Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
kastrakis

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από kastrakis »

Sick , η ερωτηση δεν ηταν τι θα κανει ο φαταουλ....Στα παπαρια ολων μας ,αφου ετσι το θετεις.
Το ερωτημα ειναι τι νομιζετε οτι θα πετυχουμε με την μη-συμμετοχη μας στο κυπελλο.....

Αν ειναι να κανουμε επανασταση , να μην την κανουμε "μινι" , να την κανουμε ολοκληρωμενη, να μην κατεβουμε και στο πρωταθλημα...
Τι θα πει δηλ. εκει δεν μπορει ο ΠΑΟΚ μονος του γιατι θα τον χαντακωσουν.....Ας τον χαντακωσουν.Ή αλλιως παμε να κανουμε μια κινηση που δεν θα εχει κανενα απολυτως αντικρισμα,παρα μονο τους -3.

Τρωμε βιασμους και στο πρωταθλημα και περισσοτερους μαλιστα.Ειναι στημενο και το πρωταθλημα,οπως και το κυπελλο.Ας το κανουμε τοτε ολοκληρωμενα.
Ειδαλλως θα θεωρηθουμε οτι εξαντλουμε την αντιδραση μας μονο εκει που μας παιρνει.....Οχι και πολυ επαναστατικο,ε?

Prist , μεγαλη κουβεντα ανοιγεις αλλά αφου αυτα ειναι τα πιστευω σου , δεν μπορω να πω κατι εγω.
Η γνωμη μου ομως ειναι οτι κακως βαζεις στο ιδιο τσουβαλι , τα αγωνιστικα λαθη που εκανε ο Ιβαν ( με τον στρατηγο-αγγελο κτλ) , με το εταιρικο οπου κατα την γνωμη μου και βελτιωση βλεπουμε και δε μπορουμε να ξερουμε ολες τις παραμετρους (πχ.τι συζητηθηκε με τον τσιπρα ή το τι θα γινει τον Οκτωβρη κτλ).
Γενικως, κακο πραγμα το "τσουβαλιασμα" :)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πάτερ μου, μια χαρά το έπιασα με τον αγά και το γιουσουφάκι!!!

Από γιουσουφάκι όμως για να γίνεις αγάς δεν γίνεται παίζοντας το πελάτης και παρατώντας στην μέση μια θεατρική παράσταση γιατί ο πρωταγωνιστής "έφαγε κουρτίνα", έχασε τις ατάκες του κι εσύ "χαλάστηκες"!!! Και μάλιστα όταν σε ειδοποιήσουν ότι, Ο.Κ., τα έμαθε τα λογάκια του ο πρωταγωνιστής και σε στείλουν και καμιά "αφιλοκερδή" πρόσκληση, πας για να ξαναδείς το ίδιο έργο!!!

Αγώνας χρειάζεται πάτερ μου και μάλιστα όχι τύπου "πολέμου μεταξύ ολιγαρχών", όπως προβλέπω ότι έχει ξεκινήσει, αγώνας αληθινός, λαϊκός, με δυνατή φωνή για διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, ίσως λίγο ρομαντικός για τις εποχές μας, συμφωνώ, αλλά μόνο τέτοιος!!!

Η πάλη συνεχίζει να είναι ταξική, όπως εδώ και αιώνες τώρα και είναι αφύσικο να βρίσκει λαό και εξουσία στην ίδια πλευρά!!! Δεν το καταλαβαίνουμε αυτό όλοι μας;

Αλλά σαν λαός, προσωπικά δεν θα παρατήσω ποτέ το δικό μου κεκτημένο (γήπεδο και ομάδα) στα νύχια της όποιας εξουσίας ένθεν κακείθεν, γιατί κάπως έτσι εγκαθίστανται τα καθεστώτα, με την αδιαφορία των λαών η οποία καταντάει συναίνεση και μετά κάνουν τέτοιες ρίζες που δεν ξηλώνονται παρά μονάχα με καμιά ατομική βόμβα, την οποία ποτέ ο λαός δεν θα έχει στο οπλοστάσιο του!!!

Και μην βγει κανείς και με ξανακάνει παρατήρηση να μην μπλέκω τα πολιτικά ή ότι είμαι λαϊκιστής γιατί θα επαναλάβω την ερώτηση μου που έχει μείνει αναπάντητη:

Στην Ελλάδα του σωτήριου έτους 2016, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;;;

Αν μου απαντήσει κανένας ΟΧΙ (;;;) ας αλλάξει καλύτερα πλευρό εκείνος!!!
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Ο Σαββιδης ειναι πολιτικος.Και η δουλεια των πολιτικων ειναι να λενε αυτα που θελει να ακουσει η μαζα την κάθε χρονικη στιγμη.Μετα τον αγωνα με τον γκει ο κοσμος εβραζε και ηθελε να ακουσει επαναστατικα λογια.Βγηκε και τα ειπε,η μαζα του ειπε 'μπραβο προεδρε προχωρα κι εμεις μαζι σου' 'σύνορα στα τεμπη' 'με την ευκαιρια πεταγόμαστε να παρουμε και την πολη,στη βραση κολαει το σιδερο' και τωρα που ερχεται η ωρα για να αναλαβει την ευθυνη και να τηρησει το λογο του και την αξιοπρεπεια του σωματειου ΠΑΟΚ,κανει την αναμενομενη κωλοτουμπα.

Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΕΙΡΑΙΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

kastrakis έγραψε:Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω την τόσο σκληρή κριτική (θα μπορούσα να πω και ειρωνεία κτλ) που δέχεται ο Ιβάν για το θέμα αυτό. Εδω ο άλλος που υπερασπιστηκε τον σφαγέα Μητσιο εδώ μέσα, τον είπε και παπατζή... :cry:
παραβλεπω το 'ο αλλος' και απαντω: η κριτικη ειναι ολοσωστη για τον απλο λογο οτι την κωλοτουμπα δεν την κρινει η μεταστροφη καθεαυτη αλλα η δικαιολογια.το να αναθεωρησεις, να πεις το ξανασκεφτηκα, τα εβαλα κατω, χανω βαθμους, χανω λεφτα, πηρα εγγυησεις, εγιναν θετικα βηματα ως προς την ΕΠΟ, ετσι γουσταρω στην τελικη, ειναι απολυτα θεμιτο, φυσιολογικο και κυριως ΑΠΟΔΕΚΤΟ! Το να λες ομως 'εγω ηθελα αλλα να, ηρθαν 50 ατομα, τα οποια και τα 50 μου ειπαν κατεβασε την πρωτη ομαδα', ε ναι ειναι παπατζιλικι, ειναι ψεμα, ειναι τριαρι οπως λεμε εμεις εδω.αυτη η δηλωση ηταν δημοσιοσχεσιτικη/πολιτικη για να μη βγει ο ιδιος κακος.
Δεν κρινω την αποφαση ,αν εκλινα καπου ηταν στο να κατεβουμε κανονικα, επανασταση με το να απουσιασεις απο εναν αγωνα δεν κανεις,με πορδες αυγα δε βαφονται.Δεν μπορω επισης να παραβλεψω και την πλειοψηφια που τοσο εδω στο φορουμ οσο και απο κατ' ιδιαν συζητησεις με φιλους συνοπαδους διακρινω οτι η πλειοψηφια προτιμουσε να μην κατεβουμε, που ασχετως αν δεν την ενστερνιζομαι 100%,την κατανοω ομως απολυτα.
εν κατακλειδι ο ιβαν κρυφτηκε πισω απο αυτα τα 50 φαντασματα,που αναθεμα αν ειναι 4-5 στην πραγματικοτητα αυτοι που εισηγηθηκαν το να κατεβουμε κανονικα, εμενα αυτο με πειραξε προσωπικα.τους υπολοιπους πιθανως τους πειραξε και η αποφαση που πηρε, αλλα το τι επρεπε να κανουμε με τη ρεβανς το εχουμε αναλυσει ολο το μεσοδιαστημα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Εμεις οι ιδιοι καθοριζουμε αν ειμαστε win win η loose loose.
Θα μπορουσα ανετα να σου υποστηριξω οτι ο Σαββιδης πετυχε αυτο που ηθελε.
Εκανε τον ντορο που ηθελε.
Εφερε στο προσκηνιο τη συζητηση για τη διαιτησια,για την εγκληματικη οργανωση,για την επο.
Αναγκασε την ουεφα να ασχοληθει με το θεμα μας πιο συγκεκριμενα,και οχι απλα με γενικολογα και αερολογιες.
Η Ατζεντα εχει αλλαξει λοιπον απο το "εξυγιανση"στο..."υπαρχουν θεματα σοβαρα που απαιτουνε δρασεις"
Κι αυτο ειναι μια νικη.
Εσεις βγειτε και πειτε για κολοτουμπες.
win win η κατασταση για σας.
Κατεβαινουμε..."εισαι κωλοτουμπας,δεν κρατας το λογο σου"
Δεν κατεβαινουμαι..."Δεν μπορεις να προστατεψεις τον ΠΑΟΚ,παλι μειον 3 θα φαμε,να εβρισκες τροπο δεν με νοιαζει αλλα οχι μειον 3"
Τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου δικα μου.
Τα πραγματα ειναι απλα κυριοι.η στηριζεται τον προεδρο,και οποια αποφαση λαμβανει(ωστε να περναει η εικονα της ομοψυχιας,η συνεχιζεται την Νορμα των τοπικων media,αντιπολιτευση γιατι αυτο πουλαει,(η ετσι μας ειπαν να λεμε)by fat boy.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

+1
Τάσσομαι αναφανδόν υπέρ της μη τιμωρίας μας από το επόμενο πρωτάθλημα.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Για το κυπελλο που λετε, ισως (λεω ισως) να υπαρχει και μια αλλη εκδοχη, οτι δεν θελει το -3 του χρονου γιατι ειναι αποφασισμενος να κανει αυτο που πρεπει (επιτελους) και να κυνηγησει το πρωταθλημα, γνωριζοντας ισως με ολα αυτα που γινονται οτι δεν θα υπαρχει εγκληματικη οργανωση. Τουλαχιστον οχι στον βαθμο που υπαρχει τωρα.

μακαρι, φτου φτου φτου και βουντου βουντου μαζι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Το μήνυμα είναι ένα και πολύ δυνατό για όλους μας!!!

Στον Π.Α.Ο.Κ. ανέκαθεν, όποιο όνομα αλλά και "ταμπελάκι" κι αν έφερε ο Πρόεδρος κι ο μεγαλομέτοχος του, "Θερμοπύλες φύλαττε" ο λαός του!!!

"Ο Π.Α.Ο.Κ. ανήκει στον λαό του" δεν έχουμε κραυγάσει στο παρελθόν;;; Τώρα τι προέκυψε για να αλλάξουμε αυτήν την ισχυρή αλήθεια;;;

Μας πρόδωσαν μήπως;;; Ε και;;; Πρώτη φορά είναι μήπως;;;

Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος και λαός αδιάφορος είναι πλέον αλλοτριωμένος και έρμαιο σε όποιες τύχες ετοιμάζουν γι αυτόν...δίχως αυτόν!!!

Όλοι κοντά στις ομάδες μας όλων των αθλημάτων για πάντα λοιπόν, μονάχα με δυνατή φωνή για στήριξη!!!

Π.άλη με πάθος και περηφάνεια...
Α.ντίσταση στην αδικία, στην βρωμιά και στις σφαγές...
Ό.νειρα με υπομονή και επιμονή...
Κ.ατάκτηση με την δύναμη και την τιμιότητα μας...

:nairepaok:

Είναι το μοναδικό τίμιο πράγμα που μας μένει να κάνουμε και είναι ιερή υποχρέωση μας να γίνει, όποιες κι αν είναι οι "επιταγές" και οι αποφάσεις των εκάστοτε ταγών μας, όσο κι αν μας μπερδεύουν και μας απογοητεύουν!!!

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ και ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΙ ΑΠ ΟΛΑ!!! ΑΙΩΝΙΑ :pano: !!! :nairepaok:

Όχι μόνο στα συνθήματα αλλά ΚΑΙ στις πράξεις μας αδέρφια!!!

Υ.Γ. Σκεφτείτε μονάχα τι κάναμε, αλλά και τι θα έπρεπε να ξανακάνουμε δίχως τυχόν Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι μας για να διατηρήσουμε τον Π.Α.Ο.Κ. μας εκεί ψηλά που ανήκει!!! 22.000 διαρκείας με "διαχειριστές" της φτώχειας μας!!!

ΑΥΤΟ ΣΗΝΑΙΝΕΙ Π.Α.Ο.Κ. με μεγαλομέτοχο ή και χωρίς!!! ΛΑΟΣ + ΥΠΟΜΟΝΗ + ΣΤΗΡΙΞΗ = ΔΥΝΑΜΗ!!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

paokovios1974 έγραψε:Εμεις οι ιδιοι καθοριζουμε αν ειμαστε win win η loose loose.
Εφερε στο προσκηνιο τη συζητηση για τη διαιτησια,για την εγκληματικη οργανωση,για την επο.
Αναγκασε την ουεφα να ασχοληθει με το θεμα μας πιο συγκεκριμενα,και οχι απλα με γενικολογα και αερολογιες.
Η Ατζεντα εχει αλλαξει λοιπον απο το "εξυγιανση"στο..."υπαρχουν θεματα σοβαρα που απαιτουνε δρασεις"
Κι αυτο ειναι μια νικη.
Δεν κατεβαινουμαι..."Δεν μπορεις να προστατεψεις τον ΠΑΟΚ,παλι μειον 3 θα φαμε,να εβρισκες τροπο δεν με νοιαζει αλλα οχι μειον 3"
Τα πραγματα ειναι απλα κυριοι.η στηριζεται τον προεδρο,και οποια αποφαση λαμβανει(ωστε να περναει η εικονα της ομοψυχιας,η συνεχιζεται την Νορμα των τοπικων media,αντιπολιτευση γιατι αυτο πουλαει,(η ετσι μας ειπαν να λεμε)by fat boy.
το αυτό.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

κωλοτουμπαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 21 Απρ 2016, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: έτσι. συνέχισε να μας γράφεις στα @@ σου. 1 εβδομάδα και λίγο σου είναι.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

K_geo έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Εμεις οι ιδιοι καθοριζουμε αν ειμαστε win win η loose loose.
Κι αυτο ειναι μια νικη.
το αυτό.

Συμφωνώ ως προς την στήριξη που έχει να κάνει με όλο τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ όμως.Οπότε πέρα από την τεράστια μερίδα που λέγεται ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ στήριξη στον Ιβάν πρέπει να παρέχουν και οι δημοσιογράφοι και τα Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται γύρω από την ομάδα αλλά και οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ομοψυχία και ομοβροντία κοινώς αλλά με πράξεις.Με επιδοκιμαστικά σχόλια και πρωτοσέλιδα δηλαδή των δημοσιογράφων περνώντας προς τα έξω την ουσία(δηλαδή την αλλαγή ατζέντας και τα υπόλοιπα που αναφέρεις) αλλά και σκυλίσιο πάθος της ομάδας δείχνοντας ότι ο ΠΑΟΚ παίζει κάθε παιχνίδι για να το κερδίσει και να πετύχει τον στόχο του και ας μην προκριθεί.Αν μπορούμε να παρέχουμε αυτή τη στήριξη όλοι μας σαν οργανισμός στον Ιβαν ψευτοδιλήμματα του τύπου να κατέβω ή όχι δεν υπάρχουν παρά μόνο στα κακόβουλα σχέδια όσων μας πολεμούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Πέμ 21 Απρ 2016, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Για να συστρατευτουνε τα ΜΜΕ Θα πρεπει να δουνε φως δεξια και αριστερα του παντελονιου τους.
Και ο Σαββιδης μεχρι στιγμης δεν φαινεται διατεθημενος να κανει κατι τετοιο.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Χίλια χρόνια μην τους ταίσει. Να τους εξαφανίσει πρέπει, όχι να τους ταίσει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

makispaspartou έγραψε:
Κι αυτο ειναι μια νικη.

Συμφωνώ ως προς την στήριξη που έχει να κάνει με όλο τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ όμως.Οπότε πέρα από την τεράστια μερίδα που λέγεται ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ στήριξη στον Ιβάν πρέπει να παρέχουν και οι δημοσιογράφοι και τα Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται γύρω από την ομάδα αλλά και οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ομοψυχία και ομοβροντία κοινώς αλλά με πράξεις.Με επιδοκιμαστικά σχόλια και πρωτοσέλιδα δηλαδή των δημοσιογράφων περνώντας προς τα έξω την ουσία(δηλαδή την αλλαγή ατζέντας και τα υπόλοιπα που αναφέρεις) αλλά και σκυλίσιο πάθος της ομάδας δείχνοντας ότι ο ΠΑΟΚ παίζει κάθε παιχνίδι για να το κερδίσει και να πετύχει τον στόχο του και ας μην προκριθεί.Αν μπορούμε να παρέχουμε αυτή τη στήριξη όλοι μας σαν οργανισμός στον Ιβαν ψευτοδιλήμματα του τύπου να κατέβω ή όχι δεν υπάρχουν παρά μόνο στα κακόβουλα σχέδια όσων μας πολεμούν.
Πάρα πολύ σωστό και ουσιαστικό το σχόλιο σου Μάκη!!! Συμφωνώ απόλυτα!!!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Κι αυτο ειναι μια νικη.
Oταν ειπε οτι δεν κατεβαζω την ομαδα εκτος και αν γινουν..............................

στο φορουμ αλλά και στα καφενεια ολοι ηταν στο πλευρο του
και στηριζαν την αποφαση του.

Οταν τα γυριζει ομως?
Εγω προσωπικα που ειπα, μπραβο ρε Ιβαν,
αισθανομαι σαν μ@λ@κ@ς τωρα που ναι μεν,αλλά οι πενηντα μου ειπαν..........

Αυτα ειναι για "γαλουχημενους" λαους και αιγοπροβατα.

Ας εβγαινε να πει οτι,με τις τελευταιες εξελιξεις,
και..........και.........ή............

ειναι συμφερον για την ομαδα
να κατεβει κανονικα.

Ετσι να κανω πετρα την καρδια μου και να το δεχτω.
Αλλά ετσι,οχι και ετσι και...........................γιουβετσι.

Γι αυτους που γραφουν για στηριξη
τον Π.Α.Ο.Κ. μια ζωη τον στηριζα και μια ζωη θα τον στηριζω.

Γουμενο-παγωνηδες,Βουλινους και λοιπους παρατρεχαμενους
οπως και παικτες που δεν αξιζαν-ουν να φορουν την φανελα του Π.Α.Ο.Κ.
δεν προκειται ποτέ μα ποτέ(μονο την ωρα του αγωνα).

ΥΓ Αν δω στο παρκο δυο κοριτσακια να παιζουν ..κουτσο
θα υποστηριξω αυτο που φοραει στα μαλλιά...................ασπρομαυρη κορδελα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”