31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

δηλ.
καποιος τωρα να υποθεσει οτι εσεις οι 2 δεν εισται.....κολυμενοι ε???

ξεκολατε τι ειπα ειπες και θα πει
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ναι είμαι κολλημένος που έπρεπε να αντιδράσουν μετά 11 αγώνες χωρίς νίκη.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τέσπα, στο καβούκι μας, θα το καταπιούμε κι αυτό... αφού συνεχίζουν να κοιμούνται και να δέχονται και τους αρέσει να τους γλύφουν...

τον βοήθησε πάρα πολύ ο ίβιτς ... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σε 3 μέρες....................
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Εννοεί πέρσι που πήγε στην Κ20. Το είπε και παλαιότερα.
Υ.Γ. Βιάστηκες!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σωστά

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

επειδη ετσι οπως παρουσιαστηκαν εδω μεσα οι δηλωσεις του πολυ ευκολα μπορουν να παρεξηγηθουν απο καποιον που δεν τις εχει διαβασει,τις βαζω ολες

"Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, που μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο, να δείξουμε αυτό που δουλέψαμε. Είμαστε χαρούμενοι που βγήκε αυτό στο γήπεδο και είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί ήρθε μία νίκη που τόσο χρειαζόμασταν", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας άσος. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αλλαγή προπονητή και τη σημερινή εικόνα: "Κοιτάξτε ήμασταν υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε. Στα τελευταία έντεκα παιχνίδια νομίζω είχαμε μία νίκη. Ήμασταν υποχρεωμένοι με οποιοδήποτε προπονητή να αλλάξουμε την κατάσταση. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε".

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: "Εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, δε θέλω να μιλάω για προπονητές το έχω ξαναπεί. Χαίρομαι που ξεκίνησε έτσι, που η ομάδα αντέδρασε έτσι και ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Χαίρομαι επίσης, για το γεγονός ότι όπως στο παιχνδι με τον Πανθρακικό, με τον Κάκκο, ενα νέο παιδί, ο Δημητριάδης κάνει σήμερα την πρώτη του συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ, είναι δύο παιδιά δικά μας και χαίρομαι ακόμη περισσότερο για αυτά τα δύο παιδιά".

Για το πάθος που έδειξε σήμερα η ομάδα και τη συνέχεια:
"Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στα παιχνίδια που ακολουθούν. Υπάρχει την επόμενη εβδομάδα το παιχνίδι με την Καλλονή, μπορεί να είναι τελευταία, όμως πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε".
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν ειπε τπτ

Πολυ καλος χτες και πίστευα θα μας δυσκολέψει ο μαρκοφσκι λογω σωματοτυπου
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Μια χαρα τα είπε ο Τζαβέλας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

desperando έγραψε:επειδη ετσι οπως παρουσιαστηκαν εδω μεσα οι δηλωσεις του πολυ ευκολα μπορουν να παρεξηγηθουν απο καποιον που δεν τις εχει διαβασει,τις βαζω ολες

"Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, που μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο, να δείξουμε αυτό που δουλέψαμε. Είμαστε χαρούμενοι που βγήκε αυτό στο γήπεδο και είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί ήρθε μία νίκη που τόσο χρειαζόμασταν", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας άσος. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αλλαγή προπονητή και τη σημερινή εικόνα: "Κοιτάξτε ήμασταν υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε. Στα τελευταία έντεκα παιχνίδια νομίζω είχαμε μία νίκη. Ήμασταν υποχρεωμένοι με οποιοδήποτε προπονητή να αλλάξουμε την κατάσταση. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε".Αυτό διαβάστε το προσεκτικά

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: "Εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, δε θέλω να μιλάω για προπονητές το έχω ξαναπεί. Χαίρομαι που ξεκίνησε έτσι, που η ομάδα αντέδρασε έτσι και ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Χαίρομαι επίσης, για το γεγονός ότι όπως στο παιχνδι με τον Πανθρακικό, με τον Κάκκο, ενα νέο παιδί, ο Δημητριάδης κάνει σήμερα την πρώτη του συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ, είναι δύο παιδιά δικά μας και χαίρομαι ακόμη περισσότερο για αυτά τα δύο παιδιά".

Για το πάθος που έδειξε σήμερα η ομάδα και τη συνέχεια:
"Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στα παιχνίδια που ακολουθούν. Υπάρχει την επόμενη εβδομάδα το παιχνίδι με την Καλλονή, μπορεί να είναι τελευταία, όμως πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε".
Αυτό ίσως είναι ένα πρώτο δείγμα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

pilotos έγραψε:μετά από 11 αγώνες χωρίς νίκη, σήμερα έπρεπε να αντιδράσουν γιατί ήταν με την πλάτη στον τοίχο.
Του χρόνου να αντιδράσουν στις 15......

"Για τον Βλάνταν Ίβιτς: "Εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, δε θέλω να μιλάω για προπονητές το έχω ξαναπεί." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

διάβασε δηλώσεις του. ΑΝ και μένα με ξεπερνά που λέει για τους μικρούς ότι είναι τα δικά μας παιδιά... ο χτεσινός................................
Πιλοτε μην εκτιθεσαι ρε συ ετσι, οκ δν τον γουσταρετε καποιοι αλλα μην ανακαλυπτετε πραγματα με το στανιο (σε αλλους παικτες βεβαια, παρεμφερης "επιθεση"-ειρωνια θα εκανε τζιζ κ θα υπηρχαν πεσιματα κ αντιδρασεις)

Στο περσινο διαστημα αναφερεται, που προπονουνταν με τον Ιβιτς και την Κ20 για μεγαλο διαστημα.. ;)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι εμπαθής με τον συγκεκριμένο, συγχρόνως όμως δεν ξεχνώ ότι φέτος είναι "άλλος παίκτης" και το έχω αναγνωρίσει πολλάκις
Θα ήθελα βέβαια κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μετά από 11 αγώνες έφτασαν να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και όχι μετά από 2...

Το να εκτεθώ εγώ, είναι το λιγότερο...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γιατί μίκρυναμε πολυ δυστυχως

Λειπουν κακαλα εντός αγων χώρου δυστυχως

Η ομαδα εχει θεμα προσωπικότητας πλην ματς με βαζελο ακομα και οταν προηγουμασταν το βλέπει σε ορισμένα οτι θα χάναμε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο καθένας έχει τις απόψεις του και το αναφαίρετο δικαίωμα να τις εκφράζει. Αγωνιστικά φέτος ο Γιώργος είναι από τους καλύτερους παίκτες μας.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ενώ το παιχνίδι δεν ήταν υψηλής έντασης πάλι εκεί να μανουριάσει. Αγωνιστικά ήταν εύκολα γιαυτον. Χωρίς λαθη
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Πηγε να του δωσει αγκωνια το τσουτσεκι της Καλλονης, να μην αντιδρασει;

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οχι ρε τι ειναι αυτα που λες...ο τζαβελλας θα τρωει ξυλο,θα τον μανουριαζει το καθε τσουτσεκι μεσα στην Τουμπα αλλα αυτος θα πρεπει να καθεται στα αυγα του. ΓΙΑΤΙ? Γιατι δεν τον γουσταρουμε ρε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”