31.Γιώργος Τζαβέλλας
- abc_o_ karpouzas
Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας
δηλ.
καποιος τωρα να υποθεσει οτι εσεις οι 2 δεν εισται.....κολυμενοι ε???
ξεκολατε τι ειπα ειπες και θα πει
καποιος τωρα να υποθεσει οτι εσεις οι 2 δεν εισται.....κολυμενοι ε???
ξεκολατε τι ειπα ειπες και θα πει
ναι είμαι κολλημένος που έπρεπε να αντιδράσουν μετά 11 αγώνες χωρίς νίκη.

τέσπα, στο καβούκι μας, θα το καταπιούμε κι αυτό... αφού συνεχίζουν να κοιμούνται και να δέχονται και τους αρέσει να τους γλύφουν...
τον βοήθησε πάρα πολύ ο ίβιτς ... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σε 3 μέρες....................

τέσπα, στο καβούκι μας, θα το καταπιούμε κι αυτό... αφού συνεχίζουν να κοιμούνται και να δέχονται και τους αρέσει να τους γλύφουν...
τον βοήθησε πάρα πολύ ο ίβιτς ... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σε 3 μέρες....................
- desperando
- Επικοινωνία:
επειδη ετσι οπως παρουσιαστηκαν εδω μεσα οι δηλωσεις του πολυ ευκολα μπορουν να παρεξηγηθουν απο καποιον που δεν τις εχει διαβασει,τις βαζω ολες
"Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, που μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο, να δείξουμε αυτό που δουλέψαμε. Είμαστε χαρούμενοι που βγήκε αυτό στο γήπεδο και είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί ήρθε μία νίκη που τόσο χρειαζόμασταν", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας άσος. Αναλυτικά όσα είπε:
Για την αλλαγή προπονητή και τη σημερινή εικόνα: "Κοιτάξτε ήμασταν υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε. Στα τελευταία έντεκα παιχνίδια νομίζω είχαμε μία νίκη. Ήμασταν υποχρεωμένοι με οποιοδήποτε προπονητή να αλλάξουμε την κατάσταση. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε".
Για τον Βλάνταν Ίβιτς: "Εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, δε θέλω να μιλάω για προπονητές το έχω ξαναπεί. Χαίρομαι που ξεκίνησε έτσι, που η ομάδα αντέδρασε έτσι και ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Χαίρομαι επίσης, για το γεγονός ότι όπως στο παιχνδι με τον Πανθρακικό, με τον Κάκκο, ενα νέο παιδί, ο Δημητριάδης κάνει σήμερα την πρώτη του συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ, είναι δύο παιδιά δικά μας και χαίρομαι ακόμη περισσότερο για αυτά τα δύο παιδιά".
Για το πάθος που έδειξε σήμερα η ομάδα και τη συνέχεια: "Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στα παιχνίδια που ακολουθούν. Υπάρχει την επόμενη εβδομάδα το παιχνίδι με την Καλλονή, μπορεί να είναι τελευταία, όμως πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε".
"Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, που μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο, να δείξουμε αυτό που δουλέψαμε. Είμαστε χαρούμενοι που βγήκε αυτό στο γήπεδο και είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί ήρθε μία νίκη που τόσο χρειαζόμασταν", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας άσος. Αναλυτικά όσα είπε:
Για την αλλαγή προπονητή και τη σημερινή εικόνα: "Κοιτάξτε ήμασταν υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε. Στα τελευταία έντεκα παιχνίδια νομίζω είχαμε μία νίκη. Ήμασταν υποχρεωμένοι με οποιοδήποτε προπονητή να αλλάξουμε την κατάσταση. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε".
Για τον Βλάνταν Ίβιτς: "Εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, δε θέλω να μιλάω για προπονητές το έχω ξαναπεί. Χαίρομαι που ξεκίνησε έτσι, που η ομάδα αντέδρασε έτσι και ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Χαίρομαι επίσης, για το γεγονός ότι όπως στο παιχνδι με τον Πανθρακικό, με τον Κάκκο, ενα νέο παιδί, ο Δημητριάδης κάνει σήμερα την πρώτη του συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ, είναι δύο παιδιά δικά μας και χαίρομαι ακόμη περισσότερο για αυτά τα δύο παιδιά".
Για το πάθος που έδειξε σήμερα η ομάδα και τη συνέχεια: "Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στα παιχνίδια που ακολουθούν. Υπάρχει την επόμενη εβδομάδα το παιχνίδι με την Καλλονή, μπορεί να είναι τελευταία, όμως πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε".
Δεν ειπε τπτ
Πολυ καλος χτες και πίστευα θα μας δυσκολέψει ο μαρκοφσκι λογω σωματοτυπου
Πολυ καλος χτες και πίστευα θα μας δυσκολέψει ο μαρκοφσκι λογω σωματοτυπου
Αυτό ίσως είναι ένα πρώτο δείγμαdesperando έγραψε:επειδη ετσι οπως παρουσιαστηκαν εδω μεσα οι δηλωσεις του πολυ ευκολα μπορουν να παρεξηγηθουν απο καποιον που δεν τις εχει διαβασει,τις βαζω ολες
Για την αλλαγή προπονητή και τη σημερινή εικόνα: "Κοιτάξτε ήμασταν υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε. Στα τελευταία έντεκα παιχνίδια νομίζω είχαμε μία νίκη. Ήμασταν υποχρεωμένοι με οποιοδήποτε προπονητή να αλλάξουμε την κατάσταση. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε".Αυτό διαβάστε το προσεκτικά
Πιλοτε μην εκτιθεσαι ρε συ ετσι, οκ δν τον γουσταρετε καποιοι αλλα μην ανακαλυπτετε πραγματα με το στανιο (σε αλλους παικτες βεβαια, παρεμφερης "επιθεση"-ειρωνια θα εκανε τζιζ κ θα υπηρχαν πεσιματα κ αντιδρασεις)pilotos έγραψε:μετά από 11 αγώνες χωρίς νίκη, σήμερα έπρεπε να αντιδράσουν γιατί ήταν με την πλάτη στον τοίχο.
Του χρόνου να αντιδράσουν στις 15......
"Για τον Βλάνταν Ίβιτς: "Εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, δε θέλω να μιλάω για προπονητές το έχω ξαναπεί."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
διάβασε δηλώσεις του. ΑΝ και μένα με ξεπερνά που λέει για τους μικρούς ότι είναι τα δικά μας παιδιά... ο χτεσινός................................
Στο περσινο διαστημα αναφερεται, που προπονουνταν με τον Ιβιτς και την Κ20 για μεγαλο διαστημα..

Δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι εμπαθής με τον συγκεκριμένο, συγχρόνως όμως δεν ξεχνώ ότι φέτος είναι "άλλος παίκτης" και το έχω αναγνωρίσει πολλάκις
Θα ήθελα βέβαια κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μετά από 11 αγώνες έφτασαν να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και όχι μετά από 2...
Το να εκτεθώ εγώ, είναι το λιγότερο...
SM-G920F
Θα ήθελα βέβαια κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μετά από 11 αγώνες έφτασαν να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και όχι μετά από 2...
Το να εκτεθώ εγώ, είναι το λιγότερο...
SM-G920F
Γιατί μίκρυναμε πολυ δυστυχως
Λειπουν κακαλα εντός αγων χώρου δυστυχως
Η ομαδα εχει θεμα προσωπικότητας πλην ματς με βαζελο ακομα και οταν προηγουμασταν το βλέπει σε ορισμένα οτι θα χάναμε
Λειπουν κακαλα εντός αγων χώρου δυστυχως
Η ομαδα εχει θεμα προσωπικότητας πλην ματς με βαζελο ακομα και οταν προηγουμασταν το βλέπει σε ορισμένα οτι θα χάναμε
- ΑποστόληςΑ
Ο καθένας έχει τις απόψεις του και το αναφαίρετο δικαίωμα να τις εκφράζει. Αγωνιστικά φέτος ο Γιώργος είναι από τους καλύτερους παίκτες μας.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ενώ το παιχνίδι δεν ήταν υψηλής έντασης πάλι εκεί να μανουριάσει. Αγωνιστικά ήταν εύκολα γιαυτον. Χωρίς λαθη
Πηγε να του δωσει αγκωνια το τσουτσεκι της Καλλονης, να μην αντιδρασει;
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
οχι ρε τι ειναι αυτα που λες...ο τζαβελλας θα τρωει ξυλο,θα τον μανουριαζει το καθε τσουτσεκι μεσα στην Τουμπα αλλα αυτος θα πρεπει να καθεται στα αυγα του. ΓΙΑΤΙ? Γιατι δεν τον γουσταρουμε ρε