Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από eorptol »

RoMaN έγραψε:Άρονται τα ban του goran και του dimg4.
Όταν αναλαμβάνει ο κουγιας ο κοντός έχουμε αποτέλεσματα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλησπέρα κι από τον "τόπο του εγκλήματος"!!!

Κατ αρχάς θέλω να απολογηθώ στον @ Dimg4 γιατί το "παράκανα" περισσότερο απ ότι θα ήταν σωστό με βάση τις αρχές μου, την παιδεία μου, αλλά και την ηλικία μου, παρ ότι προκλήθηκα από τον ίδιο πολύ περισσότερο του αρμόζοντος!!! Φίλε @ Dimg4 να είσαι καλά και δεν θα σε ξαναπροκαλέσω, να είσαι βέβαιος!!!

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους moderators, τους οποίους έφερα στην πολύ δύσκολη θέση να "τιμωρήσουν" τον συμφορουμίτη μου @ Dimg4 κι εμένα, με την "αφαίρεση" του γραπτού λόγου και ταυτόχρονα να τους ευχαριστήσω, μαζί με την admin team (δεν ξέρω σίγουρα, αλλά πιστεύω ότι τα μέλη της συμμετείχαν στην τελική απόφαση) για την μείωση της ποινής, εξ ίσου και των δύο μας!!!

Δηλώνω ακόμη, ότι νιώθω ντροπιασμένος αλλά και ιδιαίτερα στενοχωρημένος και για το εν λόγω συμβάν, αλλά και για κάποια πράγματα που θα εξηγήσω αργότερα!!!

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους @ Nicolasf και @ prist 64 για την στήριξη τους, όχι τόσο σε μένα προσωπικά, όσο στα δέοντα περί ήθους και ανδρισμού!!! Τους έχω γνωρίσει προσωπικά άλλωστε και δεν περίμενα κάτι λιγότερο και από τους δύο!!! Να είστε καλά αδέρφια!!!

Για πολλούς ακόμη έχω την ανάγκη να γράψω, αλλά προς το παρόν θέλω πρώτα λίγο να μελετήσω!!!

Καλώς σας ξαναβρίσκω λοιπόν όλους... ;) ... :pano: είστε... :? ...όλοι!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 28 Φεβ 2016, 21:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ευχαριστώ πολύ και συγχαίρω απερίφραστα τον Πτολεμαίο, όπως συνηθίζω να αποκαλώ τον @ eorptol, για το αίτημα που έκανε για ακύρωση της ποινής του @ Dimg4 και της δικής μου, για τον ιδιαίτερο λόγο που το αιτιολόγησε όμως πιο πολύ κι όχι για το ότι το έκανε!!!

:shock: " Έχουμε σοβαρούς αγώνες μπροστά μας, όλοι χρειάζονται..." έγραψε!!! :o

Πτολεμαίο, για όσους καταλαβαίνουν, απέδειξες με ένα και μόνο "μικρούλι" σου post, δίχως μάλιστα βαρύγδουπα και φιλοσοφικής χροιάς λόγια, ότι για σένα ισχύει πραγματικά το: "Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ όλα"!!!

Φίλε, αν και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, νιώθω πλέον μεγάλο σεβασμό για το άτομο σου και μεγάλη υπερηφάνεια που είμαστε συμφορουμίτες και συνοπαδοί, να είσαι πάντα καλά!!! Θα είναι τιμή μου να γνωριστούμε από κοντά σύντομα, θέλω να το ξέρεις!!! ;) Νιώθεις αληθινά :pano: ... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Οι δύο απόπειρες επηρεασμού των "μπλε" για ακύρωση της ποινής, τόσο του @Dimg4, όσο και της δικής μου, από τον "τέως μπλε" @ D.C., αν και βασισμένες στο ιδιαίτερα λεπτό χιούμορ, το οποίο ως γνωστόν και παραδεκτόν από εμένα προσωπικά διαθέτει, προσωπικά δεν πέρασαν καθόλου αδιάφορες, χρίζουν ιδιαίτερης αναφοράς και χαίρουν ικανοποιητικής εκτίμησης, τουλάχιστον από μέρους μου!!! 8-) :)

Για τον νεαρό μου φίλο @ che4 έχω να πω ότι, παρ όλο το χιούμορ του με το οποίο προσπάθησε να προσεγγίσει την κατάσταση, υποστηρίζοντας όμως προσωπικά εμένα κι όχι και τον @ Dimg4, "έχει πολλή δουλειά μπροστά του ακόμα"...Κάτι σαν τον Δημητράκη τον Πέλκα μας δηλαδή!!! Είναι τρομερά ταλαντούχος, ιδιαίτερα ελπιδοφόρος αλλά χρειάζεται να το "δουλέψει" πολύ ακόμα... ;)

Κάπως έτσι τελειώνουν τα σχόλια μου περί όλων των "καλοπροαίρετων" που αναφέρθηκαν στο όνομα μου το τελευταίο διήμερο!!!

Να είναι όλοι οι προαναφερθέντες καλά!!! :pano: είναι... :nairepaok: ...αφού!!! :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 28 Φεβ 2016, 23:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

@ RoMaN και @ sourmenetes οφείλω να σας ευχαριστήσω για τις εύστοχες και εύσχημες παρεμβάσεις σας (βέβαια αυτό σας επέβαλε το καθήκον σας ως συντονιστές), ώστε το εν λόγω topic αλλά και το αγαπημένο μου "Καφενείο", να μην καταντήσουν κάνα "Καλημέρα ζωή...του Goran"!!! Να είστε καλά παιδιά και οι δύο!!! ;)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Αουρελιάνο, υποκλίνομαι!
ντινο επειδη ξερουμε ολοι οτι μπορεις και εχεις την πενα να ηρεμεις λιγο τα πραγματα χωρις πεινες κτλ κοιτα να γραφεις ρε αδερφε απο κανα δυο ποστ σαν του αουρελιανο παρα να συγχαιρεις μονο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γιατί το χάλασες τώρα βρε επαναστάτη! Μια χαρά ήταν ο Ντίνος...

(απών)
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

χαιρομαι ιδιαιτερα που συμφωνει ο πανεμπειρος αποστολος μαζι μου ασχετα με τον τροπο που το εκφραζει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Για όλους τους υπόλοιπους που αναφέρθηκαν στο όνομα μου και στις (ίσως) άστοχες ενέργειες μου ως τώρα στο forum τις τελευταίες δύο μέρες της "επιβαλόμενης" απουσίας μου και της μη δυνατότητας μου να απαντήσω, ειδικά δε μέσω κάποιας κριτικής για το πως θα έπρεπε και πως όχι να διαχειρίζομαι τον ελεύθερο χρόνο μου, μέσω της "συμμετοχής μου ή μη, φαντασιακά, ψευδαισθησιακά, εξ αποστάσεως και εξ αντανακλάσεως σε συζητήσεις εντός του εν λόγω forum", είτε γράφοντας άμεσα, είτε μέσω παραδοχών, "καρδιακών χτυπημάτων", θαυμασμού, Respect και υποκλίσεων, δεν θέλω να απαντήσω απολύτως τίποτα!!! :|

Πάντως ένα είναι βέβαιο: Εάν αύριο κιόλας έπρεπε να συμμετέχω σε οπαδική εκδρομή ως Π.Α.Ο.Κ.τσής, θα προτιμούσα να το κάνω εντελώς μόνος μου, να εμφανιστώ στο Ο.Α.Κ.Α. μέσα σε 80.000 αλλόθρησκους ή πουστόγαυρους σαν "πρόβατο επί σφαγή", με ασπρόμαυρο κασκόλ περασμένο στους ώμους μου, φορώντας την τιμημένη ασπρόμαυρη φανέλα και κρατώντας σημαία του Π.Α.Ο.Κ. απ τις μεγαλύτερες της θύρας "4", παρά με καμιά 40.000 συντρόφους σαν αυτούς τους παραπάνω "φιλόσοφους" του πληκτρολογίου και τους λοιπούς του "γούστου" τους!!! Ο λόγος...προφανέστατος!!! :(

Υ.Γ. Αυτές τις δύο μέρες που μου είχε αφαιρεθεί το δικαίωμα συμμετοχής μου στο forum ενεργά, ετοίμασα μία μακροσκελή Επιστολή η οποία αναφέρεται εκτενώς στην τεράστια οπαδική απώλεια του Σήφη του Μαντζάρη του "οπαδού του Π.Α.Ο.Κ.", στο σπουδαίο ερώτημα αν "υπάρχουν διάδοχοι του" και στο άτομο μου, την οποία θα στείλω στο e-mail του PAOKmania που αφορά τα άρθρα της κεντρικής σελίδας!!! Αν η admin team την κρίνει "του πεταματού" ας την πετάξει απλά στον κάλαθο των αχρήστων!!!

Να είστε όλοι καλά και ευχαριστώ για την υπομονή σας να με διαβάσετε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 28 Φεβ 2016, 23:25, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πέντε Post σερί έκανες ρε goran..Φτάνει..
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

μονο λιγο καιρο ξαποσταινει
και ξανα προς τη δοξα τραβα
:mrgreen:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Odi έγραψε:Πέντε Post σερί έκανες ρε goran..Φτάνει..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

goran 64 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ και συγχαίρω απερίφραστα τον Πτολεμαίο, όπως συνηθίζω να αποκαλώ τον @ eorptol, για το αίτημα που έκανε για ακύρωση της ποινής του @ Dimg4 και της δικής μου, για τον ιδιαίτερο λόγο που το αιτιολόγησε όμως πιο πολύ κι όχι για το ότι το έκανε!!!

:shock: " Έχουμε σοβαρούς αγώνες μπροστά μας, όλοι χρειάζονται..." έγραψε!!! :o

Πτολεμαίο, για όσους καταλαβαίνουν, απέδειξες με ένα και μόνο "μικρούλι" σου post, δίχως μάλιστα βαρύγδουπα και φιλοσοφικής χροιάς λόγια, ότι για σένα ισχύει πραγματικά το: "Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ όλα"!!!

Φίλε, αν και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, νιώθω πλέον μεγάλο σεβασμό για το άτομο σου και μεγάλη υπερηφάνεια που είμαστε συμφορουμίτες και συνοπαδοί, να είσαι πάντα καλά!!! Θα είναι τιμή μου να γνωριστούμε από κοντά σύντομα, θέλω να το ξέρεις!!! ;) Νιώθεις αληθινά :pano: ... :nairepaok:
πιστευω οτι θα γνωρίστουμε καποια στιγμη στην τουμπα ......εισαι αυθορμητος και αυθεντικος και οταν εισαι κανεις κανουμε και λαθη φυσικο ειναι.....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Odi έγραψε:Πέντε Post σερί έκανες ρε goran..Φτάνει..
Sorry Odi, αλλά δεν ήθελα να "βγει" πανωσέντονο!!! Έχω ολοκληρώσει πάντως όσα ήθελα να εκφράσω...

Υ.Γ. Μόλις τα μέτρησα κι είναι 4 τα σερί, μην με κλέβεις... :geek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 28 Φεβ 2016, 22:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”