Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
-
Dimg4
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Αν βαρεθηκες τοτε γιατι πεταξες μπηχτη για μενα χωρις να ασχοληθω μαζι σου ρε καημενε? ΠΑΟΚ ολοι ειμαστε, αλλα εσυ το ξεκινησες γιατι απλα γουσταρεις να μαλωνεις εδω μεσα. Δε σου αρεσε που συμφωνησα με τον vs40 σε κατι? Αγνοησε το, τι πας και γραφεις μια παπαρια εκθεση για μενα και μετα κλαιγεσαι "φτανει"?
Συνεχισε την πορεια σου στο φορουμ και μην ασχολεισαι αν δεν εισαι ετοιμος να δεχτεις απαντησεις
Συνεχισε την πορεια σου στο φορουμ και μην ασχολεισαι αν δεν εισαι ετοιμος να δεχτεις απαντησεις
-
Dimg4
Ναι.... και? Αν δεν εχεις παρατηρησει, δεν πηραμε τον ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥΝΤΟΡ, τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΝΤΟΡ πηραμε και σαν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ. Η πορεια ειτε στον ΠΑΟΚ ειτε αλλου θα το δειξει τι κανει ως προπονητηςgoran 64 έγραψε:Παίζει ο Τούντορ να έχει περισσότερες ποδοσφαιρικές παραστάσεις από σοβαρότατους αγώνες πολύ υψηλότερου επιπέδου και να έχει πάρει περισσότερους τίτλους σαν ποδοσφαιριστής της Γιούβε, απ ότι όλοι μαζί οι σημερινοί παίχτες του Π.Α.Ο.Κ., κι απ το σύνολο των τίτλων του Π.Α.Ο.Κ., σε ολόκληρη την 90άχρονη ιστορία του !!!Dimg4 έγραψε:Dimg4 έγραψε:vs40 σε διαβαζω και σε παραδεχομαι φιλε
Για το οτι ο Τουντορ ειναι πιο πανω απο τον ΠΑΟΚ θα τεκμηριωσεις κατι ή εκει θα κανεις παλι νιαου?![]()
εκανα ταιμ αουτ δυο τρεις μερες απ το φορουμ και μπαινω και βλεπω το γκοραν με φορα
δωσε γκοραν εγω μαζι σου και ας διαφωνω
απλα μια διορθωση ο ιτ εχει πολλους περισσοτερους τιτλους απ τον ΠΑΟΚ αλλα οχι απ τους παιχτες του ΠΑΟΚ ξεχνας ποιος παιζει σεντερ φορ κανονικα στην ομαδα σου
κατα τα αλλα γουσταρω επιτελους ΠΑΟΚ φορουμ με μπηχτες μαλωματα γκαζια κτλ

απλα μια διορθωση ο ιτ εχει πολλους περισσοτερους τιτλους απ τον ΠΑΟΚ αλλα οχι απ τους παιχτες του ΠΑΟΚ ξεχνας ποιος παιζει σεντερ φορ κανονικα στην ομαδα σου
κατα τα αλλα γουσταρω επιτελους ΠΑΟΚ φορουμ με μπηχτες μαλωματα γκαζια κτλ
Θαναηλακη έλα δωστα όλα όπως χθες
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@ Dimg4, γι αυτό μάλλον τον διάλεξε κι εκείνος ο "άμπαλος" ο Φρανκ ο Άρνεσεν και τον καλοδέχτηκε ο Ιβάν Σαββίδης που συνεχίζει να τον στηρίζει κιόλας !!! Α ρε κατακαημένη Ρούμεληηηηηη !!!
&

Κι αυτός δηλαδή πόσους τίτλους (όχι του 1ου σκόρερ, έτσι;;;) έχει πάρει φίλε μου..."διαφωνούντα";;;che4 έγραψε:εκανα ταιμ αουτ δυο τρεις μερες απ το φορουμ και μπαινω και βλεπω το γκοραν με φορα
απλα μια διορθωση ο ιτ εχει πολλους περισσοτερους τιτλους απ τον ΠΑΟΚ αλλα οχι απ τους παιχτες του ΠΑΟΚ ξεχνας ποιος παιζει σεντερ φορ κανονικα στην ομαδα σου![]()
κατα τα αλλα γουσταρω επιτελους ΠΑΟΚ φορουμ με μπηχτες μαλωματα γκαζια κτλ![]()
![]()
-
Dimg4
Μην αλλαζεις θεμα οταν βλεπεις οτι εφαγες ταπα. Σαν προπονητης ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ? Για πες, εχει ενδιαφερον... και πλιζζζ, σταματα τις ατακες απο ελληνικες ταινιες γιατι εχεις γινει ο αλεφαντος του φορουμgoran 64 έγραψε:@ Dimg4, γι αυτό μάλλον τον διάλεξε κι εκείνος ο "άμπαλος" ο Φρανκ ο Άρνεσεν και τον καλοδέχτηκε ο Ιβάν Σαββίδης που συνεχίζει να τον στηρίζει κιόλας !!! Α ρε κατακαημένη Ρούμεληηηηηη !!!![]()
![]()
&
![]()
![]()
δεν ειμαι ακριβως διαφωνουντας στα πιο πολλα συμφωνω
εχει περισσοτερους απ οτι ο ιτ μονος του κοιτα το αλλα απο κει και περα αγραψες για ολους τους παιχτες του ΠΑΟΚ μαζι .... παραδεξου οτι ησουν υπερβολικος δεν πειραζει αλλωστε ολοι το κανουμε με τις υπερβολες...ε οι τιτλοι του μπερμπα με μερικους απ τους αλλους φτανουν για να εχει λιγοτερους
http://www.transfermarkt.de/dimitar-ber ... spieler/65
7 ομαδικους τιτλους ο μπερμπα συν αλλους τοσους απο αλλους παιχτες
http://www.transfermarkt.de/igor-tudor/ ... ieler/5752
2 ο ιτ
μεχρι ο ΠΑΟΚ εχει περισσοτερους
ελα πες οτι ησουν μια φορα υπερβολικος με ιτ και τι στον κοσμο
εχει περισσοτερους απ οτι ο ιτ μονος του κοιτα το αλλα απο κει και περα αγραψες για ολους τους παιχτες του ΠΑΟΚ μαζι .... παραδεξου οτι ησουν υπερβολικος δεν πειραζει αλλωστε ολοι το κανουμε με τις υπερβολες...ε οι τιτλοι του μπερμπα με μερικους απ τους αλλους φτανουν για να εχει λιγοτερους
2 ο ιτ
γιατι εχεις γινει ο αλεφαντος του φορουμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Παρ 26 Φεβ 2016, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimg4
Che, μην σε παρασερνει σε μια ατοπη συγκριση. Πηραμε προπονητη οχι παικτη. Σαν προπονητης ειναι ενας απειρος νεαρος που πειραματιζεται ακομα και εχει την στηριξη του μεγαλομετοχου (κακως για μενα).
Απο κει και περα η συνεχεια θα δειξει αν αξιζε η ε(πι)μμονη του Ιβαν
Ναι, ναι...Ήμουν μια φορά υπερβολικόόόόςςς με Ι.Τ. !!!che4 έγραψε:δεν ειμαι ακριβως διαφωνουντας στα πιο πολλα συμφωνω
2 ο ιτ
Ο.Κ. τώρα πιά όλα στον κόσμο ???
Αν και έγραψα "παίζει"...δείχνοντας ότι δεν είμαι και σίγουρος !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 26 Φεβ 2016, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
συμφορουμιτες, ΠΑΟΚσακια , αρρωστακια
26 φεβρουαριου 2016 ωρα ελλαδος 19:16 ανακοινωση
ο γκοραν δηλωσε υπερβολικος για ιτ
το πρωτο βημα προς την απαξιωση
η απαρχη μιας κρισης για τον ιτ στη συνειδηση του γκοραν
η μετα το λαθος θα ειναι η απαρχη μιας νεας στηριξης τυπου € και ας μην εχω να φαω
η συνεχεια στο φορουμ μας μεινετε ολοι συντονισμενοι
εγω θα παρακολουθω ανυπομονος τη συνεχεια
26 φεβρουαριου 2016 ωρα ελλαδος 19:16 ανακοινωση
ο γκοραν δηλωσε υπερβολικος για ιτ
το πρωτο βημα προς την απαξιωση
η συνεχεια στο φορουμ μας μεινετε ολοι συντονισμενοι
εγω θα παρακολουθω ανυπομονος τη συνεχεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Παρ 26 Φεβ 2016, 19:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Κακώς" μεν, αλλά "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΒΑΝ" ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕ ΤΟ SIGNATURE ΣΟΥ, ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΚΙΖΕΣ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡΑ, ΒΡΕ ...ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕΕΕ !!!Dimg4 έγραψε:Che, μην σε παρασερνει σε μια ατοπη συγκριση. Πηραμε προπονητη οχι παικτη. Σαν προπονητης ειναι ενας απειρος νεαρος που πειραματιζεται ακομα και εχει την στηριξη του μεγαλομετοχου (κακως για μενα).
Υ.Γ. Για εκείνον τον Κυργιάκο, τον παιχταρά της μεγάλης Λίβερπουλ τι έγινε;;;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΑΟΥ;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 26 Φεβ 2016, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
giannistoumpa4