Αδερφε γελοιο ειναι οτι ειμαστε καμια 20αρια βαθμους πισω απο τον πρωτο , γελοιο ειναι να παλευουμε να μπουμε στα play off , γελεοιο ειναι καθε χρονο να αλλαζεις ριζικα την διοικηση σου , γελοιες τουλαχιστον ειναι και οι μπουκες με καπνογονα και πετροπολεμους και φωτιες στην 4 .painkiller4 έγραψε:Eιναι γελοιο το λιγοτερο να υπαρχουν ατομα εδω περα υστερα απο αυτο το ματς παρωδια που εχει ερθει μια εγκληματικη οργανωση με ολο το συρφετο της με μοναδικο σκοπο, οχι απλα να την ευνοησει στο συγκεκριμενο ματς αλλα κυριως με απωτερο σκοπο να σε αφανισει εσενα και να μιλανε για ποδοσφαιρο ασκωντας κριτικη σε κατι που δεν αφησαν να παιχτει.
Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv
- The_Stalker
Ρε συ, άστο. Μην το συνεχίζεις. Και κρίμα στο άβαταρ που έχεις.
Μήπως έχεις εύκαιρο το λινκ ?pgetsos έγραψε:Στο φουλ βίντεο του αγώνα που ανέβηκε
Αν μπορέσω θα την κόψω αύριο
Μπορώ να την κόψω κ εγώ.
Ρε αντικειμενικε που είδες και το ματς,για πες μας ο κασάμι για εμάς έπαιζε η για τους άλλους;
Εκτίθεστε, λίγη τσίπα δεν έχετε;
Μπήκες να μας πεις μετά τα αίσχη ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ομάδα.
Το αβαταρ που εχω φιλαρακι δεν εκανε μπουκες σε γηπεδα , και καθε πραξη του ηταν πολιτικη .
Αλλα για να καταλαβω , πες οτι εγω ειμαι αμπαλος , αλλα βλεπω και αλλα καταλαβαινω σε ενα αγωνα .
Σε ολα τα υπολοιπα που λεω που διαφωνεις , και γιατι το κανεις προσωπικο το θεμα?
Αλλα για να καταλαβω , πες οτι εγω ειμαι αμπαλος , αλλα βλεπω και αλλα καταλαβαινω σε ενα αγωνα .
Σε ολα τα υπολοιπα που λεω που διαφωνεις , και γιατι το κανεις προσωπικο το θεμα?
παρεκτρεπεσαι...obanebane έγραψε:Ρε αντικειμενικε που είδες και το ματς,για πες μας ο κασάμι για εμάς έπαιζε η για τους άλλους;
- painkiller4
Υστερα απο αυτο που ειδες εσυ χθες ερχεσαι και τι μας λες για να καταλαβω οτι ειδες ποδοσφαιρο χθες;
Γιατι απο την στιγμη που προηγουμαστε αρχιζει να στηνεται ενα θεατρο σκιων εκει περα, και ναι εγω δεν μπορω να κανω καμια κριτικη για τιποτα παρα μονο αηδιασα
Γιατι απο την στιγμη που προηγουμαστε αρχιζει να στηνεται ενα θεατρο σκιων εκει περα, και ναι εγω δεν μπορω να κανω καμια κριτικη για τιποτα παρα μονο αηδιασα
quote="The_Stalker"]Ρε συ, άστο. Μην το συνεχίζεις. Και κρίμα στο άβαταρ που έχεις.[/quote]
ΦΙΛΕ SWORDFIRE πραγματικα λογω αβαταρ νομιζω οτι θελεις να απλα να αντιδρασεις. Απλα να εισαι απ εξω...εστω κ απο εκει που ανηκεις...
Οκ θες να εισαι ο Βaader....
Aλλα υπαρχει κ η Meinhof σταση ζωης...
ΦΙΛΕ SWORDFIRE πραγματικα λογω αβαταρ νομιζω οτι θελεις να απλα να αντιδρασεις. Απλα να εισαι απ εξω...εστω κ απο εκει που ανηκεις...
Οκ θες να εισαι ο Βaader....
Aλλα υπαρχει κ η Meinhof σταση ζωης...
Καθόλου, απλά θα ήθελα τέτοιες στιγμές από συνοπαδους αλληλεγγύη προς την ομάδα.
Τα κακώς κείμενα έχουν γραφτεί πάμπολλες φορές και από εμένα και από άλλους,τώρα όμως είναι εντελώς άτοπο με τέτοιο χειρουργείο να έχει προηγηθεί.
Τέλος πάντων όπως νομίζεις, αλλιώς τον έχουμε στο μυαλό μας τον ΠΑΟΚ.
Τα κακώς κείμενα έχουν γραφτεί πάμπολλες φορές και από εμένα και από άλλους,τώρα όμως είναι εντελώς άτοπο με τέτοιο χειρουργείο να έχει προηγηθεί.
Τέλος πάντων όπως νομίζεις, αλλιώς τον έχουμε στο μυαλό μας τον ΠΑΟΚ.
- The_Stalker
@ swordfire
Τελευταίο που γράφω.
Αν ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις ότι με 31-12 φάουλ ΔΕΝ μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο δεν σε φταίω εγώ.
Αν ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις ότι παιδιά που τα σφάζει με το καλημέρα το κοράκι και λάθη θα κάνουν και η ψυχολογία τους θα πέσει, πάλι δεν σε φταίω εγώ.
Αν ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις ότι ομάδα με παίκτες πολύ πιο έμπειρους δεν άντεξε σε ανάλογη διαιτησία (σπάθας), πάλι δεν σε φταίω εγώ.
Αν ΔΕΝ βλέπεις ότι η φάση με τον καταδύτη είναι διεκδίκηση και ότι ο καταδύτης τραβά φανέλα, δεν ΘΕΛΕΙΣ να το δεις.
Αν ΔΕΝ καταλαβαίνεις ότι η χθεσινή μπούκα ήταν επίσης πράξη πολιτική, δεν καταλαβαίνεις από ΠΑΟΚ.
Δεν κάνω εγώ κάτι προσωπικό. Έκανες σχόλιο εσύ, σ' εσένα απαντώ. Τον παπουτσέλη δεν με είπες μόνο από πού τον ξέθαψες.
Τελευταίο που γράφω.
Αν ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις ότι με 31-12 φάουλ ΔΕΝ μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο δεν σε φταίω εγώ.
Αν ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις ότι παιδιά που τα σφάζει με το καλημέρα το κοράκι και λάθη θα κάνουν και η ψυχολογία τους θα πέσει, πάλι δεν σε φταίω εγώ.
Αν ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις ότι ομάδα με παίκτες πολύ πιο έμπειρους δεν άντεξε σε ανάλογη διαιτησία (σπάθας), πάλι δεν σε φταίω εγώ.
Αν ΔΕΝ βλέπεις ότι η φάση με τον καταδύτη είναι διεκδίκηση και ότι ο καταδύτης τραβά φανέλα, δεν ΘΕΛΕΙΣ να το δεις.
Αν ΔΕΝ καταλαβαίνεις ότι η χθεσινή μπούκα ήταν επίσης πράξη πολιτική, δεν καταλαβαίνεις από ΠΑΟΚ.
Δεν κάνω εγώ κάτι προσωπικό. Έκανες σχόλιο εσύ, σ' εσένα απαντώ. Τον παπουτσέλη δεν με είπες μόνο από πού τον ξέθαψες.

Αύριο λέω να βρω και να βάλω και μία φάση με Κασάμι, εκεί που κερδίζει το κέντρο. Για πες βρε swordfire, σε ποιό λεπτό να ψάξω;

Swordfire έγραψε:οτι μιλιβογεβιτς - κασαμι εχουν παρει το κεντρο
Έτσι και εγώ ξεφτιλίζω και τον Μέσιstephanos έγραψε:
Αύριο λέω να βρω και να βάλω και μία φάση με Κασάμι, εκεί που κερδίζει το κέντρο. Για πες βρε swordfire, σε ποιό λεπτό να ψάξω;![]()
Swordfire έγραψε:οτι μιλιβογεβιτς - κασαμι εχουν παρει το κεντρο

Αν και πρόλαβε ο Στέφανος, https://youtu.be/zmdABvI6A9UMapogo έγραψε:Μήπως έχεις εύκαιρο το λινκ ?pgetsos έγραψε:Στο φουλ βίντεο του αγώνα που ανέβηκε
Αν μπορέσω θα την κόψω αύριο
Μπορώ να την κόψω κ εγώ.