Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από goran 64 »

Για πολλοστή φορά θα τον επαινέσω με το γνωστό πλέον: "ΓΕΙΑ ΣΑ ΡΕ ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΕ"... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

"Ρίχτα χύμα" ρε παλίκαρε !!! Ρίχτα μπας και τα διαβάσουν και ξυπνήσουν πολλοί "κοιμώμενοι" κι από δω μέσα !!!

ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ "ΜASTER" Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΙΔΙΚΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΝΟΜΙΖΟΥΝ" :pano: !!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

goran 64 έγραψε:Για πολλοστή φορά θα τον επαινέσω με το γνωστό πλέον: "ΓΕΙΑ ΣΑ ΡΕ ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΕ"... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

"Ρίχτα χύμα" ρε παλίκαρε !!! Ρίχτα μπας και τα διαβάσουν και ξυπνήσουν πολλοί "κοιμώμενοι" κι από δω μέσα !!!

ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ "ΜASTER" Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΙΔΙΚΟΥ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΝΟΜΙΖΟΥΝ" :pano: !!!
Ξανά μανά μία από τα ίδια: "Γεια σά ρε λεβένταρε Αρκαδοπόντιε", πες τα να αγιάσει το στόμα σου !!! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Disharmonic

Δημοσίευση από Disharmonic »

Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αρκαδικό...

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00, θε μεταδοθεί σε παράλληλη μετάδοση από το Novasports2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Δικέφαλος με 28 βαθμούς είναι στην 6η θέση (ισόβαθμος με άλλους τρεις!) και ο Αρκαδικός του Χάρη Μαρκόπουλου στην 13η με 25. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας νίκη επί της Πάτρας με 82-59 (!) και δείχνει να συνέρχεται από το κακό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, Τζόουμς, Καββαδάς και Στεφανίδης τράβηξαν το σκοράρισμα των γηπεδούχων.
Δεν νομίζω ότι ο Χάρης Μαρκόπουλος έφυγε απο το Κόροιβο
sakoulepsu_teen

Δημοσίευση από sakoulepsu_teen »

Θεωρώ ότι ο Αρκαδοπόντιος είναι η πιο καλή και καυτή πέννα το συγκεκριμένου ιστοχώρου ....Αυτά τα οποία αναφέρει όλα είναι πάρα πολύ σωστά.
Εμένα σαν οπαδό του ΠΑΟΚ μας με ενδιαφέρει να διασαφηνιστεί το τί έγινε πέρυσι εγώ είμαι ΠΑΟΚ δεν είμαι ζήσης άγγελος θόδωρας ιακωβος το ξεκαθάρισμα έπρεπε να το κάνει ο ιβαν
κανένας δε μίλησε για αυτό και όταν κάποιος προσπάθησε να μιλήσει δεν τον αφήσαν - κλάους
Επίσης ξέρω από την περσινή ομάδα φύγαν οι διακριθέντες και οι γνωρίζοντες αθλητές τεχνικοι και παραγοντες και έχουν μείνει αυτοί που ήταν ουδέτεροι και ο αρχηγός μας .......
Ο Κάτσε ήταν ο καλυτερος παίκτης την τελευταια 3ετία . ο Κλαους στην επίθεση ο περειρα λείπει από την ομάδα και πόσοι άλλοι που ήτε διώχθηκαν κακίν κακός ήτε παραμερίζονται.....
Ο Φράνκ Άρνενσεν ήταν η κολυμπύθρα του Σιλωάμ όμως φαίνεται ότι ήρθε και καλά να διώξει την κοπριά και μόλις τον χρησιμοποίησαν προσχηματικά δεν τον άφησαν να κάνει ομάδα..........
ο κόσμος στήριζε την ομάδα μέχρι την στιγμή που ο Θόδωρας συμβούλεψε τον μεγάλο να πάρει τον Κάκκο ......
τα ερπετά που είχαν απομακρυνθεί ένα ένα κάνουν παρέλασει από τα γραφεία.....
Δηλαδή μέχρι πότε θα συναιχίζεται αυτό ;
Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδέα η οποία προσπαθεί να τσαλακωθεί εδώ και 10 χρόνια
Γιατί ΠΑΟΚ μπορεί να είναι τα κοριτσάκια με τα αιφοουν που ψωνίζουν εισητήριο από το ιντερνετ
αλλά ΠΑΟΚ είναι και τα κομ'αντο που γέμισαν το ΟΑΚΚΑ και έφυγαν προδωμένοι κουρασμένοι αφού η ομάδα δεν είχε μπει ποτέ στο γήπεδο .........
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

AΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ RESPECT ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΟ :pano:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΜΠΡΑΒΟ ρε Ντινο για αυτα που εγραψες.Επειδη δεν εχουμε την ευφραδεια λογου που εχεις,καλο ειναι να γραφεις πιο συχνα,πρωτου να γινουμε κουλουβαχατα για διαφορα θεματα που αφορουν την ομαδα.
ΥΓ.Το ειχα δει και πιο παλια το βιντεο που εβαλες,αλλα δεν το θυμομουν.Να σαι καλα.
ΥΓ.Μηπως και τοτε δεν ηταν πολυ περισσοτερες οι αδικιες,απλως δεν υπηρχε η τηλεοραση(μονο οσοι ηταν εντος μπορουσαν να δουν απο κοντα την αδικια που γινονταν,οι υπολοιποι αποσπασματα απο λιγες φασεις και μονο σε σημαντικους αγωνες τελικοι κλπ,που δεν μπορουσες να νοιωσεις την αδικια),οπως γινεται σημερα που την βλεπεις ,εστω και απο την τηλεοραση,αν δεν μπορεις να εισαι στο γηπεδο.
Μαζι με Αρκαδοποντιο ειστε πολυ καλες πενες και πολυ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Το σημερινό εξαιρετο κείμενο δεν είναι δικό μου, Θοδωρή. Είναι του Αρκαδα, που δεν είναι απλώς η καλύτερη πένα του site, όπως γράφει ο φίλος παραπάνω, αλλά ολόκληρου του Παοκτσήδικου κόσμου που έχει τη δυνατότητα να εκφράζεται δημοσίως! Και με διαφορά!

Όλοι οι υπολοιποι, μόνο να ακολουθήσουμε μπορούμε και να εκφράσουμε το θαυμασμό μας για την κοφτερή του παοκτσήδικη έκφραση και την ντομπροσύνη του. Και φυσικά τη χαρά μας που γράφει εδώ!

ΕΥΓΕ ΠΟΝΤΙΑΡΑ ΜΟΥ...

Θοδωρή, ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια, παλίκαρε...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Αμα πινεις ξυδια Ντινο αυτα παθαινεις,βλεπεις την πενα και νομιζεις οτι ειναι ''Με την πενα του Ντινου'' και δεν βλεπεις ποιος το εγραψε.
Απο την αλλη οταν πινεις,ειδικα οταν εχει ησυχια,σου ερχονται πιο ευκολα οι ιδεες για να γραψεις.
Οπως και να χει τα συγχαρητηρια τα εδωσα και στον τιτανομεγιστο ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΟ,αν καιολιγον τι πιωμενος.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άρχοντας είσαι πατριώτη

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

το ζητημα ειναι οτι το σαιτ (παοκμανια) πλεον εχει δημιουργισει ενα .....ρευμα....αρκετα δυνατο θα ελεγα

καιρος ειναι το ......ρευμα....αυτο να περασει σε ενα αλλο .....επιπεδο.....

κατι ποιο πρακτικο κατι σαν....λεσχη....ας πουμε

ΠΑΟΚ ειμαστε και με τα καλα μας και με τα κακα μας και δεν γινετε μονο να μιλαμε μεσα απο τα πληκτρολογια

συνδεσμος με την ....σκληρη..... έννοια δεν γινετε να γινουμε

αλλα μια λεσχη???

θα ελεγα οτι για αρχη καλο θα ηταν επιτελους να γινει μια .....πρωτη....συνάντηση

να γνωριστουμε ρε παιδια μικροι μεγαλοι πρεπει να..... κοιταχτουμε ....στα ματια

εαν υπαρχει ΠΑΟΚτσιδικο ....κίνημα...αυτο για να δυναμωσει, η κουβεντα και η αντιπαραθεση εκ του....ασφαλους....δεν αρκει
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα!

Αλλά μια φορά που σας καλέσαμε για τσιπουροκατάνυξη, μόνο εγώ, ο Ντίνος και ο MpouJr ήμασταν... :mrgreen:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Κι εγω συμφωνω σε αυτο με τους απο πανω.Αν και μακρια αν γινει λιγο νωρις η προσκληση θα ειναι καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

RoMaN έγραψε:Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα!

Αλλά μια φορά που σας καλέσαμε για τσιπουροκατάνυξη, μόνο εγώ, ο Ντίνος και ο MpouJr ήμασταν... :mrgreen:

ποτε εγεινε αυτο ρε παιδια????

εγω μαλλον μπαναρισμενος ειμουν τοτε του ......επ΄αοριστου χρονου....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πριν το περσινό Π.Α.Ο.Κ. - βάζελος... Δεν θυμάμαι αν ήταν του κυπέλλου που χάσαμε για 1-2 πόντους, ή του πρωταθλήματος που τους κερδίσαμε με +17..
Άβαταρ μέλους
goran 64

abg12d34 έγραψε:το ζητημα ειναι οτι το σαιτ (παοκμανια) πλεον εχει δημιουργισει ενα .....ρευμα....αρκετα δυνατο θα ελεγα

καιρος ειναι το ......ρευμα....αυτο να περασει σε ενα αλλο .....επιπεδο.....

κατι ποιο πρακτικο κατι σαν....λεσχη....ας πουμε

ΠΑΟΚ ειμαστε και με τα καλα μας και με τα κακα μας και δεν γινετε μονο να μιλαμε μεσα απο τα πληκτρολογια

συνδεσμος με την ....σκληρη..... έννοια δεν γινετε να γινουμε

αλλα μια λεσχη???

θα ελεγα οτι για αρχη καλο θα ηταν επιτελους να γινει μια .....πρωτη....συνάντηση

να γνωριστουμε ρε παιδια μικροι μεγαλοι πρεπει να..... κοιταχτουμε ....στα ματια

εαν υπαρχει ΠΑΟΚτσιδικο ....κίνημα...αυτο για να δυναμωσει, η κουβεντα και η αντιπαραθεση εκ του....ασφαλους....δεν αρκει
Μέσα κι εγώ φυσικά με μεγάλη μου χαρά μάλιστα!!! Συγχαρητήρια για την πρόταση!!! Αν το προετοιμάσουμε κανένα μήνα, ελπίζω να μαζευτούμε καμιά 50αριά τουλάχιστον, απ όλη την Βόρεια Ελλάδα (και γιατί όχι κι απ την υπόλοιπη κι απ την Αθήνα όσα παιδιά μπορέσουν) και θα είναι πολύ ωραία θαρρώ να ανταλλάσσουμε απόψεις για τον Π.Α.Ο.Κ. και όχι μόνο, κοιτάζοντας ο ένας στα μάτια τον άλλον!!!

Αυτό αργότερα μπορεί να εξελιχθεί, όχι απαραίτητα σε λέσχη αλλά σε ετήσιο θεσμό, κάτι σαν "Ετήσιο αντάμωμα Paokmania" και να το επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο για ένα διήμερο, μέσα στον Ιούνιο για παράδειγμα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”