακόμοιρο ποδόσφαιρο αυτής της χώρας των ινδιάνων κατοίκων της, που τους χαρίζουν ακόμα καθρεφτάκια και τους παίρνουν τζάμπα τις γούνες οι δουλέμποροι άποικοι των ευρωπαϊκών σαλονιών;;;

Δυστυχώς απάντηση δεν έχω, γι αυτόν ακριβώς τον λόγο σήμερα δεν θα ήθελα να είμαι Ιβάν και να έχω και το μαχαίρι και το καρπούζι στα χέρια μου!!!

Ξέρω καλά πόσο βαριά ακούγονται όλα όσα γράφω και πόσο πολύ μας θλίβουν όλους, μα απλά, έτσι είναι!!!

Είναι πολύ βαριά η ευθύνη λοιπόν...ασήκωτη για μένα...λυπάμαι πολύ!!! "Είναι πολύ βαθιές οι ρίζες τους"!!!

Sorry για το σεντόνι απ όλους σας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 22 Απρ 2016, 09:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Διάβασα μόλις την συνέντευξη του ΚΩΣΤΑ ΙΩΣΗΦΙΔΗ στην κεντρική και έπιασα ξαφνικά τον εαυτό μου να σκουπίζει τα δάκρυα απ τα μάτια του!!!

Ένας άνθρωπος-ορόσημο για τον Π.Α.Ο.Κ. ο θρυλικός "Γιουσούφ" των νεανικών μου χρόνων!!!

Το λαμπρότερο υπόδειγμα σε ό,τι αφορά την σχέση "Π.Α.Ο.Κ.-ΠΡΟΣΦΟΡΑ" για 45 χρόνια τώρα πλέον!!!

Ακούραστος εργάτης, ηθικός, πάντοτε χαμηλών τόνων, μονάδα πραγματική μέσα στο σύνολο της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ. για όλα αυτά τα χρόνια, από όσα πόστα υπηρετεί τον Δικέφαλο Αετό και τα 4 ιερά γράμματα, γενναιόψυχος, κύριος, αληθινό κόσμημα, στέμμα κανονικό για τον ονειρεμένο Π.Α.Ο.Κ. όλων μας!!!

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ομάδας που κατέκτησε μαζί της 4 τίτλους πανελλήνιας εμβέλειας, ένας απ τους μετρημένους στα δάχτυλα που ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. κι όμως ακόμα και τώρα τόσο μα τόσο ταπεινός μπροστά στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ του Π.Α.Ο.Κ.!!!

Μόνο με τέτοιου πνεύματος ανθρώπους η Π.Α.Ο.Κ.άρα θα παραμείνει αιώνια η μεγαλύτερη ομάδα στον πλανήτη!!!

ΚΩΣΤΑ ΙΩΣΗΦΙΔΗ, "ΚΩΣΤΑΚΗ" ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗΔΩΝ, ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ "ΓΙΟΥΣΟΥΦ", ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΡΡΩ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!! ΑΠΛΑ "ΝΙΩΘΕΙΣ"!!!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Π.Α.Ο.Κ., :nairepaok: , ΕΣΥ, ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΓΕΝΝΑΙΟΨΥΧΟΣ, ΤΟΣΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!
Άβαταρ μέλους
Baiano

Δημοσίευση από Baiano »

Καλησπέρα,

Μετά και τον σημερινό τίτλο του ΠΑΟΚ στο βόλλεϋ, νομίζω πως δικαιούται πανάξια μια θέση στο κεντρικό banner του paokmania, μαζί με το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Το τιμώμενο πρόσωπο θα ήταν όμορφο να έβγαινε από ψηφοφορία στο Forum.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το post έγινε νωρίτερα, εγκρίθηκε αργά.. Είναι καλή ιδέα και επαναφέρω το post στα πρόσφατα...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αν μπει κάποιος, θα είναι ο αρχηγός Για μένα ;)
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

+2
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

+3
Πολύ καλή ιδέα.
Αν και άσχετος από βόλεϊ, νομίζω ότι ο καταλύτης της πορείας μας ήταν ο Καλμαζίδης. Όπως και πέρυσι.
Αλλιώς ή ο αρχηγός ή ο Σεπέδα.
Αν το κάνετε, αποφασίστε το μεταξύ σας και μην κάνετε ψηφοφορία, λέω εγώ .... :)
Άβαταρ μέλους
goran 64

+4...Φυσικά και το δικαιούται το βόλεϊ, καθώς είναι πλέον το πρώτο ανδρικό (Edit: επαγγελματικό) τμήμα του Π.Α.Ο.Κ. που κατέκτησε Πρωτάθλημα Ελλάδος "back to back"!!!

Τσαλόπουλος το τιμώμενο πρόσωπο κατά την άποψη μου...Ο Πρόεδρος τιμής ένεκεν για τις σωστές κινήσεις που έκανε, παραλαμβάνοντας την ομάδα "κουτσή", πιστεύοντας ακράδαντα όμως ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα τα καταφέρει ξανά για τίτλους, όπως ακριβώς έγινε παρά τις ατυχίες σε Κύπελλο και "κυπελλάκι"!!!

Υ.Γ. Πολλά συγχαρητήρια φυσικά στον @ Baiano για την ολόσωστη πρόταση του!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 29 Απρ 2016, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Μια διόρθωση, γιατί το διάβασα σε αρκετά σχόλια. Η πρώτη αντρική ομάδα του ΠΑΟΚ που πήρε δυο πρωταθλήματα συνεχόμενα (back to back) είναι αυτή του χάντμπολ, το 2008-09 και 2009-10!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Sorry, θέλω να διορθώσω (το έκανα μόλις και στο παραπάνω post μου), ότι το βόλεϊ είναι το πρώτο επαγγελματικό ανδρικό τμήμα του Π.Α.Ο.Κ. με back to back Πρωτάθλημα, καθώς το hanball το 2009 και το 2010 ήταν μέλος του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

...

Καλημέρα σε όλους σήμερα 19 Μαΐου, πολύ σημαντική ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων!!!

Εκπληκτική η ιστορία που διάβασα μόλις στην κεντρική με τίτλο: "Γιατί κλαίνε τα ματοπήγαδα;"

Εκτιμώ ότι είναι χρέος τιμής απ όλους μας προς τους Πόντιους να την διαβάσουμε, να την γνωρίζουμε και να μην την ξεχάσουμε ποτέ!!!

Μονάχα τιμή, δόξα και αιώνια μνήμη σε όλους τους Πόντιους που σφαγιάστηκαν εντελώς άδικα και αναίτια απ τους Τούρκους φονιάδες!!!
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Διάβασα το κείμενο του daimon4 για το βόλει και παρατηρώ πάλι υπόνοιες για τον προπονητή. Δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί. Σε προηγούμενο κείμενό του μετά τον χαμένο (ημι)τελικό με τον γκέι (δυστυχώς το κείμενο έχει "εξαφανιστεί" και δεν το βρήκα να το παραθέσω) έγραφε ότι ο Καλμαζίδης πρέπει να μας εξηγήσει για την ΠΕΡΙΕΡΓΗ τουλάχιστον επιμονή του στον Καρασαββίδη. Δηλαδή;
Τώρα αυτό:

Και κάτι τελευταίο. Ο σεβασμός προς το πρόσωπο του προπονητή είναι κάτι παραπάνω από δεδομένος, όπως άλλωστε και όλων μας πιστεύω!!! Ελπίζω αυτές τις μέρες που ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε έξαρση, να ασχολείται ενεργά και να μην δίνει όλον του τον εαυτό στην Εθνική Ελλάδας των Γυναικών, την οποία όπως είναι γνωστό προπονεί παράλληλα με τον ΠΑΟΚ... Θα είναι πραγματικά μεγάλο λάθος αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Υπάρχει κάποιος λόγος; Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε;
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Λέει απλά και πεντακάθαρα τη γνώμη του: ότι θα πρέπει να έχει του νου στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ειδικά αυτή την εποχή που χτίζεται η ομάδα της επόμενης χρονιάς. Είναι σαφές ότι δεν του αρέσουν καθόλου τα παράλληλα καθήκοντα με την εθνική γυναικών και το γεγονός αυτό το σχολιάζει δηκτικά.

Πού είναι το κακό;

O Daimon4 έχει τεράστια ιστορία στην ιστοσελίδα αυτή και το λιγότερο που δικαιούται είναι να εκφράζει τη γνώμη του δημόσια.

Προσωπικά, έχω εμπιστοσύνη στον κ. Καλμαζίδη, του είμαι ευγνώμων για τους τρεις τίτλους που χάρησε στην ομάδα και είμαι βέβαιος ότι η ενασχόλησή του στην εθνική γυναικών δεν είναι εις βάρος του ΠΑΟΚ. Το πιστεύω απόλυτα, λόγω του χαρακτήρα του. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνομαι τις ανησυχίες του Daimon4. Τις αντιλαμβάνομαι, αλλά δεν τις υιοθετώ.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Σαφώς και ο καθένας έχει το διακίωμα να εκφράζεται δημόσια, πόσω μάλλον ο Daimon4.

Αυτό που δεν αντιλαμβάνομαι είναι γιατί αφήνει υπονοούμενα ΞΑΝΑ για το συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα καταλάβαινα το κείμενο αν αναλάμβανε τώρα την Εθνική. Ο Καλμαζίδης είναι περισσότερα χρόνια στην Εθνική Γυναίκων απ' ότι στον ΠΑΟΚ. Έχει στήσει την ομάδα πρόπερσι και την διόρθωσε πέρσι. Δεν απέδειξε ότι ξέρει καλά τη δουλειά του;

Υπάρχει κάποιος λόγος σ' έναν απόλυτα πετυχημένο προπονητή να γίνεται τέτοια υπόδειξη;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”