Τοσκιτσης μες στην τρελή χαράpaoktzis έγραψε:καλα τα λες ιγκορ αλλα τα λαμογια οι πουτ@ν@ς γιοι δημοσιογραφοι θελουν να σε φανε με καθε τροπο
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τοσκιτσης μες στην τρελή χαράpaoktzis έγραψε:καλα τα λες ιγκορ αλλα τα λαμογια οι πουτ@ν@ς γιοι δημοσιογραφοι θελουν να σε φανε με καθε τροπο
Ε καλάpaoktzis έγραψε:πετρωτος και καστανης εδιξαν οτι ειναι ρουφιανοι οποιος ακουσε την συνεντευξη τυπου θα στεναχωριεται που ************* όχι τέτοια εδώ μέσα, σε παρακαλώ πολύ - Ντίνος ********
Στη θεωρία πολυ λογικό ακούγεται αυτο που λες Joshua αλλα στην πράξη ποιος τέτοιος προπονητής (σοβαρός με βιογραφικό) θα ερχόταν να ρισκάρει το όνομα του σε αυτόν τον ΠΑΟΚ με αυτο το ρόστερ που περιγράφεις και την προϊστορία του ιβαν στις αλλαγές προπονητών ;joshua έγραψε:Ηταν το μεγαλυτερο λαθος του καλοκαιριου, οχι γιατι μπορει να απαντησει κανεις αν ειναι καλος η κακος προπονητης, αλλα ακριβως επειδη δεν μπορει.Σε μια ομαδα με 13 προσθηκες,οι περισσοτερες εκ των οποιων νεοι παικτες απο μικροτερες ομαδες χωρις παραστασεις,εμπειριες και προσωπηκοτητα δεν δινεις το κουμαντο τους σε εναν προπονητη με 1 χρονο σε παγκους.Η χρονια εξελισσεται στο απολυτο μπαχαλο και ερχεται η ωρα για αποφασεις αληθεια με τι κριτηρια? Λενε φιλοι οτι πρεπει να μεινει 2-3 χρονια οχι γιατι εχει αποδειξει κατι αλλα γιατι ετσι πρεπει.Ναι πρεπει αλλα κανεις δεν κερδιζει χρονο τσαμπα.Αν στην θεση του υπηρχε προπονητης με βιογραφικο θα μπορουσε να πει καποιος,παλικαρια δεν εχει σημασια πως πηγε η χρονια,εχει δειξει αυτο και αυτο στην καριερα του, αρα του λειπει ο χρονος.Στον συγκεκριμενο τι να πει καποιος? Δεν ξερουμε τι μπορει να κανει,τα σκατωσε η ομαδα την πρωτη του χρονια αλλα ας του δωσουμε αλλη μια γιατι αλωστε μας περισσευει χρονος?Πραγματικα περιμενω να ακουσω με ενδιαφερον χωρις προκαταληψη τι ακριβως εχουμε δει μεχρι τωρα που να αξιζει να επενδυσουμε πανω του περισσοτερο χρονο.
Πολύ σωσταpilotos έγραψε:Το να μπαίνει μέσα ο προπονητής και να διορθώνει τις λάθος πάσες,στη διάρκεια του αγώνα. Ας πούμε για παράδειγμα σήμερα τα 20 λάθη του χαριση ή να βγάζει ο προπονητής σέντρα αντί του ΚιτσιουGimnistis έγραψε:Χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας ή επιθετικότητας αλλα τι εννοείται κοουτσάρισμα;
SM-N9005
τωρα τις διαβασα και εγω τζοσουα και πραγματικα ειναι να απορεις...αν πω θα πω πολυ ασχημη ατακα οποτε δεν το συνεχιζω...joshua έγραψε:By yhe way,ωραιες δηλωσεις και παλυ...Μου αρεσει που πολλοι αποθεωνουν τις συνεντευξεις του,εμενα παλυ με εξοργιζουν,αλλη μια φορα να ακουσω για το καλυτερο ροστερ του γαυρου και τον Φορτουνη δεν θα το αντεξω...Το ελεγα για πλακα αλλα στο τελος θα το πιστεψω πως αυτος εφαγε τον Αρνεσεν...
Σε όσες ομάδες έχει αλλάξει προπονητής ή "ψυχολογία" αλλάζει για Μαξ 15 μέρεςhasio_john έγραψε:Νομίζω πως ακόμα και οι θερμοί υποστηρικτές του έχουν αρχίσει να ξενερώνουν!
ΜΗΔΕΝ ψυχολογία προς την ομάδα και συνεχόμενα λάθη που βγάζουν μάτια...
Πλέον η λέξη ""υπομονή"" έχει χάσει το νόημά της!
Το έχω πει άπειρες φορές και θα το πω άλλη μια φορά --->> Η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ ψυχολογίας! Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν έχουμε χειρότερους παίχτες από τα χωριά που μας βιάζουν ασύστολα! Αν ο δικός μας προπονητής δεν μπορεί να κάνει το βασικό κομμάτι που λέγεται ψυχολογία, τότε λυπάμαι αλλά πρέπει κάτι να γίνει!
Για τα συστήματα και τις αλλαγές ας μιλήσουν οι ειδικοί! Εγώ μιλάω για το ψυχολογικό κομμάτι!