Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, διευκρινίζω ότι δεν εννόησα ότι κανένας δεν είναι άξιος να καθίσει δίπλα μου σαν συνοπαδός, ούτε καν σαν λιγότερο Π.Α.Ο.Κ.τσής από εμένα!!! Αυτά είναι ιδεατά ίσως συμπεράσματα για το σκεπτικό μου κάποιων εδώ μέσα, χωρίς καν να καταλαβαίνω τους ακριβείς λόγους και όχι λόγια που έγραψα και έννοιες που υπονόησα προσωπικά!!! :( Γι αυτό ψαχτείτε καλύτερα όλοι παλικάρια μου!!! ;) Μετρηθείτε ξανά και ξανά!!! :?

:shock: :shock: :shock: Προσωπικά λοιπόν εννοώ ότι, όταν βλέπω συνοπαδούς να "επιτίθενται" λεκτικά μέσα σε ένα forum, και μάλιστα γραπτά, σε συνοπαδό τους, ο οποίος δεν έχει το δικαίωμα να απαντήσει, έστω και γιατί δεν τους αρέσει μόνο "ο τρόπος που γράφει κι ας γράφει τα πιο σωστά πράγματα του κόσμου", φίλε @ sn0ufel4, τότε, σε κανέναν από αυτούς δεν μπορώ να έχω πλέον εμπιστοσύνη ότι θα με υπερασπιστούν και θα με βοηθήσουν σε οποιαδήποτε οπαδική "εμπλοκή" ,η οποία, ατυχώς ίσως, θα προκύψει!!! :oops:

:idea: :idea: :idea: Γι αυτόν τον λόγο μονάχα θα πήγαινα μόνος μου ή φυσικά με συνοπαδούς σαν τον @ prist 64, τον @ Nicolasf και τον Πτολεμαίο, για τους οποίους είμαι βέβαιος ότι δεν θα έτρεχαν να κρυφτούν, αφήνοντας με χτυπημένο βορά στους αλλόθρησκους, αλλά θα με υπεράσπιζαν ακόμα και με κίνδυνο της δικής τους σωματικής ακεραιότητας!!! :geek: "Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ όλα" κι ο Π.Α.Ο.Κ. είμαστε εμείς οι ίδιοι και οι νοοτροπίες μας!!! ;)

@ sn0ufel4, όσο για το "αστειάκι" σου στον @ prist 64 του στυλ "ε γι αυτό τα γράφουμε τώρα ρε πάτερ", δηλαδή επειδή δεν μπορούσα να απαντήσω, δεν σε τιμάει καθόλου να λες κάτι τέτοιο ούτε για αστείο, πόσο μάλλον να το κάνεις κιόλας ρε φίλε!!! :oops:

Υ.Γ. @ Ace, σταμάτα σε παρακαλώ να με προκαλείς λέγοντας ψέματα ή έστω διαστρεβλώνοντας τα γραφτά μου, γιατί θα ψάξω και θα τα βρω αν και δεν αξίζει καν τον κόπο να το κάνω!!! Ειρήνη επιτέλους ρε φίλε μου, τι δεν καταλαβαίνεις πλέον;;; :|
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 29 Φεβ 2016, 16:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ace79grpaok έγραψε: Ρε παιδιά μπορεί να είχαμε τις διαφωνίες μας εδώ μέσα αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΣΑΜΕ το ποσο ΠΑΟΚ είναι ο κάθε συνφορουμιτης
Ενω το να μειωνουμε την προσωπικοτητα του αλλου μιλωντας για ...επιπεδα , παραλληλογραμμα και αλλα γεωμετρικα ειναι μια χαρα και επιτρεπεται.Οποιος διαφωνει μαζι σας βαφτιζεται ασχετος ,προβατο, με iq ραδικιου κλπ κλπ ,το ΠΑΟΚτσηδιλικι σας ενοχλησε.
Δε λεω οτι ο Goran εχει δικιο και τα κανει ολα σωστα,πρωτος πρωτος εγω του τα γραψα στο καφενειο, πολυ πριν το μπαν, αλλα σε τελειως διαφορετικο υφος.Απο κει και περα , ειναι δικαιωμα του να εκφραζεται οπως θελει ,αρκει να σεβεται καποιους κανονες.Αν το στυλ του κουραζει ,ενοχλει ,απλα προσπεραστε.Δηλαδη εσεις τα γραφετε ολα ωραια και καλα?Δεν ενοχλειτε με τη συνεχομενη μιρλα και τους χαρακτηρισμους?Τα επαναλαμβανομενα με ρυθμο πολυβολου "Φυγε αμπαλε.. γ@μοκροατη-Τζαβελα-Σαμπο-Βιτορ-Κοστα-Κιτσιου-Πελκα-Κλαους κλπ " νομιζετε οτι ενοχλουν λιγοτερο απ τα emoticons?

Υγ Γκοραν μη παρεις αερα τωρα και μας πνίξεις στις φατσουλες :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο ,εγώ ποτε δεν χαρακτηρισα άλλο παιδί εδώ μέσα έτσι ,ούτε είπα αυτό με τον κροατη που είπες,δεν κατάλαβες ότι το θέμα δεν είναι αυτά που λέει αλλά ότι συνέχεια μαλώνει και υποβιβάζει άλλους συνφορουμιτες.Το να μην γουστάρεις τον φουφουτο που παίζε στην ομάδα μας και να το κράζεις είναι δικαίωμα σου και ο σκοπός ενός φόρουμ είναι να ανταλασονται απόψεις όχι να γίνεται ροντεο σπο κάποιους συγκεκριμένους κάθε φορά.Εσυ ποσο ΠΑΟΚ είσαι σύμφωνα με την κλίμακα γκοραν? :evil:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βαριεμαι να ψαχνω τα ποστ, ξερω τι λεω.Σε μενα τα γραφες.Φυσικα το παραπανω ποστ δε παει αποκλειστικα σε σενα ,γενικοτερα το λεω.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

kataramenos5 έγραψε:Βαριεμαι να ψαχνω τα ποστ, ξερω τι λεω.Σε μενα τα γραφες.Φυσικα το παραπανω ποστ δε παει αποκλειστικα σε σενα ,γενικοτερα το λεω.
Σε είπα ποτε ότι δεν είσαι ΠΑΟΚ?άσε που
Εμενα στα μεταγραφικά ξυπνάει το τρολ μέσα μου ,μπορεί να έχουμε διαφωνήσει φιλος αλλσ δεν αμφισσβητω ότι είσαι ΠΑΟΚ. :roll: :? :mrgreen: :lol: 8-) :x πάρε εμοτικον για να μάθεις χαχαχαχχα
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

1) γκοραν εμενα οταν φιλοι μου μου δινουν συμβουλες προσπαθω να τους ακουω ωστε να γινομαι καλυτερος και δε τους αποπαιρνω

2) οσο για το αστεισκι μου καθως τα ποστ σβηστηκαν δε μπορω να ξαναδιαβασω τη συζητηση ωστε να θυμηθω το υφος! Ομως ειμαι σιγουρος οτι δε γραφτηκε ετσι οπως το παραθετεις! ;-)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ignore, παιδιά, Ignore.
Σώζει πολύτιμα εγκεφαλικά κύτταρα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

sn0ufel4 έγραψε:1) γκοραν εμενα οταν φιλοι μου μου δινουν συμβουλες προσπαθω να τους ακουω ωστε να γινομαι καλυτερος και δε τους αποπαιρνω

2) οσο για το αστεισκι μου καθως τα ποστ σβηστηκαν δε μπορω να ξαναδιαβασω τη συζητηση ωστε να θυμηθω το υφος! Ομως ειμαι σιγουρος οτι δε γραφτηκε ετσι οπως το παραθετεις! ;-)
Φίλε @ sn0ufel4, το "αστειάκι" ήταν σχόλιο κάποιου άλλου και τον μπέρδεψα μαζί σου!!! Δεν ήταν και λίγοι βλέπεις και "κάπου στην διαδρομή χάθηκα" ο ...Χριστιανός!!! Σου ζητάω συγγνώμη παντελονάτα πάντως για το συγκεκριμένο, αναγνωρίζοντας το λάθος μου!!!

:idea: Όσο για το "φίλοι", ας μην γελιόμαστε...Εδώ μέσα είμαστε "φίλοι εξ αποστάσεως και εξ αντανακλάσεως, συμμετέχοντας μόνο φαντασιακά και ψευδαισθησιακά σε συζητήσεις", κυρίως περί Π.Α.Ο.Κ.!!! :o

Τους ρεαλιστικούς, αληθινούς φίλους μου, τους οποίους και εμπιστεύομαι απόλυτα, όχι μόνο τους ακούω, αλλά τους ευχαριστώ κιόλας με ειλικρίνεια για τις συμβουλές τους, ενίοτε!!! ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 29 Φεβ 2016, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Τονιζω τη προθεση γκοραν! Προφανως και δεν εξισωνω οποιονδηποτε εδω μεσα με τους πραγματικους φιλους μου για τον απλουστατο λογο οτι δεν σας ξερω!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Όταν δεν γνωρίζω καν κάποιον πως να καταλάβω τις προθέσεις του βρε παλικάρι μου;;;

Πάντως, τουλάχιστον από τον unfair τρόπο αναφοράς στο όνομα μου και στα λάθη μου τόσους μήνες μέσα στο forum, την στιγμή ειδικά που δεν μπορούσα να απαντήσω λόγω "τιμωρίας" μου, όπως εξήγησα και σε προηγούμενο post μου, έβγαλα κάποια συμπεράσματα για ορισμένους εδώ μέσα, τα οποία φυσικά και δεν ζητάω να ενστερνιστούν και οι υπόλοιποι...Για πάρτη μου μόνο είναι πιθανά χρήσιμα κι απλά με βοηθάνε να "έχω τον νου μου", όπως χρειάζεται να κάνουμε όλοι θεωρώ κατά την συχνή χρήση οποιουδήποτε Μ.Μ.Δ.!!! ;)

Edit: Να είσαι καλά, τέλος κι από εμένα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 29 Φεβ 2016, 16:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Οκ τελος απο μενα!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ace79grpaok έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:ace απλως διαβασε το παραπανω τι να λεμε τωρα.....
Ρε παιδιά μπορεί να είχαμε τις διαφωνίες μας εδώ μέσα αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΣΑΜΕ το ποσο ΠΑΟΚ είναι ο κάθε συνφορουμιτης και αγαπητέ μοντ θυμάμαι ότι είχα φάει οριστικο μπαν γιατί είχα ειρωνευτεί στο θέμα του τζαβελλσ μετά απο μπσνσρισμα μου και αφήνετε αυτόν τον ,άντε να μην τον χαρακτηρισω τώρα,να αμφισβητεί το ποδο ΠΑΟΚ είμαστε όσοι δεν αναμασαμε αυτά που πετάει σαν θεσφατα,Έλεος αλλά κάποτε αυτό το αστείο πρέπει να τελειώνει. :evil:
Δεν ειχες φαει μονιμο μπαν μονο για αυτο...

Και σταματηστε να παρεξηγηστε με τα παντα στην τελικη..με το παραμικρο ψαχνετε αφορμη για να αρπαχτειτε με το ποσο ΠΑΟΚτσης ειναι ο ενας η ο αλλος..

Δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα για το δευτερο κομματι του ποστ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ώπα! Το καλύτερο παιδί έχει γίνει, όμως, τώρα ο Ace!

Down your dries from Ace, Mr. Sourmenitis!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Dinos_Liverpool έγραψε:Ώπα! Το καλύτερο παιδί έχει γίνει, όμως, τώρα ο Ace!

Down your dries from Ace, Mr. Sourmenitis!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Λες αλήθειες τιτανοτεραστιε Ντίνο :opaokara:,λες τέτοια πράγματα για εμένα ?μετανωηστεε ερχετε το τελοςςςςςς :lol: Πλάκα κάνω μην με ξαναμπαναρεις.
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

Sick Bastard έγραψε:Ignore, παιδιά, Ignore.
Σώζει πολύτιμα εγκεφαλικά κύτταρα.
:o :o :o
υπαρχει τετοιο κουμπακι?
μιλα χρυσοστομε, πως γινεται?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”