Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ρε συ, άστο. Μην το συνεχίζεις. Και κρίμα στο άβαταρ που έχεις.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

pgetsos έγραψε:Στο φουλ βίντεο του αγώνα που ανέβηκε

Αν μπορέσω θα την κόψω αύριο
Μήπως έχεις εύκαιρο το λινκ ?

Μπορώ να την κόψω κ εγώ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε αντικειμενικε που είδες και το ματς,για πες μας ο κασάμι για εμάς έπαιζε η για τους άλλους;
Εκτίθεστε, λίγη τσίπα δεν έχετε;
Μπήκες να μας πεις μετά τα αίσχη ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ομάδα.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Μαλλον μπερδεψε τις καραφλες..... :lol:
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Το αβαταρ που εχω φιλαρακι δεν εκανε μπουκες σε γηπεδα , και καθε πραξη του ηταν πολιτικη .
Αλλα για να καταλαβω , πες οτι εγω ειμαι αμπαλος , αλλα βλεπω και αλλα καταλαβαινω σε ενα αγωνα .
Σε ολα τα υπολοιπα που λεω που διαφωνεις , και γιατι το κανεις προσωπικο το θεμα?
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

obanebane έγραψε:Ρε αντικειμενικε που είδες και το ματς,για πες μας ο κασάμι για εμάς έπαιζε η για τους άλλους;
Εκτίθεστε, λίγη τσίπα δεν έχετε;
Μπήκες να μας πεις μετά τα αίσχη ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ομάδα.
παρεκτρεπεσαι...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Υστερα απο αυτο που ειδες εσυ χθες ερχεσαι και τι μας λες για να καταλαβω οτι ειδες ποδοσφαιρο χθες;
Γιατι απο την στιγμη που προηγουμαστε αρχιζει να στηνεται ενα θεατρο σκιων εκει περα, και ναι εγω δεν μπορω να κανω καμια κριτικη για τιποτα παρα μονο αηδιασα
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

quote="The_Stalker"]Ρε συ, άστο. Μην το συνεχίζεις. Και κρίμα στο άβαταρ που έχεις.[/quote]

ΦΙΛΕ SWORDFIRE πραγματικα λογω αβαταρ νομιζω οτι θελεις να απλα να αντιδρασεις. Απλα να εισαι απ εξω...εστω κ απο εκει που ανηκεις...

Οκ θες να εισαι ο Βaader....
Aλλα υπαρχει κ η Meinhof σταση ζωης...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καθόλου, απλά θα ήθελα τέτοιες στιγμές από συνοπαδους αλληλεγγύη προς την ομάδα.
Τα κακώς κείμενα έχουν γραφτεί πάμπολλες φορές και από εμένα και από άλλους,τώρα όμως είναι εντελώς άτοπο με τέτοιο χειρουργείο να έχει προηγηθεί.
Τέλος πάντων όπως νομίζεις, αλλιώς τον έχουμε στο μυαλό μας τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

@ swordfire

Τελευταίο που γράφω.
Αν ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις ότι με 31-12 φάουλ ΔΕΝ μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο δεν σε φταίω εγώ.
Αν ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις ότι παιδιά που τα σφάζει με το καλημέρα το κοράκι και λάθη θα κάνουν και η ψυχολογία τους θα πέσει, πάλι δεν σε φταίω εγώ.
Αν ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις ότι ομάδα με παίκτες πολύ πιο έμπειρους δεν άντεξε σε ανάλογη διαιτησία (σπάθας), πάλι δεν σε φταίω εγώ.
Αν ΔΕΝ βλέπεις ότι η φάση με τον καταδύτη είναι διεκδίκηση και ότι ο καταδύτης τραβά φανέλα, δεν ΘΕΛΕΙΣ να το δεις.
Αν ΔΕΝ καταλαβαίνεις ότι η χθεσινή μπούκα ήταν επίσης πράξη πολιτική, δεν καταλαβαίνεις από ΠΑΟΚ.

Δεν κάνω εγώ κάτι προσωπικό. Έκανες σχόλιο εσύ, σ' εσένα απαντώ. Τον παπουτσέλη δεν με είπες μόνο από πού τον ξέθαψες.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Εικόνα

Αύριο λέω να βρω και να βάλω και μία φάση με Κασάμι, εκεί που κερδίζει το κέντρο. Για πες βρε swordfire, σε ποιό λεπτό να ψάξω; :lol:
Swordfire έγραψε:οτι μιλιβογεβιτς - κασαμι εχουν παρει το κεντρο
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ευχαριστώ Στέφανε.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

stephanos έγραψε:Εικόνα

Αύριο λέω να βρω και να βάλω και μία φάση με Κασάμι, εκεί που κερδίζει το κέντρο. Για πες βρε swordfire, σε ποιό λεπτό να ψάξω; :lol:
Swordfire έγραψε:οτι μιλιβογεβιτς - κασαμι εχουν παρει το κεντρο
Έτσι και εγώ ξεφτιλίζω και τον Μέσι :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Mapogo έγραψε:
pgetsos έγραψε:Στο φουλ βίντεο του αγώνα που ανέβηκε

Αν μπορέσω θα την κόψω αύριο
Μήπως έχεις εύκαιρο το λινκ ?

Μπορώ να την κόψω κ εγώ.
Αν και πρόλαβε ο Στέφανος, https://youtu.be/zmdABvI6A9U
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Swordfire έγραψε:
kastrakis έγραψε:87 λεπτά μπάλα?Σοβαρά τώρα?

Με 12-30 φάουλ?Τι στο καλό ,...αυτοί έπαιζαν μπάλα κι εμείς κατς?
Με την χαρισμένη κόκκινη στον μιλιβογεβιτς?Με το τζαρτζάρισμα στον γαύρο που εφευρέθηκε φάουλ και εβαλαν γκολ?

Ήσουν στο ματς χθες?Γιατί όσοι ήταν ξέρουν καλά , απ όσα είδαν κι ένιωσαν ότι οι σφυγμοί είχαν βαρέσει διάλυση απ το κοράκι και καταλάβαιναν τι ένιωθαν κι οι παίκτες στο γήπεδο μ αυτά που εγιναν...

Άστο. Γκρινιαζεις από Κυριακή πάλι... ;)
Ειπα εγω οτι ο παπας επαιζε 50-50 ???
Ποτε μας εχουν παιξει ετσι , παρολα αυτα τους εχουμε γαμησει και με κοντρα διατησια.
Και ναι ο παπας ηταν καμικαζι , περσυ στο 1-2 με το γκολ του τζαναρι που ακυρωσαν ειχαμε καλυτερα σφυριγματα?
Η γνωμη μου ειναι οτι στον φορτουνη ειναι φαουλ και επειδη ειναι εντος ειναι πεναλντι (θα ακουσω μπινελικη για αυτο αλλα αυτο πιστευω).
Τον αγωνα τον ειδα στον οτε και απο εκει καταλαβαινες οτι ειναι καμικαζι ο παπας .
Αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι τι κανω εγω ... εγω ξερω οτι εκανα μπουκα στο 87 και δεν αφησα την ομαδα να παει στον πειραια και να τους γαμησει...
Και δεν με λες εσύ ρε "λεβεντάκο" μου "ερυθραστερίτη" με το πολυβόλο για κερασάκι στην τούρτα;;; Απ την μπούκα στο 87' μήπως έχασες κι εσύ κάνα μύριο απ τα 13 της Ν. Ασίας και σε έτσουξε τόσο πολύ;;; Εεεεεεε;;;;;;;;

Ή μήπως είσαι Περαιώτης, γέννημα θρέμα Π.Α.Ο.Κ.τσάκι ντε, κι έχασες την ευκαιρία να δεις τον "Θεό" σου τον Π.Α.Ο.Κ. επιτέλους από κοντά ρε συ και σε το χάλασε η μπούκα και "έπαθες";;; Εεεεεε;;;;;;

Για λέγε γιατί στα ξαφνικά παρουσιάζεις πολύ μεγάλο ενδιαφέρον απ το πουθενά ρε συ..."πουθενά"!!!

Υ.Γ. Ρε συ λεβεντάκο-πουθενά μου...Ρε συ δεν πας να κάνεις καμιά φούσκα με την μύξα σου λέω εγώ καλύτερα ξημερωματιάτικα που μπήκες εδώ μέσα να μας πουλήσεις τρέλα;;; Άντε ρε συ κάνε με την χάρη και...ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ σαν κάνα κολπάκι του ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ!!! Άντε ρε συ...ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ δενξερωγωτικαιπώς δηλαδή...να πόόμμμε!!!

Υ.Γ. Άμα οι moderators με κρίνουν πολύ "μπρουτάλ" ας με στείλουν για κάνα μπάνιο...ξανά!!! Προτιμώ τα μπάνια και την ηλιογαμωθεραπεία απ το να μου χαλάνε την υγεία οι στημένοι πουστόγ@υροι εδώ μέσα κάνοντας μας κώλο, γαμώ τον πολιτιστικό πολιτισμό μου γαμώ!!! Άι σιχτίρι με τα κάθε είδους πουσταρι@ εδώ μέσα στο σπίτι μας πια...Έλεος ρε γαμώ, έλεος ρε σεις συντονιστές και admin team πια...ΕΛΕΟΣ, Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΛΛΛΕΕΕΜΜΜΕΕΕ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 04 Μαρ 2016, 04:34, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”