Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, διευκρινίζω ότι δεν εννόησα ότι κανένας δεν είναι άξιος να καθίσει δίπλα μου σαν συνοπαδός, ούτε καν σαν λιγότερο Π.Α.Ο.Κ.τσής από εμένα!!! Αυτά είναι ιδεατά ίσως συμπεράσματα για το σκεπτικό μου κάποιων εδώ μέσα, χωρίς καν να καταλαβαίνω τους ακριβείς λόγους και όχι λόγια που έγραψα και έννοιες που υπονόησα προσωπικά!!!

Γι αυτό ψαχτείτε καλύτερα όλοι παλικάρια μου!!!

Μετρηθείτε ξανά και ξανά!!!

Προσωπικά λοιπόν εννοώ ότι, όταν βλέπω συνοπαδούς να "επιτίθενται" λεκτικά μέσα σε ένα forum, και μάλιστα γραπτά, σε συνοπαδό τους, ο οποίος δεν έχει το δικαίωμα να απαντήσει, έστω και γιατί δεν τους αρέσει μόνο "ο τρόπος που γράφει κι ας γράφει τα πιο σωστά πράγματα του κόσμου", φίλε @ sn0ufel4, τότε, σε κανέναν από αυτούς δεν μπορώ να έχω πλέον εμπιστοσύνη ότι θα με υπερασπιστούν και θα με βοηθήσουν σε οποιαδήποτε οπαδική "εμπλοκή" ,η οποία, ατυχώς ίσως, θα προκύψει!!!

Γι αυτόν τον λόγο μονάχα θα πήγαινα μόνος μου ή φυσικά με συνοπαδούς σαν τον @ prist 64, τον @ Nicolasf και τον Πτολεμαίο, για τους οποίους είμαι βέβαιος ότι δεν θα έτρεχαν να κρυφτούν, αφήνοντας με χτυπημένο βορά στους αλλόθρησκους, αλλά θα με υπεράσπιζαν ακόμα και με κίνδυνο της δικής τους σωματικής ακεραιότητας!!!

"Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ όλα" κι ο Π.Α.Ο.Κ. είμαστε εμείς οι ίδιοι και οι νοοτροπίες μας!!!
@ sn0ufel4, όσο για το "αστειάκι" σου στον @ prist 64 του στυλ "ε γι αυτό τα γράφουμε τώρα ρε πάτερ", δηλαδή επειδή δεν μπορούσα να απαντήσω, δεν σε τιμάει καθόλου να λες κάτι τέτοιο ούτε για αστείο, πόσο μάλλον να το κάνεις κιόλας ρε φίλε!!!
Υ.Γ. @ Ace, σταμάτα σε παρακαλώ να με προκαλείς λέγοντας ψέματα ή έστω διαστρεβλώνοντας τα γραφτά μου, γιατί θα ψάξω και θα τα βρω αν και δεν αξίζει καν τον κόπο να το κάνω!!! Ειρήνη επιτέλους ρε φίλε μου, τι δεν καταλαβαίνεις πλέον;;;