Δεν σου γεμίζει το μάτι ο Μυστακίδης και σου γεμίζει το μάτι ο Πέλκας; Κάτι δεν πάει καλά μάλλον.B&W έγραψε:Βλέποντας τον Leovac θυμάμαι τον 35χρονο Lino και κάνοντας τη σύγκριση με πιάνει θλίψη. Για τον Μυστακίδη έχω πει ότι δεν μου γεμίζει το μάτι, δεν θα τον φανταζόμουν ποτε σε ομάδα που είναι ανταγωνιστική στο ευρωπαϊκό επίπεδο. Για το φετινό ελληνικό πωτάθλημα που απλώς να τρέχει και να παίζει με πάθος ο παίκτης αρκεί για να διακριθεί, προφανώς και θα φαίνεται σαν ταλέντο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω είχε από Πόζογλου, Πόποβιτς και Δελληγιανίδη και πήρε ευκαιρίες σε αντιθεση με αυτους που έφυγαν δανεικοι. Κατά την άποψη μου επρεπε κι αυτος να ξαναδωθει δανεικος.
Σήμερα ο Τούντορ είπε στην συνεντευξη τύπου ότι το να βγάλει τον Μυστακίδη από την ενδεκάδα είναι δύσκολο γιατί δίνει ενεργεια και δυναμική που είναι απαραίτητα στην ομάδα.. Με το ίδιο σκεπτικό και ο Ροντρίγκεζ δεν μας κάνει γιατί έχει ενέργεια και ταχύτητα αλλά όχι τεχνική. Αλλά οι εξτρέμ σου θα πρέπει να ξεκινάνε από Ροντρίγκεζ και Μυστακίδη γιατί είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η ομάδα.
Αν δεν το καταλαβίνεις τι να σου πω. Βρες καλύτερο από το Μυστακίδη να φύγει ο Μυστακίδης.
Ο Λέοβατς κι εμένα δεν μου φαίνεται κάτι το ιδιαιτερο ποιοτικά κάνει όμως αθόρυβη δουλειά και έιναι ένας χρήσιμος παίκτης - Γι'αυτό άλλωστε τον επέλεξε ο ίδιος ο Τούντορ.
Τι παραπάνω έχει ο Μυστακίδης από Ποζογλου και Πόποβιτς; τα πάντα θα έλεγα