Το ερωτημα ειναι τι νομιζετε οτι θα πετυχουμε με την μη-συμμετοχη μας στο κυπελλο.....
Αν ειναι να κανουμε επανασταση , να μην την κανουμε "μινι" , να την κανουμε ολοκληρωμενη, να μην κατεβουμε και στο πρωταθλημα...
Τι θα πει δηλ. εκει δεν μπορει ο ΠΑΟΚ μονος του γιατι θα τον χαντακωσουν.....Ας τον χαντακωσουν.Ή αλλιως παμε να κανουμε μια κινηση που δεν θα εχει κανενα απολυτως αντικρισμα,παρα μονο τους -3.
Τρωμε βιασμους και στο πρωταθλημα και περισσοτερους μαλιστα.Ειναι στημενο και το πρωταθλημα,οπως και το κυπελλο.Ας το κανουμε τοτε ολοκληρωμενα.
Ειδαλλως θα θεωρηθουμε οτι εξαντλουμε την αντιδραση μας μονο εκει που μας παιρνει.....Οχι και πολυ επαναστατικο,ε?
Prist , μεγαλη κουβεντα ανοιγεις αλλά αφου αυτα ειναι τα πιστευω σου , δεν μπορω να πω κατι εγω.
Η γνωμη μου ομως ειναι οτι κακως βαζεις στο ιδιο τσουβαλι , τα αγωνιστικα λαθη που εκανε ο Ιβαν ( με τον στρατηγο-αγγελο κτλ) , με το εταιρικο οπου κατα την γνωμη μου και βελτιωση βλεπουμε και δε μπορουμε να ξερουμε ολες τις παραμετρους (πχ.τι συζητηθηκε με τον τσιπρα ή το τι θα γινει τον Οκτωβρη κτλ).
Γενικως, κακο πραγμα το "τσουβαλιασμα"