Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από goran 64 »

goran 64 έγραψε:Για πολλοστή φορά θα τον επαινέσω με το γνωστό πλέον: "ΓΕΙΑ ΣΑ ΡΕ ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΕ"... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

"Ρίχτα χύμα" ρε παλίκαρε !!! Ρίχτα μπας και τα διαβάσουν και ξυπνήσουν πολλοί "κοιμώμενοι" κι από δω μέσα !!!

ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ "ΜASTER" Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΙΔΙΚΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΝΟΜΙΖΟΥΝ" :pano: !!!
Όπως πάντα, έτσι και σήμερα!!! :pano: είσαι ρε... :nairepaok:

"Γεασά ρε Αρκαδοπόντιε"...γράφε τα εσύ με το χέρι σου μπας κι ανοίξουν επιτέλους τα δικά μας μάτια!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 25 Μαρ 2016, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

παιδιά εχω προβλημα με τη σελίδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση ή συμβουλη. Μου είχαν κόψει το ίντερνετ λόγω απλήρωτων λογαριασμων! πλήρωσα τώρα, αλλα και απ'το δικό μου αλλα και απο αλλο γουαι φαι, οταν παω να μπω στο παοκμανια, με βγάζει σε μια σελίδα φορθνετ που λεει : μεταφερθήκατε εδώ λόγω φραγής κ.λ.π. του εμεινε κουσούρι. σε οποιαδήποτε αλλη σελίδα είναι ο.κ. τι μπορώ να κάνω;
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

συνφωνω και γω για συναντηση μελων! απλως να κανονισουμε απο καιρο για να ξερουμε και να μαστε πολλοι!
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Θα ήθελα αν είναι εύκολο, στα άρθρα από άλλα site που μπαίνουν στην κεντρική, εκτός της ιστοσελίδας να αναφέρεται πάντοτε και το όνομα του αρδ που υπογράφει το άρθρο. Για να ξέρουμε πάντα με ποιον έχουμε να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Χωρικός έγραψε:παιδιά εχω προβλημα με τη σελίδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση ή συμβουλη. Μου είχαν κόψει το ίντερνετ λόγω απλήρωτων λογαριασμων! πλήρωσα τώρα, αλλα και απ'το δικό μου αλλα και απο αλλο γουαι φαι, οταν παω να μπω στο παοκμανια, με βγάζει σε μια σελίδα φορθνετ που λεει : μεταφερθήκατε εδώ λόγω φραγής κ.λ.π. του εμεινε κουσούρι. σε οποιαδήποτε αλλη σελίδα είναι ο.κ. τι μπορώ να κάνω;
...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δοκίμασε καθαρισμό cookies, καθαρισμό cache, άλλο browser

Αν δε λειτουργήσουν αυτά, κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα της εταιρείας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ιστορικός, διδακτικός, εκπληκτικός και αέναος αγωνιστής ο Αρκαδοπόντιος στην κεντρική σήμερα!!!!!

Όσοι είστε-νιώθετε αληθινοί Έλληνες μην τον χάσετε!!

"Γειασά ρε μάγκαρε" Αρκαδοπόντιε, "να λελεύω σε" !!!
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

aoratos έγραψε:
Θα ηταν καλο για την ηρεμια σου να εχεις υποψην οτι περα απο το πολιτικο/ιδεολογικο background που μπορει να εχει ο καθενας απο ολους αυτους, το οποιο μπορει να ειναι κοινο, το πρωτο πραγμα που κοιταζουν να προασπισουν με καθε κινηση και κοστος ειναι το "σπιτι" τους, τις "επενδυσεισ´ τους και το status τους στον κοσμο και στον κυκλο τους. Αν εχεις υποψην σου αυτο ισως καταλαβεις οτι ο βαζελος και ο γαβρος ειναι δυο τελειως διαφορετικοι κοσμοι.
Απο Κεντρική 25/03/2016 - Η Επανάσταση συνεχίζεται - Αρκαδοπόντιος

Δεν καταλαβαίνεις ρε ζώο ότι ο ΠΑΟΚτσής έχει καταλάβει το παιχνίδι που κάνεις με την πράσινη λουλού, που είστε δύο όψεις του ΙΔΙΟΥ νομίσματος;

Και έχεις τον μ@λ@κα να λέει με «ύφος» ότι πρόκειται περί δύο διαφορετικών κόσμων.
Για να καταλάβω ο ''φίλος'' της κεντρικής τι κάνει ακριβώς?? βρίζει μέλος του forum στο άρθρο του για να πουλήσει οπαδισμό??
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Στην ουσία του άρθρου του έχει δίκαιο ο αρκαδοποντιος

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τι ακριβώς συνέβη και σβήστηκαν τελείως, εντελώς απροειδοποίητα μάλιστα, αρκετά posts από το εν λόγω topic, τα οποία μάλιστα δεν ήταν ούτε καν υβριστικά και προσβλητικά;

Μήπως μπορεί κανένας να μου εξηγήσει προσωπικά;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μια χαρα προσβλητικα ηταν, και απο τις δυο πλευρες

Τελος.-
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αν και δεν θεωρώ ότι προσέβαλα κανέναν με δικά μου γραφόμενα, αλλά ίσως με τα γνήσια δικά του, εν αντιθέσει με τον άλλον, πάντως το ποιος ήταν στην επίθεση και το ποιος αμυνόταν "σβήνεται" κατ αυτόν τον τρόπο, έτσι Πέτρο;;; Μάλιστα... :(
Άβαταρ μέλους
goran 64

aoratos έγραψε:
aoratos έγραψε:
Θα ηταν καλο για την ηρεμια σου να εχεις υποψην οτι περα απο το πολιτικο/ιδεολογικο background που μπορει να εχει ο καθενας απο ολους αυτους, το οποιο μπορει να ειναι κοινο, το πρωτο πραγμα που κοιταζουν να προασπισουν με καθε κινηση και κοστος ειναι το "σπιτι" τους, τις "επενδυσεισ´ τους και το status τους στον κοσμο και στον κυκλο τους. Αν εχεις υποψην σου αυτο ισως καταλαβεις οτι ο βαζελος και ο γαβρος ειναι δυο τελειως διαφορετικοι κοσμοι.
Απο Κεντρική 25/03/2016 - Η Επανάσταση συνεχίζεται - Αρκαδοπόντιος

Δεν καταλαβαίνεις ρε ζώο ότι ο ΠΑΟΚτσής έχει καταλάβει το παιχνίδι που κάνεις με την πράσινη λουλού, που είστε δύο όψεις του ΙΔΙΟΥ νομίσματος;

Και έχεις τον μ@λ@κα να λέει με «ύφος» ότι πρόκειται περί δύο διαφορετικών κόσμων.
Για να καταλάβω ο ''φίλος'' της κεντρικής τι κάνει ακριβώς?? βρίζει μέλος του forum στο άρθρο του για να πουλήσει οπαδισμό??
Για τον Αρκαδοπόντιο ρωτάει;;; :o :o :o Απλά...ασχολίαστο!!!!!! :roll:
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Ο άλλος έσβησε τα ποστς... Παίδες το έχετε ριμάξει το δύσμοιρο το site :?

Με τον goran δεν έχω πραγματικά τίποτε άλλο να πω, περιμένω μια απάντηση από τους mods για το εμετικό σχόλιο στην κεντρική.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

1) Ο "αλλος" εχει βαρεθει καυγαδες νυχθημερον, τι ακριβως θες να κανω;

Ηταν σχολια για την κεντρικη σελιδα; ΟΧΙ! Ααααααρα ηταν off-topic αααααρα εχω καθε δικαιωμα να τα σβησω, συμφωνα με τους κανονες του φορουμ (και καθε φορουμ) στα οποια δεν επιτρεπονται off topic μηνυματα παντου

2) Οι mods δεν εχουν καμια σχεση με το τι/ποιος/γιατι γραφεται στην κεντρικη. Ειναι δυο διαφορετικες ομαδες

Επισης, προσωπικη αποψη καθαρα, δε πιστευω πως αναφερεται σε εσενα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”