Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
24. Garry Rodrigues
Re: 24. Garry Rodrigues
Χάλια μαύρα και ο μακ και αυτός χμμμμ ποιος εμεινε που έχει κάποια ποιότητα; κανένας όλοι άχρηστοι. ....
:)
όντως πρέπει να βάλουμε τον γκάρι σέντερ μπακ , και αριστερο εχτρεμ τον μαλεζα...δεν το κατέχει ο γκάρι 
- ΑποστόληςΑ
καλο θα είναι η λάθος ερμηνείες να λείπουν. ο gari είναι για σέντερ μπακ και ο μαλεζάς για extrem , προσωπική άποψη.
- ΑποστόληςΑ
καλά ποιος εσύ που θα ερμηνεύεις τα λεγόμενα μου? περιορίσου στην άποψη σου και σταματα να κανεις τον διερμηνέα, κουράζεις...
εσύ τρέχα πίσω από τον γκόραν, να τον προκαλείς, ξέρεις εσύ... και μετά κλάμα ότι μειώνει το επίπεδο του forum 
- john4serres
Το δεν ειναι στα καλα του οφείλεται στον τραυματισμό η στο οτι δεν εχει τους χώρους που ειχε πριν στο 352
Μακαρι το πρώτο
Μακαρι το πρώτο
-
Dimg4
Ακομα εδω εισαι? Το τοπικ του τουντορ σου αλλου ειναι... α ξεχασα πηρε μπουλο οποτε τρεχα να κραξεις ιβιτς που σου εφερε πιο πολλους βαθμους σε 5 ματς απο οτι η αδυναμια σου σε 15.Sfinas έγραψε:εσύ τρέχα πίσω από τον γκόραν, να τον προκαλείς, ξέρεις εσύ... και μετά κλάμα ότι μειώνει το επίπεδο του forum
Σορυ σε διεκοψα, συνεχισε την ειρωνεια σε ολους. Γκαρι σεντερ μπακ κλπ κλπ... εχει πλακα να σε διαβαζουν
μειώνεις δραματικά το επίπεδο του forum φιλε dimg4Dimg4 έγραψε:Ακομα εδω εισαι? Το τοπικ του τουντορ σου αλλου ειναι... α ξεχασα πηρε μπουλο οποτε τρεχα να κραξεις ιβιτς που σου εφερε πιο πολλους βαθμους σε 5 ματς απο οτι η αδυναμια σου σε 15.Sfinas έγραψε:εσύ τρέχα πίσω από τον γκόραν, να τον προκαλείς, ξέρεις εσύ... και μετά κλάμα ότι μειώνει το επίπεδο του forum
Σορυ σε διεκοψα, συνεχισε την ειρωνεια σε ολους. Γκαρι σεντερ μπακ κλπ κλπ... εχει πλακα να σε διαβαζουν
- kataramenos5
φτάνει ρε σεις...
για να διακόψω τα οφ τόπικ και μόνο λέω ότι πολύ τα ήθελα να είχε η ομάδα καμιά 10ριά Γκάρι ακόμα
μια ομάδα τύπου Φλας Γκόρντον ένα πράμα!
... και να παίζει το σύστημα "φουλ επίθεση με ξαφνικές άμυνες"
για να διακόψω τα οφ τόπικ και μόνο λέω ότι πολύ τα ήθελα να είχε η ομάδα καμιά 10ριά Γκάρι ακόμα
μια ομάδα τύπου Φλας Γκόρντον ένα πράμα!
... και να παίζει το σύστημα "φουλ επίθεση με ξαφνικές άμυνες"