Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από eorptol »

paoktzis έγραψε:καλα τα λες ιγκορ αλλα τα λαμογια οι πουτ@ν@ς γιοι δημοσιογραφοι θελουν να σε φανε με καθε τροπο
Τοσκιτσης μες στην τρελή χαρά

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

paoktzis έγραψε:πετρωτος και καστανης εδιξαν οτι ειναι ρουφιανοι οποιος ακουσε την συνεντευξη τυπου θα στεναχωριεται που ************* όχι τέτοια εδώ μέσα, σε παρακαλώ πολύ - Ντίνος ********
Ε καλά

Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

joshua έγραψε:Ηταν το μεγαλυτερο λαθος του καλοκαιριου, οχι γιατι μπορει να απαντησει κανεις αν ειναι καλος η κακος προπονητης, αλλα ακριβως επειδη δεν μπορει.Σε μια ομαδα με 13 προσθηκες,οι περισσοτερες εκ των οποιων νεοι παικτες απο μικροτερες ομαδες χωρις παραστασεις,εμπειριες και προσωπηκοτητα δεν δινεις το κουμαντο τους σε εναν προπονητη με 1 χρονο σε παγκους.Η χρονια εξελισσεται στο απολυτο μπαχαλο και ερχεται η ωρα για αποφασεις αληθεια με τι κριτηρια? Λενε φιλοι οτι πρεπει να μεινει 2-3 χρονια οχι γιατι εχει αποδειξει κατι αλλα γιατι ετσι πρεπει.Ναι πρεπει αλλα κανεις δεν κερδιζει χρονο τσαμπα.Αν στην θεση του υπηρχε προπονητης με βιογραφικο θα μπορουσε να πει καποιος,παλικαρια δεν εχει σημασια πως πηγε η χρονια,εχει δειξει αυτο και αυτο στην καριερα του, αρα του λειπει ο χρονος.Στον συγκεκριμενο τι να πει καποιος? Δεν ξερουμε τι μπορει να κανει,τα σκατωσε η ομαδα την πρωτη του χρονια αλλα ας του δωσουμε αλλη μια γιατι αλωστε μας περισσευει χρονος?Πραγματικα περιμενω να ακουσω με ενδιαφερον χωρις προκαταληψη τι ακριβως εχουμε δει μεχρι τωρα που να αξιζει να επενδυσουμε πανω του περισσοτερο χρονο.
Στη θεωρία πολυ λογικό ακούγεται αυτο που λες Joshua αλλα στην πράξη ποιος τέτοιος προπονητής (σοβαρός με βιογραφικό) θα ερχόταν να ρισκάρει το όνομα του σε αυτόν τον ΠΑΟΚ με αυτο το ρόστερ που περιγράφεις και την προϊστορία του ιβαν στις αλλαγές προπονητών ;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

pilotos έγραψε:
Gimnistis έγραψε:Χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας ή επιθετικότητας αλλα τι εννοείται κοουτσάρισμα;
Το να μπαίνει μέσα ο προπονητής και να διορθώνει τις λάθος πάσες,στη διάρκεια του αγώνα. Ας πούμε για παράδειγμα σήμερα τα 20 λάθη του χαριση ή να βγάζει ο προπονητής σέντρα αντί του Κιτσιου

SM-N9005
Πολύ σωστα

theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Αν και οφ τοπικ ο Σαντος δεν ειχε Ευρωπη(μονο την 3 χρονια,αρα δεν ειχε αγωνες Τετ-Κυρ-Τετ,που σημαινει λιγοτερα ματς,λιγοτεροι τραυματισμοι παικτων,λογω αυτου,εμπειροτερη ομαδα μ.ο ηλικιας και πικρους αποκλεισμους μεντροπιαστικες ηττες αποκλεισμους).
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Γιατί φταίει ο ΙΤ, γιατί είναι θέμα ψυχολογίας!
Αν πχ έπαιζες με gay, κούλα ή ζέλα και δεν ήσουν τόσο άνετος 0-1 δεν θα υπήρχε τόση χαλαρότητα. Οι παίκτες αμέλησαν την άμυνα γιατί ο πανθρακικός μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν στο πουθενά. Πόσες φορές έχασε ο Χαρίσης από μαλακία του την μπάλα και μετά γύρισε και την ξαναπήρε σαν να έπαιζε με παιδάκια;

Ο Προπονητής πρέπει να τους κρατάει σε εγρήγορση .... Χάσαμε ματς με δεκαπλάσιες τελικές από τον αντίπαλο και διπλάσια κατοχή, επειδή η άμυνα "κοιμήθηκε" σε δύο φάσεις .... - δες πόσες φορές έχει συμβεί αυτό φέτος!

Γιατί οι ίδιοι παίκτες σε άλλα ματς δεν κάνουν τα ίδια λάθη παρά μόνο όταν έχεις την υπεροχή- παρατηρήστε το - είναι θέμα ψυχολογίας και χαλαρότητας την οποία ο ΙΤ δεν έχει καταφέρει να διαχειριστεί!!
Αυτό βέβαια είναι αναμενόμενο από προπονητή αυτής της εμπειρίας και δεν θα συμβαίνει για πάντα!
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

[quote="joshua"]Ηταν το μεγαλυτερο λαθος του καλοκαιριου, οχι γιατι μπορει να απαντησει κανεις αν ειναι καλος η κακος προπονητης, αλλα ακριβως επειδη δεν μπορει.Σε μια ομαδα με 13 προσθηκες,οι περισσοτερες εκ των οποιων νεοι παικτες απο μικροτερες ομαδες χωρις παραστασεις,εμπειριες και προσωπηκοτητα δεν δινεις το κουμαντο τους σε εναν προπονητη με 1 χρονο σε παγκους.Η χρονια εξελισσεται στο απολυτο μπαχαλο και ερχεται η ωρα για αποφασεις αληθεια με τι κριτηρια? Λενε φιλοι οτι πρεπει να μεινει 2-3 χρονια οχι γιατι εχει αποδειξει κατι αλλα γιατι ετσι πρεπει.Ναι πρεπει αλλα κανεις δεν κερδιζει χρονο τσαμπα.Αν στην θεση του υπηρχε προπονητης με βιογραφικο θα μπορουσε να πει καποιος,παλικαρια δεν εχει σημασια πως πηγε η χρονια,εχει δειξει αυτο και αυτο στην καριερα του, αρα του λειπει ο χρονος.Στον συγκεκριμενο τι να πει καποιος? Δεν ξερουμε τι μπορει να κανει,τα σκατωσε η ομαδα την πρωτη του χρονια αλλα ας του δωσουμε αλλη μια γιατι αλωστε μας περισσευει χρονος?Πραγματικα περιμενω να ακουσω με ενδιαφερον χωρις προκαταληψη τι ακριβως εχουμε δει μεχρι τωρα που να αξιζει να επενδυσουμε πανω του περισσοτερο χρονο.[/quote]

τα ειπες ολα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

By yhe way,ωραιες δηλωσεις και παλυ...Μου αρεσει που πολλοι αποθεωνουν τις συνεντευξεις του,εμενα παλυ με εξοργιζουν,αλλη μια φορα να ακουσω για το καλυτερο ροστερ του γαυρου και τον Φορτουνη δεν θα το αντεξω...Το ελεγα για πλακα αλλα στο τελος θα το πιστεψω πως αυτος εφαγε τον Αρνεσεν...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Εγω το ξαναεγραψα ρε μαγκες. Καλος χρυσος ο Τουντορ, εχει αρκετα πραγματα που μου αρεσουν, αλλα αν δεν ξερεις να κερδιζεις δεν μπορεις να εισαι προπονητης στον ΠΑΟΚ.

Το καταλαβαινω οτι εχει ροστερ σχεδον Κ20, αλλα σημερα απεναντι σε μια ομαδα που εχει πεσει ηδη και εχεις την τυχη να σκοραρεις πρωτος, το ματς το παιρνεις.

Κριμα, γιατι θεωρω οτι μπορει να κανει την ομαδα να παιξει ομορφο ποδοσφαιρο, αλλα για μενα δεν πρεπει να μεινει του χρονου.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε:By yhe way,ωραιες δηλωσεις και παλυ...Μου αρεσει που πολλοι αποθεωνουν τις συνεντευξεις του,εμενα παλυ με εξοργιζουν,αλλη μια φορα να ακουσω για το καλυτερο ροστερ του γαυρου και τον Φορτουνη δεν θα το αντεξω...Το ελεγα για πλακα αλλα στο τελος θα το πιστεψω πως αυτος εφαγε τον Αρνεσεν...
τωρα τις διαβασα και εγω τζοσουα και πραγματικα ειναι να απορεις...αν πω θα πω πολυ ασχημη ατακα οποτε δεν το συνεχιζω...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Δεν είναι μόνο ποιοί παίζουν. Αυτό είναι ένα μέρος της δουλειάς του προπονητή.
Βάλε με και εμένα στην ομάδα να επιλέξω ποιοί παίζουν - όλοι μπορούν να το κάνουν.
Το θέμα είναι :
α. Αξιολόγηση των + και των - κάθε παίκτη και προσπάθεια βελτίωσης.
β. Αξιολόγηση των + και των - κάθε παίκτη και επιλογή του που θα παίζει και του τι θα κάνει στο γήπεδο, όπως και του τι ΔΕΝ θα κάνει.
γ. ΣΥΣΤΗΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Που είναι και τι κάνει ο καθένας στο γήπεδο και σε κάθε παιχνίδι.

Σήμερα είδαμε και τα 3 σέντερ μπακ να είναι στην περιοχή του αντιπάλου σε κόρνερ, μαζί με τον 1 κόφτη (Τζιώλη) και να είναι ο Χαρίσης 1 μέτρο έξω από την περιοχή στο μέσα δεξιά και ο Αντώνης στην ίδια θέση αριστερά. Πίσω φύλαγε ο κανένας με τον τίποτα, γιατί και ο Τζαβ μέσα στην περιοχή ήταν ... και ο Κίτσιου ήταν στο πλάι.

Κάνει αλλαγές και βγάζει και τα δύο αμυντικά χαφ !!! βάζει τον Κάτσε ... και τον βλέπουμε να παίζει όχι κόφτης άλλα μέσα δεξιά !!!. Μετά εκτελούσε κόρνερ ο Κάτσε, όλοι μέσα στην περιοχή και πίσω ο ..... Βελλίδης !!!.
Αυτά ούτε παιδάκια στο σχολείο δεν τα κάναμε.
Και μιλάμε τώρα για παραμονή προπονητή και play-off ... . Μένουν 5 παιχνίδια και, εάν κάνουμε πάνω από μία νίκη ακόμα, εγώ θα κάνω πανηγύρι. Λίγο ακόμα και θα είμασταν ανταγωνιστές της Βέροιας !!!.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Νομίζω πως ακόμα και οι θερμοί υποστηρικτές του έχουν αρχίσει να ξενερώνουν!
ΜΗΔΕΝ ψυχολογία προς την ομάδα και συνεχόμενα λάθη που βγάζουν μάτια...
Πλέον η λέξη ""υπομονή"" έχει χάσει το νόημά της!
Το έχω πει άπειρες φορές και θα το πω άλλη μια φορά --->> Η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ ψυχολογίας! Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν έχουμε χειρότερους παίχτες από τα χωριά που μας βιάζουν ασύστολα! Αν ο δικός μας προπονητής δεν μπορεί να κάνει το βασικό κομμάτι που λέγεται ψυχολογία, τότε λυπάμαι αλλά πρέπει κάτι να γίνει!
Για τα συστήματα και τις αλλαγές ας μιλήσουν οι ειδικοί! Εγώ μιλάω για το ψυχολογικό κομμάτι!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Άσε μας, ρε Τούντορ, με τον Φουρτούνη... Έλεος!

Κάνε και λίγο αυτοκριτική! Δεν βλάπτει! Πλάκα μας κάνουν τα χωριά!

Ξύπνα!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

hasio_john έγραψε:Νομίζω πως ακόμα και οι θερμοί υποστηρικτές του έχουν αρχίσει να ξενερώνουν!
ΜΗΔΕΝ ψυχολογία προς την ομάδα και συνεχόμενα λάθη που βγάζουν μάτια...
Πλέον η λέξη ""υπομονή"" έχει χάσει το νόημά της!
Το έχω πει άπειρες φορές και θα το πω άλλη μια φορά --->> Η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ ψυχολογίας! Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν έχουμε χειρότερους παίχτες από τα χωριά που μας βιάζουν ασύστολα! Αν ο δικός μας προπονητής δεν μπορεί να κάνει το βασικό κομμάτι που λέγεται ψυχολογία, τότε λυπάμαι αλλά πρέπει κάτι να γίνει!
Για τα συστήματα και τις αλλαγές ας μιλήσουν οι ειδικοί! Εγώ μιλάω για το ψυχολογικό κομμάτι!
Σε όσες ομάδες έχει αλλάξει προπονητής ή "ψυχολογία" αλλάζει για Μαξ 15 μέρες

SM-N9005
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ας φαμε στη μαπα τωρα ολα τα μμε περιχαρα να αναφωνουν τα λεει ο προπονητης τους αλλα τους φταιει ο διαιτητης,παρτε ρε παικτες σαν τον Φορτουνη να κερδισετε τον πανθρακικο και αφηστε τον γαυρο ησυχο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”