Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από painkiller4 »

Aκριβως παιρνουμε τη νικη στο πρωτο ματς και ολα παιρνουν το δρομο τους μετα..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μεγάλη Πέμπτη ρε γμτ;;;
Ας το βάλουν μεσημέρι

SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 13 Απρ 2016, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Craven

Δημοσίευση από Craven »

ramboutla έγραψε:Μπαινω στα αθηναικά σαιτ. Μάλλον γι' αυτους σήμερα δεν υπηρχε αγωνας βόλευ....

Τέσπα. Σήμερα βαφτίστηκε ένα τρελαμένο Παοκτσάκι. Πήγα για πρώτη φορά την κόρη μου 6 ετών στο γήπεδο.
Το χαμόγελο της και την χαρά της στο τέλος δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Πιστεύω ούτε κι αυτή.
Σήμερα ο μεγάλος έρωτας της ζωής της,της γνώρισε την μεγάλη της καψούρα....την ΠΑΟΚΑΡΑ μας! Να την χαίρεσαι & να την καμαρώνεις πάντα φίλε μου.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

καλα ειναι δυνατον;
οι διοργανωτες βουδιστες μοναχοι ειναι;
σε ποια χωρα νομιζουν διοργανωνουν;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Sera4 στα περισσοτερα θεωρω ανουσιο να σου απαντησω.Κακως εγραψα "ελπιζω να μην παρεξηγησεις την τελ φραση μου".Με εγραψες στα @@ σου."φιλικα παντα" λες αδερφε?οκ δεκτα.
Στα ουσιαστικα τωρα.Παραγκα στο βολει δεν υπαρχει λες ε?Χμμμ προφανως εννοεις εγκληματικη οργανωση οπως στο ποδοσφαιρο ε? ;)
Γιατι παραγκα του γαβρου το θελουμε η οχι υπαρχει σε ολα τα αθληματα.Απλα δεν εχει την οργανωση του ποδοσφαιρου.Και αντε να γινω πιο σαφης.Στα αθληματα μπασκετ και βολει συχνα πυκνα γινονται ΟΡΓΙΑ προκειμενου ο γαβρος να μην ξεφτιλιστει απο ηττα εκτος προγραμματος.Για να μην χασει καποιο τιτλο...για να μην χασει την πρωτια.Υπαρχει αν θες μια "σιωπηλη" ευνοια απο τη διαιτησια για καποιες ομαδες και υπαρχει και "ιεραρχια" στην ευνοια και αντιμετωπιση των ομαδων.Το προβλημα ειναι οτι ο γαβρος σε ΟΛΑ τα αθληματα ειναι ο νο1 ευνοουμενος στην ιεραρχια.Δεν ξερω αν παρακολουθεις βολει πχ αλλα εγω παρα πολυ και εχω δει απιστευτα σφυριγματα πχ φετος σε παιχνιδια του γαβρου με αλλες ομαδες.Πχ το παιχνιδι βαζελος γαβρος και οχι μονο.
Στο μπασκετ οποιος παρακολουθει πολλους αγωνες επισης.
Τωρα αν εσυ εχεις διαφορετικη αποψη....οκ απλα θεωρησε οτι φοραω οπαδικα γυαλια,οτι απλα ειμαι προκατειλημενος με το γαβρο και τη διαιτησια και αντε ειμαι και λιγακι γραφικος...Φιλικια παντα ε? ;)
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Εγω προτιμουσα την Κηφισια παντως, ο Φοινικας ειναι πιο νεανικη ομαδα, πιο ενθουσιωδες και καλυτερη ισορροπια σε ολες τις γραμμες. Ενδιαφερον ζευγαρι μονομαχιας θα ειναι ο κεντρικος τους (ξεχναω το ονομα του, τον μαυρο εννοω) με τον Λι. Κηφισια θα ηθελα γιατι στηριζονται πολυ στον Γιοβανοβιτς μονο που ειναι "βαρυ σκαρι" αυτος αρα κουραζεται και πιο ευκολα, ποσο μαλλον αν η σειρα τους πηγαινε στα 5 παιχνιδια. Φοινικας it is λοιπον, κανενα προβλημα. Θα ξαναγραψω αυτο που εχω γραψει και τις αλλες φορες, οτι εχουμε καλυτερους παιχτες και στο τελος θα το σηκωσουμε.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Και ο Φοίνικας μονόπατα στον Ντόκιτς πάει..Στον Φέργκιουσον αναφέρεσαι..Καλός παίκτης.

Η Κηφισιά έχει Στεφάνου λίμπερο,Γιοβάνοβιτς,Χριστοφιδέλη,Μπίσετ..Για μένα ευτυχώς Φοίνικας.
Marianov6

Επισης να πω κατι και για τον κοσμο, και ειδικα σε οσους πανε και στα επομενα παιχνιδια. Το ανεφερε και ο Χασιο στο λαιβ καποια στιγμη, το ρωτησα και εγω εμενα χτες για το προηγουμενο παιχνιδι, αλλα οταν παιρνουμε ποντο, ο κοσμος δεν το πανηγυριζει πολυ εντονα (οχι παντα φυσικα, ειδικα στις αρχες και μεσες των σετ). Ειναι προτιμοτερο να φωναζετε λιγοτερο κατα την διαρκεια του αγωνα αλλα να πανηγυριζετε πολυ εντονα οταν παιρνουμε ποντο. Ολη η πιεση των παιχτων βγαινει μετα απο καθε καρφι, γι'αυτο και φωναζουν καθε φορα μετα απο καθε ποντο. Εαν 8000 βαρβατα κομματια στην εξεδρα φωναζουν μαζι του, αυτη ειναι η μεγαλυτερη ωθηση που θα δωσετε στους παιχτες, παρα με τα συνθηματα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου. Κατα τα αλλα, ο καθενας οπως τον βολευει φυσικα ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ramboutla έγραψε:Μπαινω στα αθηναικά σαιτ. Μάλλον γι' αυτους σήμερα δεν υπηρχε αγωνας βόλευ....

Τέσπα. Σήμερα βαφτίστηκε ένα τρελαμένο Παοκτσάκι. Πήγα για πρώτη φορά την κόρη μου 6 ετών στο γήπεδο.
Το χαμόγελο της και την χαρά της στο τέλος δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Πιστεύω ούτε κι αυτή.
Και τι βαφτησια να την χαιρεσαι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Marianov6 έγραψε:Εγω προτιμουσα την Κηφισια παντως, ο Φοινικας ειναι πιο νεανικη ομαδα, πιο ενθουσιωδες και καλυτερη ισορροπια σε ολες τις γραμμες. Ενδιαφερον ζευγαρι μονομαχιας θα ειναι ο κεντρικος τους (ξεχναω το ονομα του, τον μαυρο εννοω) με τον Λι. Κηφισια θα ηθελα γιατι στηριζονται πολυ στον Γιοβανοβιτς μονο που ειναι "βαρυ σκαρι" αυτος αρα κουραζεται και πιο ευκολα, ποσο μαλλον αν η σειρα τους πηγαινε στα 5 παιχνιδια. Φοινικας it is λοιπον, κανενα προβλημα. Θα ξαναγραψω αυτο που εχω γραψει και τις αλλες φορες, οτι εχουμε καλυτερους παιχτες και στο τελος θα το σηκωσουμε.
Συμφωνω και γενικα εχει πλην Ρουμελιωτακη και Μπισετ πολυ αργους και ταλαιπωρημενους απο τραυματισμους παικτες.Ο Φοινικας επιθετικα εχει πολυ γρηγορο παιχνιδι με πασαδορο Παρις και αυτο το στυλ δεν μας παει καθολου.Στα 2 τελ παιχνιδια με την Κηφησια τους φοβηθηκα λιγακι.Καποιος αδερφος ειπε οτι τους πηραμε 3-0 στο Λιγκ καπ...Κι εγω υπενθυμιζω οτι στο καπακι μας νικησανε μεσα στην Πυλαια για το πρωταθλημα και μαλιστα ανετα.Πιασανε υψηλα στανταρ αποδοσης με Κηφησια παντως.
Απο την αλλη σαν ομαδα ο Φοινικας μου ειναι πιο συμπαθης ολη τη χρονια αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Marianov6

Odi έγραψε:Και ο Φοίνικας μονόπατα στον Ντόκιτς πάει..Στον Φέργκιουσον αναφέρεσαι..Καλός παίκτης.

Η Κηφισιά έχει Στεφάνου λίμπερο,Γιοβάνοβιτς,Χριστοφιδέλη,Μπίσετ..Για μένα ευτυχώς Φοίνικας.
Α να μπραβο, ο Φερκιουσον, ναι. Περιμενω πλεον πως και πως να δω αυτη την μονομαχια!

Μωρε ολοι μονοπατα παμε, και εμεις με Σεπεδα και ολοι, απλα πιο κουρασμενος θα ηταν ο Γιοβανοβιτς, ο Ντοκιτς ειναι πιο ελαφρης και πιο νεος, θα βγαλει ολα τα παιχνιδια στο πικ τους. Επισης, ο Φοινικας εχει καλη επιθεση απο την πισω γραμμη, η Κηφισια οχι και τοσο. Anyway, προτιμησεις ειναι αυτες.

Χαμος και στο τσαμπιονς λιγκ, που να τα προλαβεις ολα :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Marianov6 έγραψε:Επισης να πω κατι και για τον κοσμο, και ειδικα σε οσους πανε και στα επομενα παιχνιδια. Το ανεφερε και ο Χασιο στο λαιβ καποια στιγμη, το ρωτησα και εγω εμενα χτες για το προηγουμενο παιχνιδι, αλλα οταν παιρνουμε ποντο, ο κοσμος δεν το πανηγυριζει πολυ εντονα (οχι παντα φυσικα, ειδικα στις αρχες και μεσες των σετ). Ειναι προτιμοτερο να φωναζετε λιγοτερο κατα την διαρκεια του αγωνα αλλα να πανηγυριζετε πολυ εντονα οταν παιρνουμε ποντο. Ολη η πιεση των παιχτων βγαινει μετα απο καθε καρφι, γι'αυτο και φωναζουν καθε φορα μετα απο καθε ποντο. Εαν 8000 βαρβατα κομματια στην εξεδρα φωναζουν μαζι του, αυτη ειναι η μεγαλυτερη ωθηση που θα δωσετε στους παιχτες, παρα με τα συνθηματα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου. Κατα τα αλλα, ο καθενας οπως τον βολευει φυσικα ;)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++φωνώ!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Διαβάζω πως και στους τελικούς θα είναι πέντε ευρώ το εισιτήριο.Θα είμαστε 8.000 εκεί;

Μακάρι λέω εγώ,αλλά δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Unpsofable78 έγραψε:Sera4 στα περισσοτερα θεωρω ανουσιο να σου απαντησω.Κακως εγραψα "ελπιζω να μην παρεξηγησεις την τελ φραση μου".Με εγραψες στα @@ σου."φιλικα παντα" λες αδερφε?οκ δεκτα.
Στα ουσιαστικα τωρα.Παραγκα στο βολει δεν υπαρχει λες ε?Χμμμ προφανως εννοεις εγκληματικη οργανωση οπως στο ποδοσφαιρο ε? ;)
Γιατι παραγκα του γαβρου το θελουμε η οχι υπαρχει σε ολα τα αθληματα.Απλα δεν εχει την οργανωση του ποδοσφαιρου.Και αντε να γινω πιο σαφης.Στα αθληματα μπασκετ και βολει συχνα πυκνα γινονται ΟΡΓΙΑ προκειμενου ο γαβρος να μην ξεφτιλιστει απο ηττα εκτος προγραμματος.Για να μην χασει καποιο τιτλο...για να μην χασει την πρωτια.Υπαρχει αν θες μια "σιωπηλη" ευνοια απο τη διαιτησια για καποιες ομαδες και υπαρχει και "ιεραρχια" στην ευνοια και αντιμετωπιση των ομαδων.Το προβλημα ειναι οτι ο γαβρος σε ΟΛΑ τα αθληματα ειναι ο νο1 ευνοουμενος στην ιεραρχια.Δεν ξερω αν παρακολουθεις βολει πχ αλλα εγω παρα πολυ και εχω δει απιστευτα σφυριγματα πχ φετος σε παιχνιδια του γαβρου με αλλες ομαδες.Πχ το παιχνιδι βαζελος γαβρος και οχι μονο.
Στο μπασκετ οποιος παρακολουθει πολλους αγωνες επισης.
Τωρα αν εσυ εχεις διαφορετικη αποψη....οκ απλα θεωρησε οτι φοραω οπαδικα γυαλια,οτι απλα ειμαι προκατειλημενος με το γαβρο και τη διαιτησια και αντε ειμαι και λιγακι γραφικος...Φιλικια παντα ε? ;)
δεν σε εγραψα καθολου στα @@ μου σου επεσημανα απλα οτι δεν μπορουμε να κρινουμε ο ενας τον αλλον...για καποιο λογο εισαι λιγο στην τσιτα και δεν τον κατανοω...ειπα να συζητησουμε οσο θελεις αλλα να μην χαρακτηρισομαστε και παλι αυτη τη φορα αυτοαποκαλεισαι γραφικος σαν και καλα κατι που προσπαθω να σου προσαψω...

το ξαναλεω το οτι διαφωνουμε δεν κανει εμενα "αντικειμενικο" εσενα "γραφικο" ή με οπαδικα γυαλια ή οτιδηποτε αλλο...ηρεμησε λιγακι και συζητα αν γουσταρεις αλλα μην παιζεις και με τα δικα μου νευρα στην τελικη...πραγματικα δεν μπορω να σε καταλαβω...

το μπασκετ μην το αναφερεις στο μπασκετ γινονται περισσοτερα οργια και απο τη μπαλα πολλες φορες...ειναι και η φυση του αθληματος τετοια που πολυ ευκολα σφαζεσαι με το γαντι...

εσυ μπορεις να θεωρεις οτι υπαρχει παραγκα και στο βολευ...δε με πειραζει αλλα επετρεψε μου να διαφωνω χωρις να ειμαι ο ταχα μου αντικειμενικος κλπ και εσυ ο ταχα μου γραφικος οπαδος...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Odi έγραψε:Διαβάζω πως και στους τελικούς θα είναι πέντε ευρώ το εισιτήριο.Θα είμαστε 8.000 εκεί;

Μακάρι λέω εγώ,αλλά δύσκολα.

Κι εγώ αυτό φοβάμαι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”