Στα ουσιαστικα τωρα.Παραγκα στο βολει δεν υπαρχει λες ε?Χμμμ προφανως εννοεις εγκληματικη οργανωση οπως στο ποδοσφαιρο ε?
Γιατι παραγκα του γαβρου το θελουμε η οχι υπαρχει σε ολα τα αθληματα.Απλα δεν εχει την οργανωση του ποδοσφαιρου.Και αντε να γινω πιο σαφης.Στα αθληματα μπασκετ και βολει συχνα πυκνα γινονται ΟΡΓΙΑ προκειμενου ο γαβρος να μην ξεφτιλιστει απο ηττα εκτος προγραμματος.Για να μην χασει καποιο τιτλο...για να μην χασει την πρωτια.Υπαρχει αν θες μια "σιωπηλη" ευνοια απο τη διαιτησια για καποιες ομαδες και υπαρχει και "ιεραρχια" στην ευνοια και αντιμετωπιση των ομαδων.Το προβλημα ειναι οτι ο γαβρος σε ΟΛΑ τα αθληματα ειναι ο νο1 ευνοουμενος στην ιεραρχια.Δεν ξερω αν παρακολουθεις βολει πχ αλλα εγω παρα πολυ και εχω δει απιστευτα σφυριγματα πχ φετος σε παιχνιδια του γαβρου με αλλες ομαδες.Πχ το παιχνιδι βαζελος γαβρος και οχι μονο.
Στο μπασκετ οποιος παρακολουθει πολλους αγωνες επισης.
Τωρα αν εσυ εχεις διαφορετικη αποψη....οκ απλα θεωρησε οτι φοραω οπαδικα γυαλια,οτι απλα ειμαι προκατειλημενος με το γαβρο και τη διαιτησια και αντε ειμαι και λιγακι γραφικος...Φιλικια παντα ε?