sportday/sport-fm

Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

γιατι ρε μαρουλα???
τι σε μπερδεψε στα ελληνικα μου???
:roll:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

πριν κλειδωθει να πω και γω τη γνωμη μου.
συνολικα προκειται για πιο αντικειμενικο σταθμο απο την ερα σπορ.
αλλα
1.πολλοι αμφιλεγομενοι δημοσιογραφοι μεσα(χριστογλου,λεανης,καρπετ,χελακης και πανω απο ολα ο αντιπαθης πανουτσος& το φαιτκλαμπ)
2.προωθουν δημοσιογραφους απο την ιδιωτικη σχολη τους.
3.δεν ξεφευγει απο την αθηνοκρατια

μην ξεχναμε οτι ηταν ο πρωτος σταθμος που εδωσε βημα στον κολκα εδω κατω(ασχετα αν τον εδιωξε ελεω πανουτσου)
και παλι καλα που συνεχιζει με τζορμπαντζογλου πλεον.

καλο ειναι να ακουμε τα 3λεπτα του τζορμπαντζογλου στις 2.15 το μεσημερι(κουφο για τους θεσσαλονικεις ε??)

υ.Γ.:καρινα αναλαβε δραση.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

kostomanoli τι ωρες πανω κατω βγαινει ο κολκας?

ο αρχιερεας της ερυθρολευκης δημοσιογραφιας ειναι τουτος ο κυριος:
Εικόνα

Κωστας Νικολακοπουλος
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

εγω ενα ξερω.οτι στον αρενα κανει εκπομπη η ματσουκα!

http://www.arrenaradio.com/ 8) 8)
john71

Δημοσίευση από john71 »

"Έπειτα από μία σύντομη περιήγησή μου σε «ασπρόμαυρες» ιστοσελίδες της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, είδα ή μάλλον ήμουν σίγουρος αλλά τώρα το διαπίστωσα, μετά λύπης μου, πως όλοι επικροτούν την μπουνιά του… χασάπη Πάμπλο Γκαρσία στον Ντιόγο και την θεωρούν… «Γροθιά στο κατεστημένο».

Ενώ τη θεωρούν, παράλληλα, και ως μία μορφή απάντησης στα παλιότερα…καλά του Καρεμπέ με Οκκά και Καφέ. Κάτι που φυσικά ήταν και είναι κατακριτέο, αλλά ήταν και κατά πρόσωπό, όχι ύπουλα όπως το έκανε ο Ουρουγουανός.

Τι θα γινόταν κύριοι «πολέμιοι του κατεστημένου» αν μένατε με 10 παίκτες από το 30’ και όχι στο 89’ και είχε δοθεί πέναλτι στον Ολυμπιακό στην φάση αυτή; Ιδού η απορία…

Ατομική πρόβλεψη; Δεν θα γλιτώνατε την τεσσάρα ούτε και εσείς. Αλλά δεν πειράζει… Επειδή είμαι ανώτερος και παραδέχομαι πως σταθήκατε καλά μέσα στο «Ναό» δεν συνεχίζω άλλο. Αυτό οφείλω να σας το καταλογίσω. Δεν ήρθατε σαν κότες όπως ήρθαν πολλοί και περιμένουμε και άλλους στον δεύτερο γύρο…

Το έβαλαν σκοπό, φαίνεται, οι φθίνοντες «αστέρες» του ΠΑΟΚ να σημαδέψουν την όντως αξιοζήλευτη, βάση των φανελών που έχουν φορέσει, ποδοσφαιρική τους καριέρα τώρα στα τελειώματα.

Μετά από αυτή την καθ’ όλα αντιεπαγγελματική και αντιαθλητική κίνηση του Γκαρσία, που δεν ξέρω αν επιτρέπεται και στο kick boxing για να είμαι ειλικρινής και ο Σέρχιο Κονσεισάο θέλησε να πει τα… δικά του ως αρχηγός του ΠΑΟΚ.

«Το γήπεδο έγερνε και τώρα κατάλαβα γιατί ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα 20 χρόνια! Πήγα να του μιλήσω στον διαιτητή και δεν μου το επέτρεψε. Του είπα ότι είμαι αρχηγός, αλλά αυτός δεν έδινε σημασία», ήταν τα λόγια του… υβριστή Πορτογάλου, αλλά το έσωσε τονίζοντας πως: «Δεν θέλω να ρίξω εκεί την ευθύνη γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά δεν ήταν σωστή συμπεριφορά από τον διαιτητή. Δεν ξέρω τον διαιτητή όμως η κίνηση του με περιόρισε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και τον περιμένουμε στο δεύτερο γύρο στην Τούμπα».

Το τελευταίο ήταν και το καλύτερο… «Περιμένουμε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα».

Εκεί για να σας αποδείξουμε, όπως έλεγαν και οι… αρχαίοι πως μετά την «Ύβρις» έρχεται η «Νέμεσις».

Εκεί ο Ολυμπιακός θα αποδείξει πως έπαιρνε τα πρωταθλήματα τα τελευταία 20 χρόνια και στον Κονσεισάο και στον Γκαρσία αλλά και σε όλους όσους προσπαθούν με κάθε μέσο και κάθε εβδομάδα να αμφισβητήσουν τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδος.

Μόνο να μας προειδοποιήσετε αν είναι την επόμενη φορά να φορέσουμε θώρακες και περικεφαλαίες γιατί ο Ολυμπιακός απαντάει με γκολ και όχι με «Μάι Τάι».

Το σχόλιο των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο ημίχρονο ήταν το εξής: «Αν είναι να έρχονται εδώ να μας χτυπάνε εκτός φάσης, να μας το πουν να το ξέρουμε».

Ναι κύριοι, και βέβαια να το ξέρετε. Δεν σας θέλουν στην κορυφή και είναι έτοιμοι να σας σταματήσουν με κάθε τρόπο. Είδατε πως πρέπει να είστε έτοιμοι από δω και μπρος, σε κάθε… «χτύπημα», ακόμη και κάτω από τη μέση. Έπειτα από μία σύντομη περιήγησή μου σε «ασπρόμαυρες» ιστοσελίδες της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, είδα ή μάλλον ήμουν σίγουρος αλλά τώρα το διαπίστωσα, μετά λύπης μου, πως όλοι επικροτούν την μπουνιά του… χασάπη Πάμπλο Γκαρσία στον Ντιόγο και την θεωρούν… «Γροθιά στο κατεστημένο».

Ενώ τη θεωρούν, παράλληλα, και ως μία μορφή απάντησης στα παλιότερα…καλά του Καρεμπέ με Οκκά και Καφέ. Κάτι που φυσικά ήταν και είναι κατακριτέο, αλλά ήταν και κατά πρόσωπό, όχι ύπουλα όπως το έκανε ο Ουρουγουανός.

Τι θα γινόταν κύριοι «πολέμιοι του κατεστημένου» αν μένατε με 10 παίκτες από το 30’ και όχι στο 89’ και είχε δοθεί πέναλτι στον Ολυμπιακό στην φάση αυτή; Ιδού η απορία…

Ατομική πρόβλεψη; Δεν θα γλιτώνατε την τεσσάρα ούτε και εσείς. Αλλά δεν πειράζει… Επειδή είμαι ανώτερος και παραδέχομαι πως σταθήκατε καλά μέσα στο «Ναό» δεν συνεχίζω άλλο. Αυτό οφείλω να σας το καταλογίσω. Δεν ήρθατε σαν κότες όπως ήρθαν πολλοί και περιμένουμε και άλλους στον δεύτερο γύρο…

Το έβαλαν σκοπό, φαίνεται, οι φθίνοντες «αστέρες» του ΠΑΟΚ να σημαδέψουν την όντως αξιοζήλευτη, βάση των φανελών που έχουν φορέσει, ποδοσφαιρική τους καριέρα τώρα στα τελειώματα.

Μετά από αυτή την καθ’ όλα αντιεπαγγελματική και αντιαθλητική κίνηση του Γκαρσία, που δεν ξέρω αν επιτρέπεται και στο kick boxing για να είμαι ειλικρινής και ο Σέρχιο Κονσεισάο θέλησε να πει τα… δικά του ως αρχηγός του ΠΑΟΚ.

«Το γήπεδο έγερνε και τώρα κατάλαβα γιατί ο Ολυμπιακός παίρνει το πρωτάθλημα 20 χρόνια! Πήγα να του μιλήσω στον διαιτητή και δεν μου το επέτρεψε. Του είπα ότι είμαι αρχηγός, αλλά αυτός δεν έδινε σημασία», ήταν τα λόγια του… υβριστή Πορτογάλου, αλλά το έσωσε τονίζοντας πως: «Δεν θέλω να ρίξω εκεί την ευθύνη γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά δεν ήταν σωστή συμπεριφορά από τον διαιτητή. Δεν ξέρω τον διαιτητή όμως η κίνηση του με περιόρισε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και τον περιμένουμε στο δεύτερο γύρο στην Τούμπα».

Το τελευταίο ήταν και το καλύτερο… «Περιμένουμε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα».

Εκεί για να σας αποδείξουμε, όπως έλεγαν και οι… αρχαίοι πως μετά την «Ύβρις» έρχεται η «Νέμεσις».

Εκεί ο Ολυμπιακός θα αποδείξει πως έπαιρνε τα πρωταθλήματα τα τελευταία 20 χρόνια και στον Κονσεισάο και στον Γκαρσία αλλά και σε όλους όσους προσπαθούν με κάθε μέσο και κάθε εβδομάδα να αμφισβητήσουν τον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδος.

Μόνο να μας προειδοποιήσετε αν είναι την επόμενη φορά να φορέσουμε θώρακες και περικεφαλαίες γιατί ο Ολυμπιακός απαντάει με γκολ και όχι με «Μάι Τάι».

Το σχόλιο των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο ημίχρονο ήταν το εξής: «Αν είναι να έρχονται εδώ να μας χτυπάνε εκτός φάσης, να μας το πουν να το ξέρουμε».

Ναι κύριοι, και βέβαια να το ξέρετε. Δεν σας θέλουν στην κορυφή και είναι έτοιμοι να σας σταματήσουν με κάθε τρόπο. Είδατε πως πρέπει να είστε έτοιμοι από δω και μπρος, σε κάθε… «χτύπημα», ακόμη και κάτω από τη μέση. "

ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ
ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ SPORTFM , NEOΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

μεγας ψευτομαγκας.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Είναι μεγάλος καραγκιόζης ο τύπος!

:)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

υπαρχει και τοπικ νοβα σπορτ φμ.τι θα απογινει?
θα το ριξει ο ινδος στο βωμο της βομβαης? :)
Manolis4

Δημοσίευση από Manolis4 »

Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Εικόνα
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Απεχωρησε απο το nova-sport-fm ο Νικος Τζατζαράς μετα απο 4 χρονια.
Παει και ο τελευταιος ΠΑΟΚτσης δημοσιογραφος-παρουσιαστης εκπομπης.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ηθελα να το βάλω στα ανέκδοτα, αλλά τέσπα:

Είπαν
Μάζεψα μερικές δηλώσεις επώνυμων φίλων τώρα που έφυγε το 2008. Βοηθούν στο να γίνει μια μίνι ανασκόπηση της χρονιάς:
• Σάντος για το δυναμικό του ΠΑΟΚ: «Είναι σαν να είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, να έχουμε στο τραπέζι σαρδέλες και εμείς να τις βλέπουμε σαν αστακούς. Θέλει ο κόσμος του ΠΑΟΚ να βλέπει τις σαρδέλες; Με αυτή την ποιότητα ποτέ δεν θα τερματίσουμε στη 2η, 3η ή 4η θέση» (18 Ιανουαρίου 2008).
• Γιάννης Βαρδινογιάννης για την υπόθεση Βάλνερ: «Εμείς, πάντως, παίζουμε ποδόσφαιρο» (7 Μαρτίου 2008).
• Βασίλης Γκαγκάτσης: «Μπορώ να τους καθησυχάσω όλους: θα μείνω πολλά ακόμα χρόνια στην ΕΠΟ» (16 Οκτωβρίου 2008).
• Ανδρέας Βγενόπουλος στην παρουσίαση της «ΠΕΚ»: «Για να έχουμε μία πρωταγωνίστρια ομάδα στην Ευρώπη θα πρέπει να μπορούμε να έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε χρήματα και εμείς, οι άλλοι Παναθηναϊκοί. Ολοι μαζί είμαστε πιο ισχυροί από τον Αμπράμοβιτς» (28 Ιανουαρίου 2008).
• Γιώργος Δώνης μετά το ματς ΑΕΚ - Λάρισα: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Λείπουν μόνο οι νίκες. Με βάση το πρόγραμμα πρέπει να κάνουμε πέντε νίκες στα επόμενα πέντε ματς» (12 Οκτωβρίου 2008).
• Ριβάλντο: «Το πρωτάθλημα του Ουζμπεκιστάν είναι καλύτερο από το ελληνικό» (2 Οκτωβρίου 2008).
• Ντέμης Νικολαΐδης μετά το ματς ΑΕΚ – Πανιώνιος 2-3: «Εμείς βάζουμε λεφτά, πάρα πολλά λεφτά, αλλά δυστυχώς δεν κάνουμε δουλειές με το κράτος» (8 Φεβρουαρίου 2008).
• Ντέμης Νικολαΐδης μετά το ματς ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1: «Προσπάθησα να αλλάξω νοοτροπία στον κόσμο, αλλά δεν τα κατάφερα. Αυτό δεν είναι καρφί για τον κόσμο, αλλά λάθος δικό μου. Δεν μπορώ να είμαι πρόεδρος μιας ομάδας που γιουχάρεται όταν βάζει γκολ» (2 Νοεμβρίου 2008).
• Κωνσταντίνος Τσακίρης: «Ο Τσέλιος και ο Μαυρόπουλος είναι φίλοι μου και θα αξιοποιηθούν μελλοντικά στις επιχειρήσεις μου» (16 Νοεμβρίου 2008).
• Λάμπρος Σκόρδας για το ενδεχόμενο να πάει ο Μπάγεβιτς στον ΠΑΟ: «Ετσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, δεν λύνουμε το συμβόλαιο του Μπάγεβιτς ούτε με 18 ούτε με 100 εκατ. ευρώ. Προετοιμαστείτε από τώρα να τον δείτε να ολοκληρώνει την προπονητική του καριέρα στον Αρη» (21 Μαΐου 2008).
- Αντώνης Ρέμος: «Ξέρω πόσο πονάει ο Πεντράθα και πόσο απογοητευμένος είναι με αυτή την κατάσταση, με αυτή την ατυχία. Την τελευταία φορά που τον είδα του είπα "κοουτς, είμαστε όλοι εδώ, είμαστε δίπλα σου, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Δεν θέλω να ανησυχείς» (8 Οκτωβρίου 2008).

http://www.sport-fm.gr/article/159636
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Εικόνα
Manolis4

Re: sportday/sport-fm

Δημοσίευση από Manolis4 »

Έγραψε ο βαθύς γνώστης του ποδοσφαίρου κύριος Πανούτσος την επομένη του παιχνιδιού κυπέλλου με τον ρούλη:

Αντίθετα ο Ζήσης Βρύζας μπορεί να απαντήσει στο επόμενο ερώτημα. Τι στην ευχή είδε στον Λίνο και τον πήρε στον ΠΑΟΚ; Εντάξει, το παλικάρι μοιάζει πολύ με τον Κουμόρτζι και σε περίπτωση που τους έχεις και τους δύο, μπορείς να τους βάλεις στις δύο γωνιές του σαλονιού σου να κάνουν τα ανθοδοχεία, αλλά ταυτόχρονα ο Λίνο πρέπει να είναι ο χειρότερος πασέρ που έπαιξε τα τελευταία χρόνια στο κέντρο του γηπέδου. Σε κάποια στιγμή είχε πετύχει το εκπληκτικό σερί να έχει χάσει τις προηγούμενες πέντε πάσες του. Είναι αξιοσημείοτο ότι η καλύτερη ευκαιρία του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από μία πάσα του Λίνο που κατέληξε σε σουτ του Σορλέν. Οτι το σουτ, όμως, πήγε άουτ δεν είναι έκπληξη, διότι οι πιθανότητες να μπει γκολ με τέτοιο συνδυασμό είναι όσες και να έρθει δύο φορές ζερό στη ρουλέτα.

http://www.sport-fm.gr/article/162867

Τι έχετε να πείτε μετά το προχθεσινό παιχνίδι ειδικέ κύριε Πανούτσο?Είναι τόσο κακός πασέρ το "ανθοδοχείο"?Κοίτα τι άσχετοι πληρώνονται (και μάλιστα αδρά) για να κρίνουν έναν παίκτη με 1 ματς που θα δουν...
paok87

Re: sportday/sport-fm

Δημοσίευση από paok87 »

Μπραβο σου Μανωλη.Τον ξεφτυλισες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εφημερίδες”