Ηθελα να το βάλω στα ανέκδοτα, αλλά τέσπα:
Είπαν
Μάζεψα μερικές δηλώσεις επώνυμων φίλων τώρα που έφυγε το 2008. Βοηθούν στο να γίνει μια μίνι ανασκόπηση της χρονιάς:
• Σάντος για το δυναμικό του ΠΑΟΚ: «Είναι σαν να είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, να έχουμε στο τραπέζι σαρδέλες και εμείς να τις βλέπουμε σαν αστακούς. Θέλει ο κόσμος του ΠΑΟΚ να βλέπει τις σαρδέλες; Με αυτή την ποιότητα ποτέ δεν θα τερματίσουμε στη 2η, 3η ή 4η θέση» (18 Ιανουαρίου 2008).
• Γιάννης Βαρδινογιάννης για την υπόθεση Βάλνερ: «Εμείς, πάντως, παίζουμε ποδόσφαιρο» (7 Μαρτίου 2008).
• Βασίλης Γκαγκάτσης: «Μπορώ να τους καθησυχάσω όλους: θα μείνω πολλά ακόμα χρόνια στην ΕΠΟ» (16 Οκτωβρίου 2008).
• Ανδρέας Βγενόπουλος στην παρουσίαση της «ΠΕΚ»: «Για να έχουμε μία πρωταγωνίστρια ομάδα στην Ευρώπη θα πρέπει να μπορούμε να έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε χρήματα και εμείς, οι άλλοι Παναθηναϊκοί. Ολοι μαζί είμαστε πιο ισχυροί από τον Αμπράμοβιτς» (28 Ιανουαρίου 2008).
• Γιώργος Δώνης μετά το ματς ΑΕΚ - Λάρισα: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Λείπουν μόνο οι νίκες. Με βάση το πρόγραμμα πρέπει να κάνουμε πέντε νίκες στα επόμενα πέντε ματς» (12 Οκτωβρίου 2008).
• Ριβάλντο: «Το πρωτάθλημα του Ουζμπεκιστάν είναι καλύτερο από το ελληνικό» (2 Οκτωβρίου 2008).
• Ντέμης Νικολαΐδης μετά το ματς ΑΕΚ – Πανιώνιος 2-3: «Εμείς βάζουμε λεφτά, πάρα πολλά λεφτά, αλλά δυστυχώς δεν κάνουμε δουλειές με το κράτος» (8 Φεβρουαρίου 2008).
• Ντέμης Νικολαΐδης μετά το ματς ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1: «Προσπάθησα να αλλάξω νοοτροπία στον κόσμο, αλλά δεν τα κατάφερα. Αυτό δεν είναι καρφί για τον κόσμο, αλλά λάθος δικό μου. Δεν μπορώ να είμαι πρόεδρος μιας ομάδας που γιουχάρεται όταν βάζει γκολ» (2 Νοεμβρίου 2008).
• Κωνσταντίνος Τσακίρης: «Ο Τσέλιος και ο Μαυρόπουλος είναι φίλοι μου και θα αξιοποιηθούν μελλοντικά στις επιχειρήσεις μου» (16 Νοεμβρίου 2008).
• Λάμπρος Σκόρδας για το ενδεχόμενο να πάει ο Μπάγεβιτς στον ΠΑΟ: «Ετσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, δεν λύνουμε το συμβόλαιο του Μπάγεβιτς ούτε με 18 ούτε με 100 εκατ. ευρώ. Προετοιμαστείτε από τώρα να τον δείτε να ολοκληρώνει την προπονητική του καριέρα στον Αρη» (21 Μαΐου 2008).
- Αντώνης Ρέμος: «Ξέρω πόσο πονάει ο Πεντράθα και πόσο απογοητευμένος είναι με αυτή την κατάσταση, με αυτή την ατυχία. Την τελευταία φορά που τον είδα του είπα "κοουτς, είμαστε όλοι εδώ, είμαστε δίπλα σου, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Δεν θέλω να ανησυχείς» (8 Οκτωβρίου 2008).
http://www.sport-fm.gr/article/159636