Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
δεν ειναι κραξιμο ρε γρηγορη οντως σουρεαλ ειναι η εικονα...φανταζεσαι ας πουμε τον πρελεβιτς σε στυλ "φερτε τους ρε τους μαμημενους να τους βαλω προπονηση με τον σοφοκλη 1 ωρα να δειτε μετα τι ωραια που θα τα λενε"?? 

Δεν έχω βάλει ούτε ένα emoγαμώτικον σήμερα Σεραφείμ...Αν δεν σου λέει κάτι αυτό, απορώ που βρίσκεις του λόγου σου την ψυχραιμία και ποστάρεις φάτσα με γέλια!!!
Έχω σκάσει για τα παλικαράκια που πιάσανε χθες οι ρ@υφιάνοι τους!!! Όποιος έχει νεότερα για το θέμα, ας γράψει κάτι σας παρακαλώ, γιατί έχω πάρει ήδη 2 Lexotanill, μήπως και γλιτώσω το εγκεφαλικό...
Έχω σκάσει για τα παλικαράκια που πιάσανε χθες οι ρ@υφιάνοι τους!!! Όποιος έχει νεότερα για το θέμα, ας γράψει κάτι σας παρακαλώ, γιατί έχω πάρει ήδη 2 Lexotanill, μήπως και γλιτώσω το εγκεφαλικό...
H λύση είναι να κάνει αίτηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μπεί στην βουλγάρικη ή Σερβική ή τούρκικη λίγκα!
Μόνο αυτό να βγάλουν σαν βρώμα τότε θα σφύξουν!
-
σωστος. και οχι μονο σαν απειλη. και να παμε να παιξουμε με αυτους δε με χαλαει καθολου.Pr.Jon έγραψε:H λύση είναι να κάνει αίτηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μπεί στην βουλγάρικη ή Σερβική ή τούρκικη λίγκα!
Υ.Γ. οκ να εξαιρεσουμε την τουρκια για αυτους που ψαχνουν αφρμη για φιλονικιες. το νοημα ειναι να φυγουμε απο την εγχωρια λιγκα. το που θα παμε ειναι αλλο θεμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane79 την Πέμ 03 Μαρ 2016, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
αμα ξερεις γρηγορη μου τι τραβαμε απο χθες το βραδυ ποια ψυχραιμια τωρα...για τα παιδια μην αγχωνεσαι θα σε ενημερωσω θα τη βρουμε την ακρη μας παλι ελπιζω ομως αυτη τη φορα να υπαρξει και μεγαλυτερη στηριξη απο τους "τριτους" γιατι λογικα παμε για χοντρα εξοδα παλι...goran 64 έγραψε:Δεν έχω βάλει ούτε ένα emoγαμώτικον σήμερα Σεραφείμ...Αν δεν σου λέει κάτι αυτό, απορώ που βρίσκεις του λόγου σου την ψυχραιμία και ποστάρεις φάτσα με γέλια!!!
Αδερφε χαλάρωσε,μην χαλιεσαι παραπανω, κατα πάσα πιθανότητα θα βγουνε τα παιδιά σήμερα! Θα οριστεί δικάσιμος και θα βγουν !goran 64 έγραψε:Δεν έχω βάλει ούτε ένα emoγαμώτικον σήμερα Σεραφείμ...Αν δεν σου λέει κάτι αυτό, απορώ που βρίσκεις του λόγου σου την ψυχραιμία και ποστάρεις φάτσα με γέλια!!!
Sent from my mind using boobs power
Γιατί ρε φίλε εσύ τώρα δηλαδή αισθάνεσαι οτι ανήκεις στην Ελλάδα?Dinos_Liverpool έγραψε:Προχωρήσαμε πολύ! Στην τουρκική λίγκα;
Άκου να δεις απόψεις!
αντε καλά, οι κακοί οι τούρκοι.
Τπάντων με τους τούρκους είναι ακραίο λόγω μεγάλης απόστασης
Η λύση θα ήταν να βρεθούν οι ομάδες που ενδιαφέρονται για εξυγίανση πλην του οσφπ και των παραρτημάτων και να αποσπαστούν φτιάχνοντας μια καινούργια λίγκα μαζί με ιστορικές ομάδες που είναι τώρα σε κατώτερες κατηγορίες αλλά αποδεδειγμένα εχουν δυναμική και οπαδική δύναμη.
Αλλά ξέρουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί ο καθένας κινείται με βάση τα μικροσυμφέροντά του. Το να πάει ο ΠΑΟΚ σε λίγκα άλλης χώρας δεν νομίζω να γίνεται και πρακτικά αφού η Φίφα θα βάλει στοπ.
Αλλά ξέρουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί ο καθένας κινείται με βάση τα μικροσυμφέροντά του. Το να πάει ο ΠΑΟΚ σε λίγκα άλλης χώρας δεν νομίζω να γίνεται και πρακτικά αφού η Φίφα θα βάλει στοπ.
xaxaxaxaxa
πάντως όποιος διαβάσει άρθρο στο news24 ενώς μπ@στ@ρδου να ψωφήσει όλο του το σόι πρώην μπατσόκου βουλευτομαλακά και δήμαρχου του λιμανιού της ζαςπρε θα του πέσουν τα μαλλιά!
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
πάντως όποιος διαβάσει άρθρο στο news24 ενώς μπ@στ@ρδου να ψωφήσει όλο του το σόι πρώην μπατσόκου βουλευτομαλακά και δήμαρχου του λιμανιού της ζαςπρε θα του πέσουν τα μαλλιά!
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
-
παντως ανα τον κοσμο υπαρχουν ομαδες που εχουν παιξει σε πρωταθληματα αλλων χωρων. απο οτι κεει το γουικι καθε περιπτωση εξεταζεται ξεχωριστα απο φιφα ουεφα και ομοσπονδιες
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_a ... er_country
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_a ... er_country