Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

Μην κράζετε ρε σεις...όχι ακόμα...λίγη υπομονή ρε!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν ειναι κραξιμο ρε γρηγορη οντως σουρεαλ ειναι η εικονα...φανταζεσαι ας πουμε τον πρελεβιτς σε στυλ "φερτε τους ρε τους μαμημενους να τους βαλω προπονηση με τον σοφοκλη 1 ωρα να δειτε μετα τι ωραια που θα τα λενε"?? :lol:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Δεν τα εχουν φέρει ακόμα τα αδέρφια!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν έχω βάλει ούτε ένα emoγαμώτικον σήμερα Σεραφείμ...Αν δεν σου λέει κάτι αυτό, απορώ που βρίσκεις του λόγου σου την ψυχραιμία και ποστάρεις φάτσα με γέλια!!!

Έχω σκάσει για τα παλικαράκια που πιάσανε χθες οι ρ@υφιάνοι τους!!! Όποιος έχει νεότερα για το θέμα, ας γράψει κάτι σας παρακαλώ, γιατί έχω πάρει ήδη 2 Lexotanill, μήπως και γλιτώσω το εγκεφαλικό...
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

H λύση είναι να κάνει αίτηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μπεί στην βουλγάρικη ή Σερβική ή τούρκικη λίγκα!
Μόνο αυτό να βγάλουν σαν βρώμα τότε θα σφύξουν!
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

Pr.Jon έγραψε:H λύση είναι να κάνει αίτηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μπεί στην βουλγάρικη ή Σερβική ή τούρκικη λίγκα!
Μόνο αυτό να βγάλουν σαν βρώμα τότε θα σφύξουν!
σωστος. και οχι μονο σαν απειλη. και να παμε να παιξουμε με αυτους δε με χαλαει καθολου.

Υ.Γ. οκ να εξαιρεσουμε την τουρκια για αυτους που ψαχνουν αφρμη για φιλονικιες. το νοημα ειναι να φυγουμε απο την εγχωρια λιγκα. το που θα παμε ειναι αλλο θεμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane79 την Πέμ 03 Μαρ 2016, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Προχωρήσαμε πολύ! Στην τουρκική λίγκα;

Άκου να δεις απόψεις!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

goran 64 έγραψε:Δεν έχω βάλει ούτε ένα emoγαμώτικον σήμερα Σεραφείμ...Αν δεν σου λέει κάτι αυτό, απορώ που βρίσκεις του λόγου σου την ψυχραιμία και ποστάρεις φάτσα με γέλια!!!

Έχω σκάσει για τα παλικαράκια που πιάσανε χθες οι ρ@υφιάνοι τους!!! Όποιος έχει νεότερα για το θέμα, ας γράψει κάτι σας παρακαλώ, γιατί έχω πάρει ήδη 2 Lexotanill, μήπως και γλιτώσω το εγκεφαλικό...
αμα ξερεις γρηγορη μου τι τραβαμε απο χθες το βραδυ ποια ψυχραιμια τωρα...για τα παιδια μην αγχωνεσαι θα σε ενημερωσω θα τη βρουμε την ακρη μας παλι ελπιζω ομως αυτη τη φορα να υπαρξει και μεγαλυτερη στηριξη απο τους "τριτους" γιατι λογικα παμε για χοντρα εξοδα παλι...
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

goran 64 έγραψε:Δεν έχω βάλει ούτε ένα emoγαμώτικον σήμερα Σεραφείμ...Αν δεν σου λέει κάτι αυτό, απορώ που βρίσκεις του λόγου σου την ψυχραιμία και ποστάρεις φάτσα με γέλια!!!

Αδερφε χαλάρωσε,μην χαλιεσαι παραπανω, κατα πάσα πιθανότητα θα βγουνε τα παιδιά σήμερα! Θα οριστεί δικάσιμος και θα βγουν !

Sent from my mind using boobs power
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Dinos_Liverpool έγραψε:Προχωρήσαμε πολύ! Στην τουρκική λίγκα;

Άκου να δεις απόψεις!
Γιατί ρε φίλε εσύ τώρα δηλαδή αισθάνεσαι οτι ανήκεις στην Ελλάδα?
αντε καλά, οι κακοί οι τούρκοι.
Τπάντων με τους τούρκους είναι ακραίο λόγω μεγάλης απόστασης
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Να ζήσω εκδρομή σε Σαμψουνσπορ και τί στον κόσμο!

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Η λύση θα ήταν να βρεθούν οι ομάδες που ενδιαφέρονται για εξυγίανση πλην του οσφπ και των παραρτημάτων και να αποσπαστούν φτιάχνοντας μια καινούργια λίγκα μαζί με ιστορικές ομάδες που είναι τώρα σε κατώτερες κατηγορίες αλλά αποδεδειγμένα εχουν δυναμική και οπαδική δύναμη.
Αλλά ξέρουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί ο καθένας κινείται με βάση τα μικροσυμφέροντά του. Το να πάει ο ΠΑΟΚ σε λίγκα άλλης χώρας δεν νομίζω να γίνεται και πρακτικά αφού η Φίφα θα βάλει στοπ.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

xaxaxaxaxa
πάντως όποιος διαβάσει άρθρο στο news24 ενώς μπ@στ@ρδου να ψωφήσει όλο του το σόι πρώην μπατσόκου βουλευτομαλακά και δήμαρχου του λιμανιού της ζαςπρε θα του πέσουν τα μαλλιά!
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σε ποιες ομάδες αναφέρεσαι;
Ούτε πέντε δεν είναι αυτές που λες

SM-G920F
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

παντως ανα τον κοσμο υπαρχουν ομαδες που εχουν παιξει σε πρωταθληματα αλλων χωρων. απο οτι κεει το γουικι καθε περιπτωση εξεταζεται ξεχωριστα απο φιφα ουεφα και ομοσπονδιες

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_a ... er_country
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”