Όταν αναλαμβάνει ο κουγιας ο κοντός έχουμε αποτέλεσματαRoMaN έγραψε:Άρονται τα ban του goran και του dimg4.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν αναλαμβάνει ο κουγιας ο κοντός έχουμε αποτέλεσματαRoMaN έγραψε:Άρονται τα ban του goran και του dimg4.
ντινο επειδη ξερουμε ολοι οτι μπορεις και εχεις την πενα να ηρεμεις λιγο τα πραγματα χωρις πεινες κτλ κοιτα να γραφεις ρε αδερφε απο κανα δυο ποστ σαν του αουρελιανο παρα να συγχαιρεις μονοDinos_Liverpool έγραψε:Αουρελιάνο, υποκλίνομαι!
πιστευω οτι θα γνωρίστουμε καποια στιγμη στην τουμπα ......εισαι αυθορμητος και αυθεντικος και οταν εισαι κανεις κανουμε και λαθη φυσικο ειναι.....goran 64 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ και συγχαίρω απερίφραστα τον Πτολεμαίο, όπως συνηθίζω να αποκαλώ τον @ eorptol, για το αίτημα που έκανε για ακύρωση της ποινής του @ Dimg4 και της δικής μου, για τον ιδιαίτερο λόγο που το αιτιολόγησε όμως πιο πολύ κι όχι για το ότι το έκανε!!!
" Έχουμε σοβαρούς αγώνες μπροστά μας, όλοι χρειάζονται..." έγραψε!!!
![]()
Πτολεμαίο, για όσους καταλαβαίνουν, απέδειξες με ένα και μόνο "μικρούλι" σου post, δίχως μάλιστα βαρύγδουπα και φιλοσοφικής χροιάς λόγια, ότι για σένα ισχύει πραγματικά το: "Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ όλα"!!!
Φίλε, αν και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, νιώθω πλέον μεγάλο σεβασμό για το άτομο σου και μεγάλη υπερηφάνεια που είμαστε συμφορουμίτες και συνοπαδοί, να είσαι πάντα καλά!!! Θα είναι τιμή μου να γνωριστούμε από κοντά σύντομα, θέλω να το ξέρεις!!!Νιώθεις αληθινά
...
Sorry Odi, αλλά δεν ήθελα να "βγει" πανωσέντονο!!! Έχω ολοκληρώσει πάντως όσα ήθελα να εκφράσω...Odi έγραψε:Πέντε Post σερί έκανες ρε goran..Φτάνει..