Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από spyretto »

B&W έγραψε:Βλέποντας τον Leovac θυμάμαι τον 35χρονο Lino και κάνοντας τη σύγκριση με πιάνει θλίψη. Για τον Μυστακίδη έχω πει ότι δεν μου γεμίζει το μάτι, δεν θα τον φανταζόμουν ποτε σε ομάδα που είναι ανταγωνιστική στο ευρωπαϊκό επίπεδο. Για το φετινό ελληνικό πωτάθλημα που απλώς να τρέχει και να παίζει με πάθος ο παίκτης αρκεί για να διακριθεί, προφανώς και θα φαίνεται σαν ταλέντο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω είχε από Πόζογλου, Πόποβιτς και Δελληγιανίδη και πήρε ευκαιρίες σε αντιθεση με αυτους που έφυγαν δανεικοι. Κατά την άποψη μου επρεπε κι αυτος να ξαναδωθει δανεικος.
Δεν σου γεμίζει το μάτι ο Μυστακίδης και σου γεμίζει το μάτι ο Πέλκας; Κάτι δεν πάει καλά μάλλον.

Σήμερα ο Τούντορ είπε στην συνεντευξη τύπου ότι το να βγάλει τον Μυστακίδη από την ενδεκάδα είναι δύσκολο γιατί δίνει ενεργεια και δυναμική που είναι απαραίτητα στην ομάδα.. Με το ίδιο σκεπτικό και ο Ροντρίγκεζ δεν μας κάνει γιατί έχει ενέργεια και ταχύτητα αλλά όχι τεχνική. Αλλά οι εξτρέμ σου θα πρέπει να ξεκινάνε από Ροντρίγκεζ και Μυστακίδη γιατί είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η ομάδα.
Αν δεν το καταλαβίνεις τι να σου πω. Βρες καλύτερο από το Μυστακίδη να φύγει ο Μυστακίδης.

Ο Λέοβατς κι εμένα δεν μου φαίνεται κάτι το ιδιαιτερο ποιοτικά κάνει όμως αθόρυβη δουλειά και έιναι ένας χρήσιμος παίκτης - Γι'αυτό άλλωστε τον επέλεξε ο ίδιος ο Τούντορ.
Τι παραπάνω έχει ο Μυστακίδης από Ποζογλου και Πόποβιτς; τα πάντα θα έλεγα :D
B&W

Δημοσίευση από B&W »

spyretto έγραψε:Αλλά για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι θα κρατούσα 2-3 παίκτες από όλο το ρόστερ και οι υπόλοιποι θα αποχωρούσαν. Μιλήαμε τι μπορεί να γίνει ρεαλιστικά.
Kι εγώ πιστεύω ότι οι παίκτες που πραγματικά αξίζουν για τον ΠΑΟΚ είναι μόνο οι Χατζηισαϊας, Κωνσταντινίδης, Κίτσιου (είναι καλή μονάδα για την ομάδα, ακόμη κι αν δεν έχει όλο το πακετο του μπακ), Cimirot, Κace, Rodrigues, Mak. Εσύ ίσως προσθέτεις Μυστακίδη, εγώ ομως δεν το κάνω.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Και στο κάτω-κάτω μιλάμε για έναν παίκτη που είναι 21 χρόνών και ακόμα καν δεν ξέρεις τι μπορεί να σου δώσει. Και ο Λέοβατς είναι 27 και όχι 28, δηλαδή στην ιδανική ηλικία για ποδοσφαιριστή.

α, εγώ θα αφαιρούσα και τον Κάτσε και τον Κίτσιου. Εχουμε δει πάνω -κάτω τι μπορούν να μας προσφέρουν και δεν νομίζω ότι έχουν πολλά περιθώρεια βελτίωσης. Τον Κίτσιου βέβαια θα τον κρατούσα σαν μπακ-απ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 28 Φεβ 2016, 02:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

B&W έγραψε:Αν κάνεις δοκιμη να διαλέξεις εσύ ποιοι θεωρείς ότι πρέπει να αποχωρήσουν, με τη προϋπόθεση να δημιουργηθεί ρόστερ 26 το πολύ παικτών, θα δεις ότι θα σου είναι αξαιρετικά δύσκολο γιατί πολύ απλά θα πρέπει να αφαιρέσεις 4 τουλάχιστον από αυτούς:
Βελλίδης, Olsen(?), Γλύκος

Χατζηισαϊας, Τζαβέλλας, Vitor(?), Μαλεζάς
Kωνσταντινίδης, Κίτσιου, Σκόνδρας(?)
Κοροβέσης

Cimirot, Tζιόλης, Kace(?), Χαρίσης, Antonis, Sabo, Πέλκας

Mak, Rodrigues, Jairo, Αθανασιάδης
Γιατί να αφαιρέσουμε 4απο αυτούς; 22 δεν είναι αυτοί; Και 4-5 γερές μεταγραφές και είμαστε 1 επίπεδο πάνω χαλαρά, με ρόστερ 26-27 παικτών.

Όχι ότι θα είχα πρόβλημα να αφαιρέσω και από αυτούς κάποιους (και να τους αντικαταστησω με άλλους). Π.χ. Ορφανίδη αντί Σάμπο. Αν έφευγαν και Σκονδρας, Κοροβέσης δε θα τα έβαφα και μαύρα. Δεν είναι δύσκολο να βρεις παίκτες να τους αντικαταστήσεις δηλαδή, απλώς δεν είναι προτεραιότητα η αντικατάσταση τους αυτή τη στιγμή.

Παίρνεις βαρβάτους παίκτες στο 10αρ, στο φορ, στα μπακ και 1 ακόμα εξτρέμ και διεκδικείς πρωτάθλημα και με διαιτησία Άντερλεχτ.
Αν είμαστε τυχεροί και πουληθεί ο Λουκάς κάνα 20αρι (λέμε τώρα) και ο Κατσε κάνα 3αρι όπως γράφεται, βάζει αλλά 5-6 από πάνω το αφεντικό και είμαστε κομπλε.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Από αυτό το ρόστερ που βλέπουμε έχουμε τους κομπάρσους και τους δεύτερους ρόλους αλλά λείπουν οι πρωταγωνιστές. Ο Μπερμπάτοφ που θα μπορούσε να είναι πρωταγωνιστής είναι μάλλον γκεστ σταρ και ο Μακ έχει το μυαλό του στο Χόλλυγουντ.
Αυτή η ομάδα χρειάζεται ΕΠΕΙΓΩΝΤΩΣ παίκτες με εμπειρία και ποιότητα.

Αν αντί για Μπερμπάτοφ είχαμε πάρει 2 παίκτες στις θέσεις όπου πονάμε - δεύτερο επιθετικό και δεκάρι - θα έιχαμε φέτος πολύ καλύτερη ομάδα στον άξονα από αυτό που παρουσιάζουμε.

Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις το καλοκαίρι γιατί άκουσα τον Κυριάκο στο Λίμπερο και ακόμα έλεγε για νεαρούς ελπιδοφόρους παίκτες. Αυτό λοιπόν στο οποίο ευελπιστούμε είναι μόνο κάποιες καλές πωλήσεις ( Λούκας και Κάτσε όπως αναφέρθηκε, ίσως και Μακ ) και θα πρέπει συγχρόνως να μην γίνεουν λάθη στις επιλογές που έχουν γίνει πάμπολες στο παρελθόν. Πήραμε παίκτη που μετά τον ΠΑΟΚ στα 31 του σταμάτησε το ποδόσφαιρο!
Εφ όσον όμως δεν υπάρχει πλεον Αρνεσεν και ξεκινάμε από την αρχή δεν εμπιστεύομαι ότι οποιος και να έρθει θα ξέρει τι πρέπει να κάνει.
Υποψιάζομαι ότι οι κινήσεις έμπειρων θα γίνουν μάλλον από την σούπερ λίγκα - αν γίνουν.

Γενικά ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο αποδυναμώνεται από την έλευση Σαββίδη και μετά. Ακόμα και ο Δώνης είχε καλύτερο ρόστερ. Είναι νεοι βέβαια και έχουν καποια ελλαφρυντικά αλλά δεν μπορώ να δω από που θα βρουν τις παρσστάσεις για να βελτιωθυν σαν παίκτες.

Και φυσικά το χειρότερο από όλα είναι η αμφισβήτηση στον Τούντορ, που είναι πλέον ο μόνος άνθρωπος που είναι από την αρχή σ'αυτήν την ομάδα. Δεν ξέρουμε καν αν ο Τούντορ θα μείνει του χρόνου, αν θα φύγει πριν τελειώσει η σεζόν κλπ. Ολα κρέμονται και πάλι από τις ορέξεις του μεγαλομετόχου.

Υπο αυτό το καθεστώς δεν ξέρω τι μπορεί να πετύχει και πως μπορεί να προχωρήσει ένα νέο πλάνο. Ευτυχώς που και αντίπαλοι είναι αδύναμοι και αποδυμανώνονται εξίσου οπότε δεν φαίνεται και τόσο η διαφορά. Ο Αστέρας πχ απόψε ήταν για λύπηση.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ίγκορ, πιστεύω ότι έχεις δει ποιοι παίχτες δεν ταιριάζουν σε αυτό που θέλεις να παίξεις

ελπίζω ο ιβάν να κάνει την απαραίτητη υπομονή μαζί σου και με την ομάδα και να χτίσετε κάτι δυνατό το καλοκαίρι

εύχομαι εκτός από την πειθαρχία που πρέπει να εμφυσήσεις σε κάποιους ποδοσφαιριστές, να μην καπελωθείς στις καλοκαιρινές μεταγραφές
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δηλαδή κάνει ο Ιγκόρ και δεν κάνουν κάποιοι παίκτες; :shock:
Α πα πα, μην λέμε τέτοια πράγματα, όταν επί ένα εξάμηνο διαρρηγνύουμε τα ιμάτια μας ότι κάνουν οι παίκτες αλλά όχι ο ίγκόρ, "το μεγαλύτερο λάθος του Αρνεσεν" να μην ξεχνιόμαστε.
Μιλάμε για παντελώς άσχετο από ποδόσφαιρο, μαθητευόμενο μάγο, ακαττάληλο, άξεστο τύπο χωρίς τρόπους και τακτ. Εμείς που τα διαθέτουμε όλα αυτά πρέπει να τον κρίνουμε αυστηρά.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν ήξερα που να το γράψω και το γράφω εδώ γιατί θεωρώ πως είναι δική του ιδέα. Στο Μακεδονία παλας οι παίκτες με λεωφορείο αμέσως μετά από κάθε εντός έδρας αγώνα και έπειτα θα είναι ελεύθεροι
Ακούγεται πολύ καλό

Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπράβο coach!
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Δεν υπαρχει φιλαθλος του ΠΑΟΚ που να μην χαιρεται οταν η ομαδα παιζει καλα. Και σημερα η ομαδα επαιξε καλα απλα πραγματα. Μπραβο στον Τουντορ που με καθεστως πιεσης δειχνει να συνερχεται. Τα υπολοιπα περι του δικαιωθηκαμε και σας τα λεγαμε ειναι ακυρα και επικινδυνα. Στοχος ειναι να γεμιζει το γηπεδο και να πηγαινει καλα η ομαδα και οχι η δικαιωση μεριδας οπαδων.φιλικα παντα
Άβαταρ μέλους
dim-cyprous-paok

Δημοσίευση από dim-cyprous-paok »

Η πλακα ειναι οτι αυτοι που κραζανε τοσο καιρο,οι μισοι εχουν εξαφανιστει (π.χ ενα παληκαρι απο αθηνα μερια),κ οι υπολιποι,σε λιγο θα μας λενε,ΚΟΥΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ,οτι ......ευτυχως που τον κραζαμε τον κοιμισμενο κ ξυπνισε,ο αμπαλος,ο σκ@τοκροατης, ο μαθητευωμενος μαγος,ο μαγος της ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ,ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΧΡΟΝΑ :redcard:
:pano: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

B&W έγραψε:Βλέποντας τον Leovac θυμάμαι τον 35χρονο Lino και κάνοντας τη σύγκριση με πιάνει θλίψη. Για τον Μυστακίδη έχω πει ότι δεν μου γεμίζει το μάτι, δεν θα τον φανταζόμουν ποτε σε ομάδα που είναι ανταγωνιστική στο ευρωπαϊκό επίπεδο. Για το φετινό ελληνικό πωτάθλημα που απλώς να τρέχει και να παίζει με πάθος ο παίκτης αρκεί για να διακριθεί, προφανώς και θα φαίνεται σαν ταλέντο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω είχε από Πόζογλου, Πόποβιτς και Δελληγιανίδη και πήρε ευκαιρίες σε αντιθεση με αυτους που έφυγαν δανεικοι. Κατά την άποψη μου επρεπε κι αυτος να ξαναδωθει δανεικος.

BMW ....... ;)

αυτο το λαθος κανουμε ολοι και διχνουμε την αμπαλοσυνη μας.....αυτο το λεω χωρις να θελω να σε πκαρω......

δεν μπορουμε να βαζουμε σε μια ζυγαρια τον 27χρονο λεοβατς με τον 31χρονο λινο ...οταν ηρθε στον ΠΑΟΚ....

εκτος εαν εχεις.....παραστασεις...απο τον λινο οταν ηταν 27 χρονων
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

dim-cyprous-paok έγραψε:Η πλακα ειναι οτι αυτοι που κραζανε τοσο καιρο,οι μισοι εχουν εξαφανιστει (π.χ ενα παληκαρι απο αθηνα μερια),κ οι υπολιποι,σε λιγο θα μας λενε,ΚΟΥΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ Κ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ,οτι ......ευτυχως που τον κραζαμε τον κοιμισμενο κ ξυπνισε,ο αμπαλος,ο σκ@τοκροατης, ο μαθητευωμενος μαγος,ο μαγος της ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ,ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΧΡΟΝΑ :redcard:
:pano: :opaokara: :nairepaok:
Όπως είπε και κάποιος άλλος ησυχία στο facebook της παε κερδίσαμε με καλή εμφάνιση και δεν έχουμε διάθεση να πούμε ένα μπράβο ....κάποιοι ακόμη και χθες με τον τζαβελα ασχολούνται. .....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dim-cyprous-paok

Δημοσίευση από dim-cyprous-paok »

Σαν την μιρλα δεν εχει ρε φιλε,να εισαι σιγουρος!!!!!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

spyretto έγραψε:Αφού βλέπετε εσείς ταλέντο και -ειδικά- ποιότητα εγώ περισσεύω.

Τυχαία να βάλεις να δεις ένα οποιδήποτε Ευρωπαικό ματς από το τοπ 10 των ευρωπαικών πρωταθλημάτων θα δεις περισσότερη ποιότητα και ταλέντο από το κλωτσοσκούφι που παίζεται στην σούπερ λιγκ. Ποια ποιότητα και ποιο ταλέντο όταν ευρωπαικά δεν υπάρχεις.
Διαφωνώ. Εγώ νομίζω πως υπάρχει ταλέντα και ποιότητα σε 4-5 μονάδες μας , ικανά να σε φέρουν στην κορυφή της Ελλάδας . Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συνδυαστούν με αντίστοιχη εμπειρία που να έχουν παραστάσεις από υψηλό επίπεδο.

Ένα παλικάρι το έγραψε σωστά στο thread του χτεσινού αγώνα. Χτες μια ομάδα 22-23 ετών , πάτησε αγωνιστικά και επιβλήθηκε άνετα μια μικτής μισθοφόρων. Αυτό δε γίνεται από άμπαλους.

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή ( ιδίως αν μαζέψει το καλοκάιρι Μπακασέτα-Ορφανίδη) διαθέτει τη πιο ελπιδοφόρα ομάδα για την επόμενη 10ετία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”