Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αν βαρεθηκες τοτε γιατι πεταξες μπηχτη για μενα χωρις να ασχοληθω μαζι σου ρε καημενε? ΠΑΟΚ ολοι ειμαστε, αλλα εσυ το ξεκινησες γιατι απλα γουσταρεις να μαλωνεις εδω μεσα. Δε σου αρεσε που συμφωνησα με τον vs40 σε κατι? Αγνοησε το, τι πας και γραφεις μια παπαρια εκθεση για μενα και μετα κλαιγεσαι "φτανει"?
Συνεχισε την πορεια σου στο φορουμ και μην ασχολεισαι αν δεν εισαι ετοιμος να δεχτεις απαντησεις
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:vs40 σε διαβαζω και σε παραδεχομαι φιλε

Για το οτι ο Τουντορ ειναι πιο πανω απο τον ΠΑΟΚ θα τεκμηριωσεις κατι ή εκει θα κανεις παλι νιαου?
Παίζει ο Τούντορ να έχει περισσότερες ποδοσφαιρικές παραστάσεις από σοβαρότατους αγώνες πολύ υψηλότερου επιπέδου και να έχει πάρει περισσότερους τίτλους σαν ποδοσφαιριστής της Γιούβε, απ ότι όλοι μαζί οι σημερινοί παίχτες του Π.Α.Ο.Κ., κι απ το σύνολο των τίτλων του Π.Α.Ο.Κ., σε ολόκληρη την 90άχρονη ιστορία του !!! :oops:
Ναι.... και? Αν δεν εχεις παρατηρησει, δεν πηραμε τον ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥΝΤΟΡ, τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΝΤΟΡ πηραμε και σαν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ. Η πορεια ειτε στον ΠΑΟΚ ειτε αλλου θα το δειξει τι κανει ως προπονητης
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εκανα ταιμ αουτ δυο τρεις μερες απ το φορουμ και μπαινω και βλεπω το γκοραν με φορα

δωσε γκοραν εγω μαζι σου και ας διαφωνω

απλα μια διορθωση ο ιτ εχει πολλους περισσοτερους τιτλους απ τον ΠΑΟΚ αλλα οχι απ τους παιχτες του ΠΑΟΚ ξεχνας ποιος παιζει σεντερ φορ κανονικα στην ομαδα σου ;)

κατα τα αλλα γουσταρω επιτελους ΠΑΟΚ φορουμ με μπηχτες μαλωματα γκαζια κτλ :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Θαναηλακη έλα δωστα όλα όπως χθες :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

@ Dimg4, γι αυτό μάλλον τον διάλεξε κι εκείνος ο "άμπαλος" ο Φρανκ ο Άρνεσεν και τον καλοδέχτηκε ο Ιβάν Σαββίδης που συνεχίζει να τον στηρίζει κιόλας !!! Α ρε κατακαημένη Ρούμεληηηηηη !!! :cry: :cry: :cry: & :P :P :P
Άβαταρ μέλους
goran 64

che4 έγραψε:εκανα ταιμ αουτ δυο τρεις μερες απ το φορουμ και μπαινω και βλεπω το γκοραν με φορα

δωσε γκοραν εγω μαζι σου και ας διαφωνω

απλα μια διορθωση ο ιτ εχει πολλους περισσοτερους τιτλους απ τον ΠΑΟΚ αλλα οχι απ τους παιχτες του ΠΑΟΚ ξεχνας ποιος παιζει σεντερ φορ κανονικα στην ομαδα σου ;)

κατα τα αλλα γουσταρω επιτελους ΠΑΟΚ φορουμ με μπηχτες μαλωματα γκαζια κτλ :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Κι αυτός δηλαδή πόσους τίτλους (όχι του 1ου σκόρερ, έτσι;;;) έχει πάρει φίλε μου..."διαφωνούντα";;; :?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:@ Dimg4, γι αυτό μάλλον τον διάλεξε κι εκείνος ο "άμπαλος" ο Φρανκ ο Άρνεσεν και τον καλοδέχτηκε ο Ιβάν Σαββίδης που συνεχίζει να τον στηρίζει κιόλας !!! Α ρε κατακαημένη Ρούμεληηηηηη !!! :cry: :cry: :cry: & :P :P :P
Μην αλλαζεις θεμα οταν βλεπεις οτι εφαγες ταπα. Σαν προπονητης ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ? Για πες, εχει ενδιαφερον... και πλιζζζ, σταματα τις ατακες απο ελληνικες ταινιες γιατι εχεις γινει ο αλεφαντος του φορουμ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

δεν ειμαι ακριβως διαφωνουντας στα πιο πολλα συμφωνω

εχει περισσοτερους απ οτι ο ιτ μονος του κοιτα το αλλα απο κει και περα αγραψες για ολους τους παιχτες του ΠΑΟΚ μαζι .... παραδεξου οτι ησουν υπερβολικος δεν πειραζει αλλωστε ολοι το κανουμε με τις υπερβολες...ε οι τιτλοι του μπερμπα με μερικους απ τους αλλους φτανουν για να εχει λιγοτερους

http://www.transfermarkt.de/dimitar-ber ... spieler/65

7 ομαδικους τιτλους ο μπερμπα συν αλλους τοσους απο αλλους παιχτες

http://www.transfermarkt.de/igor-tudor/ ... ieler/5752

2 ο ιτ

μεχρι ο ΠΑΟΚ εχει περισσοτερους

ελα πες οτι ησουν μια φορα υπερβολικος με ιτ και τι στον κοσμο
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

γιατι εχεις γινει ο αλεφαντος του φορουμ
:lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Παρ 26 Φεβ 2016, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Che, μην σε παρασερνει σε μια ατοπη συγκριση. Πηραμε προπονητη οχι παικτη. Σαν προπονητης ειναι ενας απειρος νεαρος που πειραματιζεται ακομα και εχει την στηριξη του μεγαλομετοχου (κακως για μενα).
Απο κει και περα η συνεχεια θα δειξει αν αξιζε η ε(πι)μμονη του Ιβαν
Άβαταρ μέλους
goran 64

che4 έγραψε:δεν ειμαι ακριβως διαφωνουντας στα πιο πολλα συμφωνω

εχει περισσοτερους απ οτι ο ιτ μονος του κοιτα το αλλα απο κει και περα αγραψες για ολους τους παιχτες του ΠΑΟΚ μαζι .... παραδεξου οτι ησουν υπερβολικος δεν πειραζει αλλωστε ολοι το κανουμε με τις υπερβολες...ε οι τιτλοι του μπερμπα με μερικους απ τους αλλους φτανουν για να εχει λιγοτερους

http://www.transfermarkt.de/dimitar-ber ... spieler/65

7 ομαδικους τιτλους ο μπερμπα συν αλλους τοσους απο αλλους παιχτες

http://www.transfermarkt.de/igor-tudor/ ... ieler/5752

2 ο ιτ

μεχρι ο ΠΑΟΚ εχει περισσοτερους

ελα πες οτι ησουν μια φορα υπερβολικος με ιτ και τι στον κοσμο
Ναι, ναι...Ήμουν μια φορά υπερβολικόόόόςςς με Ι.Τ. !!!

Ο.Κ. τώρα πιά όλα στον κόσμο ??? :? :? :?

Αν και έγραψα "παίζει"...δείχνοντας ότι δεν είμαι και σίγουρος !!! :P :P :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 26 Φεβ 2016, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

συμφορουμιτες, ΠΑΟΚσακια , αρρωστακια

26 φεβρουαριου 2016 ωρα ελλαδος 19:16 ανακοινωση

ο γκοραν δηλωσε υπερβολικος για ιτ

το πρωτο βημα προς την απαξιωση :lol: :lol: :lol: η απαρχη μιας κρισης για τον ιτ στη συνειδηση του γκοραν :lol: :lol: :lol: η μετα το λαθος θα ειναι η απαρχη μιας νεας στηριξης τυπου € και ας μην εχω να φαω

η συνεχεια στο φορουμ μας μεινετε ολοι συντονισμενοι

εγω θα παρακολουθω ανυπομονος τη συνεχεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Παρ 26 Φεβ 2016, 19:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Dimg4 έγραψε:Che, μην σε παρασερνει σε μια ατοπη συγκριση. Πηραμε προπονητη οχι παικτη. Σαν προπονητης ειναι ενας απειρος νεαρος που πειραματιζεται ακομα και εχει την στηριξη του μεγαλομετοχου (κακως για μενα).
Απο κει και περα η συνεχεια θα δειξει αν αξιζε η ε(πι)μμονη του Ιβαν
"Κακώς" μεν, αλλά "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΒΑΝ" ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕ ΤΟ SIGNATURE ΣΟΥ, ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΚΙΖΕΣ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡΑ, ΒΡΕ ...ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕΕΕ !!! :P :P :P

Υ.Γ. Για εκείνον τον Κυργιάκο, τον παιχταρά της μεγάλης Λίβερπουλ τι έγινε;;; :? :? :?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΑΟΥ;;; :P :P :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 26 Φεβ 2016, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Ρε μαγκες ελεος..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο.Κ. Sorry παιδιά και τέλος από εμένα... :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”